избор на кола за бягство
Модератор: Общи модератори
избор на кола за бягство
напоследък все гледаме филми с обири на инкасо, по новините обири на инкасо.. и с приятели си обсъждаме
с каква кола е най-удачно да се бяга след обир на инкасо?
колата трябва да е достатъчно голяма да събере 1 милион лева в багажника, обирджийте сме 2ма
с каква кола е най-удачно да се бяга след обир на инкасо?
колата трябва да е достатъчно голяма да събере 1 милион лева в багажника, обирджийте сме 2ма
No bling at the Ring
- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
Re: избор на кола за бягство
Каква ли не тема може да види тука човек................
only rear wheel drive
Кога и къде
Ако трябва да сме по темата, някоя бронирана 7ца с осмак под капака

- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
интересна тема. предполагам все пак трябва да има ограничения и колата трябва да е крадена, щото ... все пак, нали.
1 000 000 лева трудно мога да си ги представя, дори по прости сметки това са 10 000 пачки по сто стотачки. И така калкулирано пак не мога да преценя колко са обемисти и колко тежат, ми ако има и по-дребни копюри. Ама в Е61 М5 ако мога да ги натоваря ще съм с него, но тъй като съм предвидлив и мисля за всичко ще взема и от тези допълнителните багажници, които ги слагат на покривите на комбитата. То ще има място и на задните седалки де, щото нали сме двама. Лошото тук е, че колата е доста рядко срещана и не е масова и лесно се различава от другите, та много лесно господата полицаи могат да ти хванат дирята, но мисля това да не го зачекваме в темата, въпреки че целта е да краднеш кинтите и да избягаш, а не да ги краднеш и да те хванат. Та всичко е от значение.
Според мен по-важен е маршрута за бягство и с кола 150 коня на 20 години ще се изнижеш ако си подбрал правилно маршрута.
Дано да съм бил полезен с мнението си.
1 000 000 лева трудно мога да си ги представя, дори по прости сметки това са 10 000 пачки по сто стотачки. И така калкулирано пак не мога да преценя колко са обемисти и колко тежат, ми ако има и по-дребни копюри. Ама в Е61 М5 ако мога да ги натоваря ще съм с него, но тъй като съм предвидлив и мисля за всичко ще взема и от тези допълнителните багажници, които ги слагат на покривите на комбитата. То ще има място и на задните седалки де, щото нали сме двама. Лошото тук е, че колата е доста рядко срещана и не е масова и лесно се различава от другите, та много лесно господата полицаи могат да ти хванат дирята, но мисля това да не го зачекваме в темата, въпреки че целта е да краднеш кинтите и да избягаш, а не да ги краднеш и да те хванат. Та всичко е от значение.
Според мен по-важен е маршрута за бягство и с кола 150 коня на 20 години ще се изнижеш ако си подбрал правилно маршрута.
Дано да съм бил полезен с мнението си.
Тъмно синя или бяла Астра G 4 врати с железни джанти(може и с тасове) антенка на покрива(може и без) и 6(шестица) в началото на номера.... 

Живей у борчове,за да те помнат хората !!!
uCnaHeTcA написа:Кога и къде![]()
![]()
![]()
лада 7ца?
находчиво е, няма да събуди подозрение, но надеждността при такова бягство и преход от 400-500 км до някоя от границите..

колко са 1 милион?
ние ги смятахме 10 000 банкноти, което е 100 пачки
грубо казано 2 големи сака
но това е в най-добрия вариянт, ако са по 100 лв. само.. което е лош вариянт всъщност, защото едрите банкноти са трудни за харчене
No bling at the Ring
маршрутка
брандирана на NESCAFE 3в1 баничарка
брандирано на ОК Супертранс такси
бус на Техномаркет, парите в кашон от хладилник или бойлер
брандирана на NESCAFE 3в1 баничарка
брандирано на ОК Супертранс такси
бус на Техномаркет, парите в кашон от хладилник или бойлер
Последна промяна Хаос на 18 Апр 2012, 1:32, променена общо 1 път
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
БМВ 7ца
Сега като се замислих, може би е по-добре след няколко пресечки да се смени автомобила и да се запали стария.
Баткооо, с тая тема не мо'ат ли да ни арестуват качулките

Сега като се замислих, може би е по-добре след няколко пресечки да се смени автомобила и да се запали стария.
Баткооо, с тая тема не мо'ат ли да ни арестуват качулките

- PaCk0o
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: e36 m3
хммм 100 пачки ще влязат във всяка една кола те не са проблема, бих ги обрал с една кола и на 20-30км да се прехвърля на друга която съм я скрил някъде и е напълно обикновенна да не се набиваш на очи после. Иначе колата за обира нека е нещо с бадж на М да бягаш бързо, пък и кой е хулигана на пътя 

бате, ние обираме инкасо, имаме 60 секунди да се изпарим и след това ни погват куките
с тия баничарки до никъде няма да стигнем, трябва да е нещо бързо
но в същото време да има достатъчно багажник за парите и добра автономия при газ до дупка
също трябва да може и малко офроуд да направи
парите в идеалния вариянт са 100 пачки, реално може да се окажат повече
инкасото кара и по 20 лв. и по 50 лв., така и така правим удар, няма да подминем по-дребните пари
с тия баничарки до никъде няма да стигнем, трябва да е нещо бързо
но в същото време да има достатъчно багажник за парите и добра автономия при газ до дупка
също трябва да може и малко офроуд да направи
парите в идеалния вариянт са 100 пачки, реално може да се окажат повече
инкасото кара и по 20 лв. и по 50 лв., така и така правим удар, няма да подминем по-дребните пари

No bling at the Ring
нека да уточним - инкасото в градска среда ли е (София) или другаде
това определя избора изключително много
ако си мислиш, че конете под капака решават нещо в градска среда... сигурно не си шофирал скоро в София
по филмите може и да става с газ до ламарината, ама в реалността да си незабележим за куките е много по-важно
ако си мислиш, че конете под капака решават нещо в градска среда... сигурно не си шофирал скоро в София
по филмите може и да става с газ до ламарината, ама в реалността да си незабележим за куките е много по-важно
Последна промяна Хаос на 18 Апр 2012, 1:38, променена общо 1 път
Хаос написа:нека да уточним - инкасото в градска среда ли е (София) или другаде
ми да кажем, че е в софия, някъде из центъра, обираме пенсийте

.. но след това бягаме към гърция (градско, извънградско, магистрала)
за 1 милион обир куките със сигурност ще извадят 911-ката от гаража да ни погнат

няма как да сме незабележими, много е дръзък обира и не става..
Последна промяна BadAngel на 18 Апр 2012, 1:41, променена общо 1 път
No bling at the Ring
тук е основната грешка на 90% от обиржиите - бягат далеч от местопрестъплението
което често пъти е ненужно и излишно
което често пъти е ненужно и излишно
- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
Ево 9-ка или 10-ка, Импреза STI, задното е перфектно, ама си е друго щар по щар 

only rear wheel drive
michev написа:Ево 9-ка или 10-ка, Импреза STI, задното е перфектно, ама си е друго щар по щар
и евото и импрезата имат малки турбо мотори и относително малки резервоари
автономията им при натискане до ламарината е около 150-200 км
(40 на 100 ги слагам)
пък и доста бият на очи
No bling at the Ring