Колко време пътувате за работа?
Модератор: Общи модератори
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Re: Колко време пътувате за работа?
Откакто започнаха строежа на "новото" кръстовище на алея Яворов и бул. Драган Цанков ми отнема с 10 минути повече, и ги закръглихме на 35.
Преди си беше 20-25, сега поне минавам през Студ. град да бройкам гладните девойки.
Преди си беше 20-25, сега поне минавам през Студ. град да бройкам гладните девойки.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- Flash
- Автоморгаджията
-
- Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
- Мечтае да кара: E60 ///M5
Пътувам с автобус точно 9 минути, а ходя пеша до спирката 10
. На обратно обаче понякога се налага да чакам 20+ мин., защото е супер нередовен.

http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
deyan-enchev написа:Откакто започнаха строежа на "новото" кръстовище на алея Яворов и бул. Драган Цанков ми отнема с 10 минути повече, и ги закръглихме на 35.

Макар че един приятел казва "То и аз имам телевизор в къщи....ма ходя на кино"

Сега като позакърпиха дупките У Варна съкратих маршрута с 5 минути

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
^ абе ... то не пречи да четеш менюто като си в ресторанта.
По темата - мисля края на Април съществено да си съкратя времето, за което стигам до работа.
Пред терасата ми се появиха 2 изхода за метро спирка - чакаме да оплевят тревата и да я пуснат в експлоатация скоро.
Е39 и Е30 ще скучаят на паркинга и само ще ги полирам и лъскам - бонбончетата те
По темата - мисля края на Април съществено да си съкратя времето, за което стигам до работа.
Пред терасата ми се появиха 2 изхода за метро спирка - чакаме да оплевят тревата и да я пуснат в експлоатация скоро.
Е39 и Е30 ще скучаят на паркинга и само ще ги полирам и лъскам - бонбончетата те

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
А откак си купих Фиат Пунтьо 1.1 на гАз времето се увеличи с около 5минути и станаха към 15
.Това сутрин и вечер от Враждебна до Орландовци.Ма поне разхода поспадна драстично за сметка на вървежа де.