Комфортен кабриолет -15000 лв.
Модератор: Общи модератори
64 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Комфортен кабриолет -15000 лв.
307 CC - Карам го вече 2 години и съм предоволен . Ако имаш питания относно CC-то пиши на лични , за да не разводняваме темата тук 

- The7omahawk
- младши ентусиаст
-
- Кара: Z3 Roadster 2.8
- Мечтае да кара: едно да беше...
Колега, здравей!
Аз също съм собственик на кабриолет, който карам вече трета година.
Всичко, което те предупреди колегата ros1977 е напълно вярно, само за температурния диапазон не съм съвсем съгласен - 20 градуса са предостатъчни, да не говорим, че аз и на 11 съм карал, ма тогава беше за простотията
Общо казано - или трябва да ти е втора кола, или да си фен
Не е чак толкова страшно колкото описват колегите, но писне ли ти - продажбата е по-трудна, компромисите са повече и тн. Аз лично съм свикнал с тях - но това е до човек.
При избора между E46 и CLK се съмнявам, че много хора в този форум ще ти препоръчат меро-то, аз включително. E46 e много добре направен автомобил, и във версия кабриолет удоволствието от шофирането в града лятна вечер или някое извънградско пътче е гарантирано ! Още повече, че частите са напълно съвместими с тези на останалите Е46 и като цяло поддържката не трябва да е по-скъпа
В никакъв случай обаче не се мяткай на по-слабите мотори, защото колата и без това е значително по-тежка, а липсата на динамика у един кабриолет - още повече BMW убива кефа.
Помисли къде ще я гледаш колата - аз съм патил от рязане на гюрука
Успех, и ела на http://www.cabrioletclub.com/forum/ ако вземеш красавицата
Аз също съм собственик на кабриолет, който карам вече трета година.
Всичко, което те предупреди колегата ros1977 е напълно вярно, само за температурния диапазон не съм съвсем съгласен - 20 градуса са предостатъчни, да не говорим, че аз и на 11 съм карал, ма тогава беше за простотията

Общо казано - или трябва да ти е втора кола, или да си фен

При избора между E46 и CLK се съмнявам, че много хора в този форум ще ти препоръчат меро-то, аз включително. E46 e много добре направен автомобил, и във версия кабриолет удоволствието от шофирането в града лятна вечер или някое извънградско пътче е гарантирано ! Още повече, че частите са напълно съвместими с тези на останалите Е46 и като цяло поддържката не трябва да е по-скъпа

Помисли къде ще я гледаш колата - аз съм патил от рязане на гюрука

Успех, и ела на http://www.cabrioletclub.com/forum/ ако вземеш красавицата

- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
+1 глас за е46...
моля да не намесвате с комфортен кабриолет разни рена, а твърдението, че с шибедаха бил горе-долу същия кеф - иде ми да си ударя главата някъде честно!
Температурният ни диапазон си е ОК. Понякога се налага да си вдигнеш тавана обаче - няма как. Дори да е малко студено от вятъра - не пречи пък да сложиш една лека шапка - и без това главата е единственото място, на което може да ти е студено. Аз 9 месеца в годината си карам, стига да имам възможност. Като си пуснеш и парното на топло, да духа откъм предното стъкло и си правиш и бариера.
Не знам при е46 как е изчислена въздушната струя, но при мен с над 60-70км/ч при дъжд(стига да не е порой) не ме вали. Трябва пак да е така. Така че в общи линии никакъв проблем няма - няма за какво да се притеснявате - кабриолета си е удоволствие на нашите ширини.
А да си слушаш 6-те в редица без таван - безценно. Цели се към 325 или 330.
моля да не намесвате с комфортен кабриолет разни рена, а твърдението, че с шибедаха бил горе-долу същия кеф - иде ми да си ударя главата някъде честно!
Температурният ни диапазон си е ОК. Понякога се налага да си вдигнеш тавана обаче - няма как. Дори да е малко студено от вятъра - не пречи пък да сложиш една лека шапка - и без това главата е единственото място, на което може да ти е студено. Аз 9 месеца в годината си карам, стига да имам възможност. Като си пуснеш и парното на топло, да духа откъм предното стъкло и си правиш и бариера.
Не знам при е46 как е изчислена въздушната струя, но при мен с над 60-70км/ч при дъжд(стига да не е порой) не ме вали. Трябва пак да е така. Така че в общи линии никакъв проблем няма - няма за какво да се притеснявате - кабриолета си е удоволствие на нашите ширини.
- vanioboy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
- Мечтае да кара: ///M6
sub_eleven написа:+1 глас за е46...
+1 Каквото и да вземеш гледай да има хардтоп,че в бг на такива причодливо криви кабрия съм се нагледал,че не е истина

Странно защо 307 ЦЦ да не е комфортен кабриолет , а Е 46 да е ? Дали с твърдия таван не ми е по-добре , отколкото с гюрука ? Или червената кожа с подгрев е лоша ? Или телефона и 7 инчовата мултимедия са зле ? Или хладилната жабка и парктроника ? Нека гледаме обективно на нещата . А и цените за части са доста добри - шарнир - 20 лв , биалетка 16 лв , съединител 260 лв . Успех на колегата , дано вземе хубав екземпляр 

щото форума е на бмв..
дори и да е хубаво пежото, аудиторията е длъжна да го оплюе

No bling at the Ring
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Комфорта освен от екстрите се определя и от класа автомобил .
Не знам до колко Е46 е по-комфортно от френско кабрио с твърд таван , но със сигурност в комбинация с добър 6так , носи много повече кеф . А кабрио се взима за кеф
Не знам до колко Е46 е по-комфортно от френско кабрио с твърд таван , но със сигурност в комбинация с добър 6так , носи много повече кеф . А кабрио се взима за кеф

- djkita
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe & E46 Coupe
BadAngel написа:щото форума е на бмв..
Пак се изказваш неподготвен - стана ти навик

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Не знам за Пежо, межо и други бангии, ама при споменаване на думата "кабрио" винаги се сещам за евъргриина Мерцедес SL и то 500SL, модел R129
Това е кола, която е актуална от 1989г до днес....а и ще остане класика завинаги
Оп, грешка, той е 2-местен
Ами тогава гласувам за БМВ Е30, Е36, Е46 или Мерцедес 124 Кабрио или CLK

Това е кола, която е актуална от 1989г до днес....а и ще остане класика завинаги
Оп, грешка, той е 2-местен

- The7omahawk
- младши ентусиаст
-
- Кара: Z3 Roadster 2.8
- Мечтае да кара: едно да беше...
tokata2 написа:Странно защо 307 ЦЦ да не е комфортен кабриолет , а Е 46 да е ? Дали с твърдия таван не ми е по-добре , отколкото с гюрука ? Или червената кожа с подгрев е лоша ? Или телефона и 7 инчовата мултимедия са зле ? Или хладилната жабка и парктроника ? Нека гледаме обективно на нещата . А и цените за части са доста добри - шарнир - 20 лв , биалетка 16 лв , съединител 260 лв . Успех на колегата , дано вземе хубав екземпляр
Защото просто е френска кола от по-нисък клас. В BMW-то е вложена много повече мисъл при направата на колата, прави далеч по-голям гъдел на шофьора, изработката е на светлинни години пред тази на Пежо. Карам предшественика на твоето и ще те попитам - къде ти е разположена резервната гума? Отдолу, нали? А налагало ли ти се е да я вадиш в дъжд и да станеш на гъз целия? Е за такива дребни, но важни неща, които малко по малко създават цялостта на колата ти говорим. Да, вероятно твоята кола вози по-меко от едно Е46, но много ме съмнява да се усеща толкова добре на пътя , за запас от мощност да не говорим.
Нищо лично към френските коли, просто са по-евтини с причина. Всички екстри, които си изброил се предлагат и за Е46. Но да, поне поддръжката е доста по-евтина

- TheKiller
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i
- Детайли за колата: M43B19TU
barty написа:Не знам за Пежо, межо и други бангии, ама при споменаване на думата "кабрио" винаги се сещам за евъргриина Мерцедес SL и то 500SL, модел R129![]()
Оп, грешка, той е 2-местен![]()

/// 6>4

да, бенца е страхотен
а и отзад има некви малки неща, където можеш да сложиш това-онова..
а и отзад има некви малки неща, където можеш да сложиш това-онова..
No bling at the Ring
- BorisBMW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на изпарения
Само аз ли смятам тоя мерц за уникално грозен... 
Не виждам как някой може да го предпочете пред 30-ка, 36-ца и 46-ца...

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
BorisBMW написа:Само аз ли смятам тоя мерц за уникално грозен...

Че ,освен Е46,другите посочени модели са били интересни,ама 1990 година
Я обърнете внимание на американските кошове,доста сполучливи модели имат
- djkita
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe & E46 Coupe
Къде го ''отнесохте'' колегата с този SL не зная
Ако някой друг му сипва бензин и го поддържа бива... Е46 с един М-пакет и голям 6-так си е перфектната кола за тези пари!

64 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5