Съвети за работа в автоморга
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- Flash
- Автоморгаджията
-
- Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
- Мечтае да кара: E60 ///M5
Съвети за работа в автоморга
Здравейте, колеги,
От утре започвам работа в автоморга.Някой работил ли такава работа и какво трябва да мога/знам, за да изпълнявам пълноценно задълженията си? То е ясно, че трябва да имам общи познания по автомобилите и да мога да работя с инструменти, но трябва ли да съм така да се каже "про"? Заплащането е добро и мисля да се задържа там. Някакви съвети, насоки?
От утре започвам работа в автоморга.Някой работил ли такава работа и какво трябва да мога/знам, за да изпълнявам пълноценно задълженията си? То е ясно, че трябва да имам общи познания по автомобилите и да мога да работя с инструменти, но трябва ли да съм така да се каже "про"? Заплащането е добро и мисля да се задържа там. Някакви съвети, насоки?
http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
Re: Съвети за работа в автоморга
Зависи за какво ще те използват.Дали като общ работник или пък това + да се занимаваш и с клиенти.Аз до преди 3г само знаех как да боравя що годе с инструментите, а сега няма нещо което да не мога да разглобя.В началото докато се адаптираш може да ти е малко ..... кофти, но ще му свикнеш.Кокстрал и разните хапченца ще почнеш да ги разбираш за какво вършат работа
Иначе е интересна работа поне за мен.По специални познания ...... вкарвай докрай - камъните имам впредвид
останалото е дължина на тръбата
Ще заобичаш повече бмв ще намразиш много Френските и Италианските автомобили
По принцип не е нещо много сложно но трябва да се мисли и да се действа бързо и да пазиш това което разглобяваш и да се стараеш да го помниш кое как що.Ако искаш да питаш за нещо конкретно пиши ми на Лс. Успех на поредния колега моргаджия 

- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
и трябва да казваш "50 лева" за пламасариите и останалите буклуци (които така или иначе отиват в кофата) доста убедително без да трепваш ...се едно правиш голяма услуга на купувача 

bedrock city racing
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Квото не знаеш - питаш, за цени ако не знаеш - говори с колегата че той е малко по-в час, тва е в общи линий, и гледай да не бъркаш бубина с алтернатор 

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
///ivanE30 написа:и трябва да казваш "50 лева" за пламасариите и останалите буклуци (които така или иначе отиват в кофата) доста убедително без да трепваш ...се едно правиш голяма услуга на купувача
е това е най-важното нещо

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
честно казано (малко офф) но не знам кой и какво пазарува от автоморга
3 пъти съм ходил и само като ми обявят цена и бягам с 200 - разликата с нови части е минимална ,просто не знам на какво разчитат
3 пъти съм ходил и само като ми обявят цена и бягам с 200 - разликата с нови части е минимална ,просто не знам на какво разчитат

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15
shengi написа:Кокстрал и разните хапченца ще почнеш да ги разбираш за какво вършат работа![]()
Само да кажа, че Кокстрала както беше едно време, от една година вече е Енетра. И е същото

---
- Flash
- Автоморгаджията
-
- Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
- Мечтае да кара: E60 ///M5
Колегиии.. днеска ми се е*а майката....... от К Е Ф! И колеги като хората, и автомобили бол до мен.. абе да си е*е майката. Искам на работа
ама чак понеделник.
Живи и здрави!

Живи и здрави!
http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България

- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
Успех колега и аз бях много щастлив макар и от цял ден в офис едва ли не на голямото разглабяне.Мен ми се паднаха 177 двигателя за изхвърляне които не ставаха та .... си беше доста голям чанч.После като му посвикнах след 2-рата седмица на железата и сега ми е голям кеф като трябва да разглобя нещо което не е произведено в Франция или Италия
И много да си пазиш ръчичките, че боли и кърви както и краката и кръста, че и те кофти болят.За цени предполагам си има кой да ги казва, така, че това не ти е на дневен план.Научи се да разгобяваш бързо качествено без поражения, ако успееш ще те оценят в един даден момент 

9 мнения
• Страница 1 от 1