Шофиране с предни затъмнени стъкла
Модератор: Общи модератори
52 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Re: Шофиране с предни затъмнени стъкла
30 дена по 20 лева, бая скъпи могат да ти излезнат тия стъкла като те нарочат, защото ЩЕ те нарочат.
- СТАЛИН
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: М - БОЛИ М - СЪРБИ!!!
spacepl написа:30 дена по 20 лева, бая скъпи могат да ти излезнат тия стъкла като те нарочат, защото ЩЕ те нарочат.
е аз нали за това питам дали немаме некой познат доктор бе братчето.....та да му фърлиме три,четири глоби и да приключим с този въпрос

- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
СТАЛИН написа:spacepl написа:30 дена по 20 лева, бая скъпи могат да ти излезнат тия стъкла като те нарочат, защото ЩЕ те нарочат.
е аз нали за това питам дали немаме некой познат доктор бе братчето.....та да му фърлиме три,четири глоби и да приключим с този въпрос
Не знам, колега, но случайно попаднах на няколко решения на районен съд

Попаднах и на друго решение, в което понижават в чин полицай, който не си е свършил работата, а именно да спре от движение автомобил със затъмнени предни стъкла на вратите

Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
това с медицинските и т.н. са глупости
има 2 вариянта, или да си инкасо
или да си част от системата
всичко останало е свързано с рушвети
преди години бях карал един експлорър, който си беше с огледални стъкла фабрично
в големия талон бяха записали, че е с фабрично тонирани стъкла и джипа се караше с копие от големия талон в жабката
тая тема със стъклата на всеки две седмици се обсъжда, не знам какъв е този мерак, но според мен, като фолираш някоя е46ца или голф 4ка.. е по-скоро комично, от колкото авторитетно
има 2 вариянта, или да си инкасо
или да си част от системата
всичко останало е свързано с рушвети
преди години бях карал един експлорър, който си беше с огледални стъкла фабрично
в големия талон бяха записали, че е с фабрично тонирани стъкла и джипа се караше с копие от големия талон в жабката
тая тема със стъклата на всеки две седмици се обсъжда, не знам какъв е този мерак, но според мен, като фолираш някоя е46ца или голф 4ка.. е по-скоро комично, от колкото авторитетно
No bling at the Ring
- TsvetanVR
- Dicky Wolf
-
- Кара: Z4M Roadster
Супер смешна ми е цялата тая работа със затъмняването на стъклата...някое келешче си олепи с фолио 15 годишната барака и се мисли за ВИП....нищо лично към когото и да било... 

- r19
- младши ентусиаст
-
- Кара: 412 Turbo/323ti
- Мечтае да кара: Mig-29
- Детайли за колата: Old school!
Много "гъзе" ще станеш колега като затъмниш предните стъкла с фолиото, макар да даваш повече за глоби отколкото за бензин на колата..
Или както се казва на български- от глад/студ умри, гъзе бъди..
И накрая ще разбереш, че не си струва цялата тая разправия, ама това ще стане след като си спонсорирал КАТ известно време
Без лоши чувста колега!, всеки е минал по този път..

Или както се казва на български- от глад/студ умри, гъзе бъди..

И накрая ще разбереш, че не си струва цялата тая разправия, ама това ще стане след като си спонсорирал КАТ известно време

- СТАЛИН
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: М - БОЛИ М - СЪРБИ!!!
r19 написа:Много "гъзе" ще станеш колега като затъмниш предните стъкла с фолиото, макар да даваш повече за глоби отколкото за бензин на колата..![]()
Или както се казва на български- от глад/студ умри, гъзе бъди..![]()
И накрая ще разбереш, че не си струва цялата тая разправия, ама това ще стане след като си спонсорирал КАТ известно време![]()
НЕ бе колега! Коментираме си тука как седят нещата.....ама и ти май не разбра че всички ние страдаме от тая пуста алергия към слънцето и си търсиме лекар да ни прегледа!!!!

а и съм много далеч от мисълта, че след като затъмня моята стара колица ще станем гъзе.....а и е лято от студ няма да умра, пък е и дизел тъй че не е толкова страшно - бензин не сипвам

- Leudi
- Потребител
-
- Кара: E90 316i М-Пакет; Golf 5 2.0 TDI
Това със слънчевата алергия е мит според мен. Аз имам такава, доказана с документ от професор в уж най-престижната очна клиника в София и като го питах за колата той вика: Ми ще караш със слънчеви очила.
Но като стана на въпрос са се заяждали защо съм карал в 23 часа със слънчеви очила (и то съвсем леко затъмнени), така че не си играйте с тези неща.
Но като стана на въпрос са се заяждали защо съм карал в 23 часа със слънчеви очила (и то съвсем леко затъмнени), така че не си играйте с тези неща.
Nope ... it's Chuck Testa !!!
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
и да си в системата не е решение,всичките ми приятели и познати от КАТ и РПУ-тата ги накараха да си намахат фолиото...
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- Жоро 320и
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 320d
А в Гърция мисля, че са забранени и задни затъмнени стъкла!?
- TsvetanVR
- Dicky Wolf
-
- Кара: Z4M Roadster
RSxRacer написа:и да си в системата не е решение,всичките ми приятели и познати от КАТ и РПУ-тата ги накараха да си намахат фолиото...
Във Враца пък полицейските синчета на по 15-16 години си карат на тати колата със 100% фолио навсякъде...

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
BadAngel написа:
И какво му е комичното на затъмнените предни стъкла на е46

Само че лятото не придобивам тираджийски тен на ръкав, в колата е много по хладно и изглежда добре.
Пък нека според теб е комично. Или може би и ти си пробвал, но бързо са те отказали и сега вече не го харесваш
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- Жоро 320и
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 320d
kriso85 написа:BadAngel написа:
И какво му е комичното на затъмнените предни стъкла на е46Или колата трябва да е от 100 бона нагоре , за да ги затъмняваш.
Само че лятото не придобивам тираджийски тен на ръкав, в колата е много по хладно и изглежда добре.
Пък нека според теб е комично. Или може би и ти си пробвал, но бързо са те отказали и сега вече не го харесваш
Тен на ръкав се хваща на отворен прозорец, през стъклата не се чернее!
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Жоро 320и написа:kriso85 написа:BadAngel написа:
И какво му е комичното на затъмнените предни стъкла на е46Или колата трябва да е от 100 бона нагоре , за да ги затъмняваш.
Тен на ръкав се хваща на отворен прозорец, през стъклата не се чернее!
Глупости!

Джам не свалям никога,само на климатик и резултата с тена на ръкав е показен...

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
не знам какво караш колега
но по-новите коли са с ув-защита на стъклата
няма как да се почернее
е, разбира се турските стъкла са минали покрай ув-защитата, така че всякакви вариянти има
но по-новите коли са с ув-защита на стъклата
няма как да се почернее
е, разбира се турските стъкла са минали покрай ув-защитата, така че всякакви вариянти има

No bling at the Ring
52 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4