Шофиране с предни затъмнени стъкла

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Re: Шофиране с предни затъмнени стъкла

Мнение от spacepl » 14 Апр 2012, 19:59

30 дена по 20 лева, бая скъпи могат да ти излезнат тия стъкла като те нарочат, защото ЩЕ те нарочат.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: М - БОЛИ М - СЪРБИ!!!

Мнение от СТАЛИН » 14 Апр 2012, 20:07

spacepl написа:30 дена по 20 лева, бая скъпи могат да ти излезнат тия стъкла като те нарочат, защото ЩЕ те нарочат.

е аз нали за това питам дали немаме некой познат доктор бе братчето.....та да му фърлиме три,четири глоби и да приключим с този въпрос :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330i

Мнение от Nasko_ » 14 Апр 2012, 20:37

СТАЛИН написа:
spacepl написа:30 дена по 20 лева, бая скъпи могат да ти излезнат тия стъкла като те нарочат, защото ЩЕ те нарочат.

е аз нали за това питам дали немаме некой познат доктор бе братчето.....та да му фърлиме три,четири глоби и да приключим с този въпрос :)

Не знам, колега, но случайно попаднах на няколко решения на районен съд :) Като глобите не бяха от по 20лв :)
Попаднах и на друго решение, в което понижават в чин полицай, който не си е свършил работата, а именно да спре от движение автомобил със затъмнени предни стъкла на вратите :) Истината може би е някъде по средата :)
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 14 Апр 2012, 21:02

това с медицинските и т.н. са глупости

има 2 вариянта, или да си инкасо

или да си част от системата

всичко останало е свързано с рушвети

преди години бях карал един експлорър, който си беше с огледални стъкла фабрично

в големия талон бяха записали, че е с фабрично тонирани стъкла и джипа се караше с копие от големия талон в жабката

тая тема със стъклата на всеки две седмици се обсъжда, не знам какъв е този мерак, но според мен, като фолираш някоя е46ца или голф 4ка.. е по-скоро комично, от колкото авторитетно
No bling at the Ring

Dicky Wolf
Аватар
Кара: Z4M Roadster

Мнение от TsvetanVR » 16 Апр 2012, 10:54

Супер смешна ми е цялата тая работа със затъмняването на стъклата...някое келешче си олепи с фолио 15 годишната барака и се мисли за ВИП....нищо лично към когото и да било... :)
Изображение

I wanna leave you far behind....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 412 Turbo/323ti
Мечтае да кара: Mig-29
Детайли за колата: Old school!

Мнение от r19 » 17 Апр 2012, 1:16

Много "гъзе" ще станеш колега като затъмниш предните стъкла с фолиото, макар да даваш повече за глоби отколкото за бензин на колата.. :lol:
Или както се казва на български- от глад/студ умри, гъзе бъди.. ;)
И накрая ще разбереш, че не си струва цялата тая разправия, ама това ще стане след като си спонсорирал КАТ известно време :mhihi:
Без лоши чувста колега!, всеки е минал по този път..
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: М - БОЛИ М - СЪРБИ!!!

Мнение от СТАЛИН » 17 Апр 2012, 20:29

r19 написа:Много "гъзе" ще станеш колега като затъмниш предните стъкла с фолиото, макар да даваш повече за глоби отколкото за бензин на колата.. :lol:
Или както се казва на български- от глад/студ умри, гъзе бъди.. ;)
И накрая ще разбереш, че не си струва цялата тая разправия, ама това ще стане след като си спонсорирал КАТ известно време :mhihi:
Без лоши чувста колега!, всеки е минал по този път..

НЕ бе колега! Коментираме си тука как седят нещата.....ама и ти май не разбра че всички ние страдаме от тая пуста алергия към слънцето и си търсиме лекар да ни прегледа!!!!
:driving: си , свиркай си и не гледай в джоба другимо кой кого ще спонсорира, пък живот и здраве ше ти покажа как седи фолиото на събора :) ...... успех
а и съм много далеч от мисълта, че след като затъмня моята стара колица ще станем гъзе.....а и е лято от студ няма да умра, пък е и дизел тъй че не е толкова страшно - бензин не сипвам :lol:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: E90 316i М-Пакет; Golf 5 2.0 TDI

Мнение от Leudi » 18 Апр 2012, 17:29

Това със слънчевата алергия е мит според мен. Аз имам такава, доказана с документ от професор в уж най-престижната очна клиника в София и като го питах за колата той вика: Ми ще караш със слънчеви очила.
Но като стана на въпрос са се заяждали защо съм карал в 23 часа със слънчеви очила (и то съвсем леко затъмнени), така че не си играйте с тези неща.
Nope ... it's Chuck Testa !!!

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 18 Апр 2012, 18:15

и да си в системата не е решение,всичките ми приятели и познати от КАТ и РПУ-тата ги накараха да си намахат фолиото...
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 320d

Мнение от Жоро 320и » 18 Апр 2012, 20:18

А в Гърция мисля, че са забранени и задни затъмнени стъкла!?

Dicky Wolf
Аватар
Кара: Z4M Roadster

Мнение от TsvetanVR » 22 Апр 2012, 1:48

RSxRacer написа:и да си в системата не е решение,всичките ми приятели и познати от КАТ и РПУ-тата ги накараха да си намахат фолиото...

Във Враца пък полицейските синчета на по 15-16 години си карат на тати колата със 100% фолио навсякъде... :D Трагедия..
Изображение

I wanna leave you far behind....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 22 Апр 2012, 10:07

BadAngel написа:
тая тема със стъклата на всеки две седмици се обсъжда, не знам какъв е този мерак, но според мен, като фолираш някоя е46ца или голф 4ка.. е по-скоро комично, от колкото авторитетно

И какво му е комичното на затъмнените предни стъкла на е46 :roll: Или колата трябва да е от 100 бона нагоре , за да ги затъмняваш.
Само че лятото не придобивам тираджийски тен на ръкав, в колата е много по хладно и изглежда добре.

Пък нека според теб е комично. Или може би и ти си пробвал, но бързо са те отказали и сега вече не го харесваш
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 320d

Мнение от Жоро 320и » 22 Апр 2012, 22:14

kriso85 написа:
BadAngel написа:

И какво му е комичното на затъмнените предни стъкла на е46 :roll: Или колата трябва да е от 100 бона нагоре , за да ги затъмняваш.
Само че лятото не придобивам тираджийски тен на ръкав, в колата е много по хладно и изглежда добре.

Пък нека според теб е комично. Или може би и ти си пробвал, но бързо са те отказали и сега вече не го харесваш

Тен на ръкав се хваща на отворен прозорец, през стъклата не се чернее!

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 22 Апр 2012, 22:40

Жоро 320и написа:
kriso85 написа:
BadAngel написа:

Тен на ръкав се хваща на отворен прозорец, през стъклата не се чернее!

Глупости! ;)
Джам не свалям никога,само на климатик и резултата с тена на ръкав е показен...
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 22 Апр 2012, 23:12

не знам какво караш колега

но по-новите коли са с ув-защита на стъклата

няма как да се почернее

е, разбира се турските стъкла са минали покрай ув-защитата, така че всякакви вариянти има :ok:
No bling at the Ring

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата