Категория А
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- DieLikeTheResT
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: само красавици
- Amatior4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 320D
Re: Категория А
Митак чувал съм за евтини цени в Кюстендил, но на тебе това ще ти е доста далече 

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
450лв в Плевен, без да идваш да караш часове и 100% сигурен че ще вземеш изпита, дори да не спреш на стоп.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- skoti79
- младши ентусиаст
-
- Кара: Panamera 4S
Kroki написа:450лв в Плевен, без да идваш да караш часове и 100% сигурен че ще вземеш изпита, дори да не спреш на стоп.
Колко дни са нужни ?
Нужно ли е присъствие в Плевен ?
- Kroki
- Дон Кроки
-
Ами само да се запишеш и после за изпита. Ми записваш се и чакаш 20 дена и после изпит.. че да изглежда все едно караш. Мен в началото ме питаха дали съм карал някога мотор и им отговорих да. Платих си курса и предпоследния ден ме викнаха да науча полигона, като това представлява 5 упражнения ако не се лъжа. После като доиде изпитващия уж трябва да ме гледа как карам и т.н., ма той си лафеше с "инструктора"
. За моя сигурност, не направих нито една грешка на изпита, само на последния завой бяха сложили предния ден знак стоп, видях го и спрях, ама за да се зачете спирането трябва да си пуснеш крака до земята, а за това се сетих вече като бях потеглил.. Карах го ноември
След това като се върнахме в школата, ударих 30-на подписа или някъде толкова за всичките часове дето съм "карал" и после в кат. Плевен... Мотора е едно Сузуки 125 като чопарче, супер скопено и се наложи на изпита да го карам около половин час с 20км/ч. Ебати скуката беше...

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
Kroki написа:Платих си курса и предпоследния ден ме викнаха да науча полигона, като това представлява 5 упражнения ако не се лъжа. После като доиде изпитващия уж трябва да ме гледа как карам и т.н., ма той си лафеше с "инструктора". За моя сигурност, не направих нито една грешка на изпита, само на последния завой бяха сложили предния ден знак стоп, видях го и спрях, ама за да се зачете спирането трябва да си пуснеш крака до земята, а за това се сетих вече като бях потеглил..
е че аз едно време като го карах(преди почти 10год.) упражненията бяха два пъти повече... нещо не ми се връзва. Между другото го карах за 60 или 80лв... не съм сигурен кое от двете беше.

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Едно време когато бях млад и слаб
за да караш категория "А" трябваше да има поне 2-ма за протокола т.е. ако няма втори няма изпит и мотора беше от руската вкола без ограничители за да се прави както трябва осморката 

Kroki написа:450лв в Плевен, без да идваш да караш часове и 100% сигурен че ще вземеш изпита, дори да не спреш на стоп.
БРАВО !!!
После може и без каска, без предна гума да караш и ....
... после всички мотористи били такива и онакива. И дано не ти се случва да си качил някой друг на мотора, макар с тези изказвания не е нужно да качваш някой за да го утрепеш, спокойно може да влезнеш в някоя спирка или ...
P.S.
Вземи изкарай курса, а не книжката. Има и такива дето те учат да караш, пробвай при тях сигурен съм че много неща ще научиш.
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
martin_g60 написа:Едно време когато бях млад и слабза да караш категория "А" трябваше да има поне 2-ма за протокола т.е. ако няма втори няма изпит и мотора беше от руската вкола без ограничители за да се прави както трябва осморката
а осморката с една ръка ли ви караха да правите? Гьола, дъската и светофара бяха ли там?
- Georgieff
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 325i N53
Аз изкарах на много добра цена в Дупница. Ако искаш мога да ти дам координати.
Touring & windsurf club
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Карайте си курсовете и упражненията за мотори както си трябва, а после и допълнително се обучавайте по интернет!
Иначе боли.... много.
Иначе боли.... много.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Те за това по пътя за Кайлъка ги събират с лопата за сняг в найлонови чували и после по 1 час мият, че има черва и съсиреци навсякъде.
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
sub_eleven написа:martin_g60 написа:Едно време когато бях млад и слабза да караш категория "А" трябваше да има поне 2-ма за протокола т.е. ако няма втори няма изпит и мотора беше от руската вкола без ограничители за да се прави както трябва осморката
а осморката с една ръка ли ви караха да правите? Гьола, дъската и светофара бяха ли там?

- Станислав Попов
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30
- Мечтае да кара: е30
Аз го изкарах тука в Казанлък , 300 лв. Записах се , изчаках 20 дена , карах 1км. и тва беше
Мога да говоря с човека , но май ще ти е далеко 

- Kroki
- Дон Кроки
-
Ама аре да не приказвате кой колко може да кара т.н. без да познавате човека отсреща, конкретно към spacepl и Kris че малко дразните
. Всеки си има глава на раменете да мисли, кат не мисли негов проблем. Аз пистови мотори не карам и скорости над 100км/ч не ме вълнуват, защото просто мотора ми не може да ги дигне, пък и нямам желание. Притежавам 2 мотора, едно МЗ 250 което си карам по пътя като КОЛА и едно ЧЗ 125 кросово за гората. Няколко години съм се упражнявал доста, но както казах бързи мотори не ме греят! За мен удоволствието е във возенето и звука.. Май май, важното е да се обадим..

26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2