Едно красиво момиче

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Re: Едно красиво момиче

Мнение от Kroki » 12 Апр 2012, 17:29

Аз си мисля че дори по-малко 8) :)
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се

Мнение от Radinka » 15 Апр 2012, 17:11

Kroki написа:Еми така де, половин година мина и още почти нищо не е станало, досега е била винаги точна с мен.

не можах да разбера и да си питам....половин година я чакаш да ти пусне ли ?! :mhihi:
never drive faster, than your guardian angel can !

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 15 Апр 2012, 18:23

Kroki написа:Еми така де, половин година мина и още почти нищо не е станало, досега е била винаги точна с мен.

бате, аз половин година вече чакам да ми вдигне телефона, ти.. :)
No bling at the Ring

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 15 Апр 2012, 20:03

Еми до втората година може и да се целувате вече но без да си пускате език.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Дон Кроки
Аватар

Мнение от Kroki » 17 Апр 2012, 15:19

Не, просто не бързаме за никъде. :)
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 17 Апр 2012, 18:09

Kroki написа: защото момичето е сериозно и си заслужава. Пък това в Плевен е като да намериш игла в купа сено :lol: ( са да не ми се обидят, някой колежки )

Къде ги тия несериозните... Аз само на сериозни попадам, дето искат да ги обичаш... :mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше за стария E36 Team Sofia
Мечтае да кара: M3 E36

Мнение от Чанев » 19 Апр 2012, 1:36

:mrgreen: :?:
Последна промяна Чанев на 20 Апр 2012, 8:22, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 19 Апр 2012, 1:48

те жените все не знаят, бате

от теб зависи как ще тръгнат нещата, те се носят по течението
No bling at the Ring

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drago_pavlov » 19 Апр 2012, 7:56

BadAngel написа:те жените все не знаят, бате

от теб зависи как ще тръгнат нещата, те се носят по течението

Това по приказките ли го чете :mhihi:
90% от тях много добре знаят какво искат и как да си го вземат :mhihi:
Освен ако не ми говориш за 16-17-18 годишни кифли, ама то това жени ли са?
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

Дон Кроки
Аватар

Мнение от Kroki » 19 Апр 2012, 8:27

Пробвай нещо по-сериозно щом си заслужава :) Нищо не ти пречи да пробваш

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 525 E34
Мечтае да кара: Сувалка

Мнение от mim4o » 19 Апр 2012, 12:00

Чанев написа:Аз и аз в голям филм влязох,тука преди 3 години бях изкачал с една мацка във Варна много я исках тогава ама тя нещо се дърпаше и ме подрази и я зае*ах...сега тука от 2 месеца си пишеме отново,миналата седмица се видяхме..аз вече живея в София тя е още във Варна ама тая година завършва,та може да се премести тука..Прекарахме си суперготино целувки прегръдки едно друго :mhihi: Пак си писахме,ама тая вечер стана на въпрос кво аджеба правим,и тя ми вика че не е сигурна кво иска още от живота...страх я било да не ме нарани и някви такива филми..Аз от моя страна и казах че не бързам за никъде и само времето ще покаже дали ще стане нещо или не..Та мисълта ми е,кво е вашето мнение да ида до варна да я накарам да олигави прасето :mhihi: и да я заеба тотал,или да се пробвам за нещо по-сериозно пък квото стане..щото момичето верно си заслужава..в смисал като съм с нея направо забравям за абсолютно всичко друго... :mrgreen: :?:

колега,подобна дилема я имах и аз преди известно време..и и по-скоро 3 години...като цяло още чакам отговор от мацката която е от Велико Търново ,но просто продължаваш напред и това е..нямам какво да се чудиш и да се маеш...според мен всяка неосъществена връзка с ''идеалното момиче'' за което всеки един от нас е мечтал е по=добре от колкото зле.По този начин тя си остава идеалната до край.няма да има спорове караници и още какво ли не след които да разберем че не тя ''идеалната'' :yes:

Аватар
Кара: 200CE

Мнение от Projektzwo » 19 Апр 2012, 12:23

чакал отговор, не била сигурна, дали нямало да те нарани... остави че момичето не си заслужава, само с тези мили слова вече предполагам ръката ми ще е проникнала поне да лакътя в устната й кухина... но това е друга тема... ама и ти си голямо шаранче, но пък може да изчакаш... да дойдат турците с балканчета...
Изображение

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 19 Апр 2012, 12:25

Чанев написа:Аз и аз в голям филм влязох,тука преди 3 години бях изкачал с една мацка във Варна много я исках тогава ама тя нещо се дърпаше и ме подрази и я зае*ах...сега тука от 2 месеца си пишеме отново,миналата седмица се видяхме..аз вече живея в София тя е още във Варна ама тая година завършва,та може да се премести тука..Прекарахме си суперготино целувки прегръдки едно друго :mhihi: Пак си писахме,ама тая вечер стана на въпрос кво аджеба правим,и тя ми вика че не е сигурна кво иска още от живота...страх я било да не ме нарани и някви такива филми..Аз от моя страна и казах че не бързам за никъде и само времето ще покаже дали ще стане нещо или не..Та мисълта ми е,кво е вашето мнение да ида до варна да я накарам да олигави прасето :mhihi: и да я заеба тотал,или да се пробвам за нещо по-сериозно пък квото стане..щото момичето верно си заслужава..в смисал като съм с нея направо забравям за абсолютно всичко друго... :mrgreen: :?:

Моят съвет е да минеш 500км да 'олигави прасето' , но така както прочетох,сте се целували,та вече го е правила ...
За идеалната жена,трябва идеален мъж ...
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drago_pavlov » 19 Апр 2012, 12:53

Ronka написа:За идеалната жена,трябва идеален мъж ...

Ама вече и по филмите ги няма... Ни едните, ни другите... :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 19 Апр 2012, 12:59

drago_pavlov написа:
Ronka написа:За идеалната жена,трябва идеален мъж ...

Ама вече и по филмите ги няма... Ни едните, ни другите... :mhihi:

еми колега, кастинг за сценаристи, после режисори, подменяш и актьорския състав ... ;)

на мен ми се случва напоследък да ме търсят жени, с които съм се занимавал преди години, та съм с две ръце "за" занимавките ... те също си имат трипове, желания, заблуди, разочарования ... единственото тегаво е да се прецени докъде си "заслужава", но това е лично :)
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата