Черен петък
Модератор: Общи модератори
40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- MMM1
- Потребител
-
- Кара: Audi B4 2.0 16V
Re: Черен петък
По обед на паркинга в "Техномаркет" Б-с не можеше да се влезе. Вътре в магазина беше голяма блъсканица. Купуваха се основно телевизори. Имаше доста жени със забрадки и засилено циганско присъствие.
От толкова много хора не можах да видя какво точно е намалено. Купуват видео плеъри за 50лв. Луда работа, психоза накаква. 

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
acho.rs написа:С лек блъф , Техномаркет изчистиха 99% от аутлета си . Служителите взеха по 50 лева , магазините отчетоха между 300 000 и 600 000 лв оборот за деня . Честито не печелившитеСтрува 1200 лв., но са надули цената за промоцията. Ето модела http://www.pazaruvaj.com/lcd-crt-i-plas ... properties
тази архаична плазма без черен цвят и пиксели като кюфтета струва не повече от 900 лв ... И пак си назад предвид че за 3 години ще похаби ток колкото за 4 ЛЕД-ки
+1
плазмата си е не особено икономически изгодна покупка по принцип, колкото и да е евтинка.
- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
acho.rs написа:С лек блъф , Техномаркет изчистиха 99% от аутлета си . Служителите взеха по 50 лева , магазините отчетоха между 300 000 и 600 000 лв оборот за деня . Честито не печелившитеСтрува 1200 лв., но са надули цената за промоцията. Ето модела http://www.pazaruvaj.com/lcd-crt-i-plas ... properties
тази архаична плазма без черен цвят и пиксели като кюфтета струва не повече от 900 лв ... И пак си назад предвид че за 3 години ще похаби ток колкото за 4 ЛЕД-ки
Ачо, объркал съм модела

А тази с големите пиксели я видяхме и сравнихме с тази дето взехме. Надутата цена беше 1099 лв., а на промоцята сигурно към 600 ще се върже, така че всичко си е наред. Не сме чак такива лаици все пак

zBoost написа:+1
плазмата си е не особено икономически изгодна покупка по принцип, колкото и да е евтинка.
За служебни цели е

bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
монитор LG E2240S за 179 лева,иначе струва към 250-280 лева.
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
xpl0d написа:acho.rs написа:С лек блъф , Техномаркет изчистиха 99% от аутлета си . Служителите взеха по 50 лева , магазините отчетоха между 300 000 и 600 000 лв оборот за деня . Честито не печелившитеСтрува 1200 лв., но са надули цената за промоцията. Ето модела http://www.pazaruvaj.com/lcd-crt-i-plas ... properties
Е, ти сега, като си шефче иди и набий 4-5 бона за 50 инча плазма. Що мислиш, че всички са като теб? Кое му е архаичното, при положение, че е 2011-а модел? 50 инча 3D плазма за 1200 си е далавера, както и да го погледнеш. Има един фактор, използван от много хора, включително и от мен. Нарича се съотношение цена/качество. Покажи ми още една такава плазма за 1200, но по-добра от виерата? Да, панасоника не блести с никакви свръх технологии, даже и Full HD не е, но е евтин. Да, има по-добри, но са по-скъпи или по-малки. Всеки си преценява за себе си. За колегата е далавера, за тебе е набутвация. Недей така да отсичаш, все едно си експерт-професионалист в тази област и си поставен пред неоспорим факт.
Лека баце . Архаична технология , наричам 50 инчовите плазми с резолюция 1024х768 .
Говориш за цена качество - аз ти казвам че за живота си плазмата ще ти излезе по-скъпо от ЛЕД ЛСД .
Остана качеството . Контраста не знам как го мерят , но често - защо плазмите НЯМАТ черен цвят ? Дори не се доближава до черното а е светло сиво .
След това - как е картината след само 2000 часа ?
А нагара по матрицата , който не се покрива от гаранцията ? Все още БГ каналите си оставят белите лога и по време на рекламите , та е много вероятно тези петна да си останат на екрана и за по-дълго.
На тези неща казвам стара технология . Някой от тях за пооправени във високите класове плазми (3000+ лв) но пак си ги има .
Не ми се спори за плазма с/у лсд с/у лед (то май още ги няма в БГ ) .
Покупка на ХД реди или 1024х768 50ка плазма , за мен има смисъл само за кафета/заведения/ресторанти и за такива места се купвуват предимно . И моята кола се води архаична технология , която за живота си , може би ще ми излезе по-скъпо от нов дизел , но аз не го отричам

acho.rs не си много наясно с не6тата затова полека с коментарите ако мисли6 4е на персонала им бе6е много добре да седят 3 дена по 14/15 4аса без по4ивка в гре6ка си и ако някои е взел 50 лева то повярвайми не е било от фирмата.Колкото до стоките може които иска да дойде и да провери 4е сега са на са6тите цени на които са били преди намалението вярно е 4е има6е и стари модели но и доста нови но ли4но мое мнение е 4е старите модели са много по сполу4ливи от новите(за бялата техника говоря)а колкото до телевизорите истинското 4ерно както казва6 е само в лед системите в старите лсд-та са6то го няма 4ерния цвят.А и в краина сметка никои никого насила некара да ходи да пазарува а и смятам 4е всеки които си е закупил стока на каквато и да е цена е преценил 4е го устроива без зна4ение дали тя е намалена или не а за това каква е пе4албата от даден уред за фирмата я знаят само управителите на магазините(даже не вси4ки)така 4е мога да ти кажа 4е идинствено угода от това не6то имат собствениците на фирмата и то на гарба на персонала
Използвай "ч" и "ш"
Мод
Използвай "ч" и "ш"
Мод
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Изобщо не съм искал да кажа че персонала е спечелил . Точно обратното - адски много работа и ненормални продажби за нищо .
Подочух каква е причината за разпродажбата , но няма да коментирам тук .
За черното - дори старите ЛСДта(последните от които да доста по-доре от първите ЛЕД ЛСД) вадеха по-хубав черен цвят .
Но да не влизаме в спорове . Ефекта за клиента е ясен - повече или по-малко имаше големи намаления . Който се възползва е на далавера . . . Стига да не е ТВ мостра на 2 години
Подочух каква е причината за разпродажбата , но няма да коментирам тук .
За черното - дори старите ЛСДта(последните от които да доста по-доре от първите ЛЕД ЛСД) вадеха по-хубав черен цвят .
Но да не влизаме в спорове . Ефекта за клиента е ясен - повече или по-малко имаше големи намаления . Който се възползва е на далавера . . . Стига да не е ТВ мостра на 2 години

- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
Ето го модела от 1199 на 999 лв., който купихме http://www.technomarket.bg/products/091 ... tx-p50u30e
Ачо, баце кАжи какво по-добро може да се купи със същата големина за 1000 лв., че да вземем и за вкъщи
Ачо, баце кАжи какво по-добро може да се купи със същата големина за 1000 лв., че да вземем и за вкъщи

bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Аз още търся ТВ, че в Петъка нещо много хора освен мен бяха решили да са там
Баси навалицата, ама беше купон на паркинга поне.

Баси навалицата, ама беше купон на паркинга поне.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Alexch написа:Ето го модела от 1199 на 999 лв., който купихме http://www.technomarket.bg/products/091 ... tx-p50u30e
Нищо - той за това е бил намален с 20% а не с 50%

За вкъщи - ако вечер гледаш ТВ/филми може да оставиш газта настрани и да направиш малко компромис с размер

ПС:ако питаш сериозно - 40ки Самсунг Д6000 3Д / Сони ЕХ720 3Д за 1300лв
40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3