избор на кола за бягство
Модератор: Общи модератори
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Re: избор на кола за бягство
Аче грешна ти е схемата бе, кви коли кви 2 лева, погнат ли те забрави да избегаш в този трафик с квот ще да си.
аз ги виждам така нещата удряш инкасото ама да не е в центъра примерно некъде по крайните квартали да, взел си кинтите видели са те 100 човека от който 50 званът на 112 и вече знаят кво караш, за тва си си заварил ролбари на колата преди тва като на колите на инкасото като блъскаш коли да не ти се преебе радиатора и да прегрееш и да ти се смеят в затвора.
Караш си колата с 200 из младост с ясната идея, че куките знаят кво караш до 5-7 мин е хубаво да се отървеш от колата, преди патрулките да са станали над 10 дето са по улицити в региона, вариант е да имаш хора по пътя дето караш и отиваш за да ти акзват по станция дали идват патрулки, за да мое се кашираш некъде (паркинг) да смениш колите желателно с поне 2 изхода, другия вариант е да преместите парите в движение, ама пак без да има свидетели щото като ви види некои и после в 20:00 по БТВ като види снимки на колата от камерите ще се сети че те е видел да даваш нещо на друга кола, не е проблем ако и тя е е оборотна а не тая с която си ходиш на работа, след като се разделиш с парите се меташ на мотор, че кола с ролбари се набива на очи па и патрулки ще има много, и ен забравяй,че фирмата собственик на инкасото ще ви търси също а те обикновенно са СОД-ачии а те имат коли насекъде.
П.П забравих да спомена за АК 47 ще ти треат 1-2 ако изкочи некои да постреляте, може да треа да гръмнете и тея от инкасото, как дое
аз ги виждам така нещата удряш инкасото ама да не е в центъра примерно некъде по крайните квартали да, взел си кинтите видели са те 100 човека от който 50 званът на 112 и вече знаят кво караш, за тва си си заварил ролбари на колата преди тва като на колите на инкасото като блъскаш коли да не ти се преебе радиатора и да прегрееш и да ти се смеят в затвора.
Караш си колата с 200 из младост с ясната идея, че куките знаят кво караш до 5-7 мин е хубаво да се отървеш от колата, преди патрулките да са станали над 10 дето са по улицити в региона, вариант е да имаш хора по пътя дето караш и отиваш за да ти акзват по станция дали идват патрулки, за да мое се кашираш некъде (паркинг) да смениш колите желателно с поне 2 изхода, другия вариант е да преместите парите в движение, ама пак без да има свидетели щото като ви види некои и после в 20:00 по БТВ като види снимки на колата от камерите ще се сети че те е видел да даваш нещо на друга кола, не е проблем ако и тя е е оборотна а не тая с която си ходиш на работа, след като се разделиш с парите се меташ на мотор, че кола с ролбари се набива на очи па и патрулки ще има много, и ен забравяй,че фирмата собственик на инкасото ще ви търси също а те обикновенно са СОД-ачии а те имат коли насекъде.
П.П забравих да спомена за АК 47 ще ти треат 1-2 ако изкочи некои да постреляте, може да треа да гръмнете и тея от инкасото, как дое

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
От центъра на София е трудно да се избяга... по земя. По-скоро бих ползвал делтапланер да се измъкна до околностите на града. Много опции предлага бягството по въздух, но по-важното е че ще спечелиш повече време докато има адекватна реакция спрямо варианта да бягаш с кола или мотор.
П.С. Обаче сега се вгледах в заглавието на темата и съм малко офтопик
П.С. Обаче сега се вгледах в заглавието на темата и съм малко офтопик

BadAngel написа:...
Източването не е синоним на възстановяване... и това да не издаваш касови бележки също е източване. Когато аз съм бетонен възел да речем, а ти строителен предприемач(примерно) схемата е готова. Пък наскоро нашумя задлъжнели до гуша предприятия към държавата да се прехвърлят на роми, това също е източване макар и не точно на ддс.
бъркате подходите
тая схема с прекачване на колите, местене на парите от място на място е единия начин
другия е да ги избомбиш в багажника и да завариш газта до ламарината
ние търсим кола за второто, за първото е ясно, че всеки голф 2 става
тая схема с прекачване на колите, местене на парите от място на място е единия начин
No bling at the Ring
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Можеше да го кажеш още в началото, не на 7-та страница..
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
1996 Chevrolet Impala SS 

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Ето ви друг фантазьорски сценарий ...
Избирам инкасовия автомобил да е Лада Нива. Със смешната и бронировка и касата вътре да тежи не повече от 2,5 тона ,макс 3 ... Което значи ,че една платформа я носи като куцо пиле домат.Съответно оборудвате въпросната платформа с платнище,за да не се вижда какво превозва,заглушвате всички гсм и радио честоти в периметъра около инкасото,за да са напълно "глухи" охранителите и го изваждате от строя. Било то ,с катастрофа или пукане на гуми ...Единия ортак с полицейска униформа и астра със син буркан ,другия с омърлян гащеризон ,който е с платформата,за да изглеждат нещата като "бикновен" пътен инцидент за евентуалните очевидци.Товарене по най-бързия начин на платформата и газ към най-близката гора като се оглеждате за екипи на ДАИ ,да не ви мерят за претоварване
От там нататъка продължавате да фантазирате как да извадите парите и да обезвредите охраната
Избирам инкасовия автомобил да е Лада Нива. Със смешната и бронировка и касата вътре да тежи не повече от 2,5 тона ,макс 3 ... Което значи ,че една платформа я носи като куцо пиле домат.Съответно оборудвате въпросната платформа с платнище,за да не се вижда какво превозва,заглушвате всички гсм и радио честоти в периметъра около инкасото,за да са напълно "глухи" охранителите и го изваждате от строя. Било то ,с катастрофа или пукане на гуми ...Единия ортак с полицейска униформа и астра със син буркан ,другия с омърлян гащеризон ,който е с платформата,за да изглеждат нещата като "бикновен" пътен инцидент за евентуалните очевидци.Товарене по най-бързия начин на платформата и газ към най-близката гора като се оглеждате за екипи на ДАИ ,да не ви мерят за претоварване

От там нататъка продължавате да фантазирате как да извадите парите и да обезвредите охраната

plradev написа:Ето ви друг фантазьорски сценарий ...
Избирам инкасовия автомобил да е Лада Нива. Със смешната и бронировка и касата вътре да тежи не повече от 2,5 тона ,макс 3 ... Което значи ,че една платформа я носи като куцо пиле домат.Съответно оборудвате въпросната платформа с платнище,за да не се вижда какво превозва,заглушвате всички гсм и радио честоти в периметъра около инкасото,за да са напълно "глухи" охранителите и го изваждате от строя. Било то ,с катастрофа или пукане на гуми ...Единия ортак с полицейска униформа и астра със син буркан ,другия с омърлян гащеризон ,който е с платформата,за да изглеждат нещата като "бикновен" пътен инцидент за евентуалните очевидци.Товарене по най-бързия начин на платформата и газ към най-близката гора като се оглеждате за екипи на ДАИ ,да не ви мерят за претоварване![]()
и като вземеш парите как бягаш?
всъщност тия ниви не носят големи суми, до 30 000 лв. са
No bling at the Ring
- plradev
- старши ентусиаст
-
BadAngel написа:и като вземеш парите как бягаш?
Кажи честно ?!

Аз ако знаех ,че е така никога нямаше да им дам близо 300к оборот на тия с нивата

До тук с глупостите

А като взема парите ,няма да бягам .. ще си ходя спокойно ...

нивата е само с 2 места - за шофьор и охранител
отзад има кутия за пари (
)
от това, че може да качи само 1 охранител има някакви ограничения до сумата, която може да носи
нали и за това беше скандала с последния обир на инкасо - че возели 2 милиона, а имало само 1 охранител
пък от охранителната фирма казвали, че шофьора бил шофьор-охранител и така..
отзад има кутия за пари (

от това, че може да качи само 1 охранител има някакви ограничения до сумата, която може да носи
нали и за това беше скандала с последния обир на инкасо - че возели 2 милиона, а имало само 1 охранител
No bling at the Ring
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
BadAngel написа:
Верно ли ????
Ебаси, по добре ми откраднете колата и ще ги изкарате същите пари. Като и пренабиете номерата все половин цена ще и вземете и никой няма да ви гони. Даже и аз, защото е застрахована и ми е омръзнала

- plradev
- старши ентусиаст
-
BadAngel написа:нивата е само с 2 места - за шофьор и охранител
отзад има кутия за пари ()
Ти ся не си смучи от пръстите кво има и кво няма и колко точно пари може да превозва дадено инкасо ...

Некой като е тръгнал прави подобно нещо,не го прави на случаен принцип "я .. некво инкасо ,дай да го думнем и да бегаме"

plradev написа:Некой като е тръгнал прави подобно нещо,не го прави на случаен принцип "я .. некво инкасо ,дай да го думнем и да бегаме"
не естествено, но елемента на изненадата съществува под всякаква форма
"На 26 Ноември 1983г. шестима мъже успяват да проникнат в склад Бринкс Мат на летище Хийтроу. Крадците мислели, че ще отмъкнат около 3 милиона паунда в брой. Вместо това, когато влезли в склада, там ги очаквали 3 тона златни кюлчета на стойност 26 милиона паунда."

No bling at the Ring
има 100 начина да ти намерят днк-то, дори и да си запалиш колата... има фирми в бг с 4-5 души персонал правят по 2млн оборот на година.. така че не бих си заложил целият живот за 1млн! ако бях престъпник, бих направил един удар с година-две подготовка, ама нещо много подготвяно и толкова прецизно че ще го документират по дискавъри! нещо от вида както във филма умирай трудно, лошите насочиха целият полицейски ресурс в другия край на града и трябваше да се спрявят с малцина охранители.. в националният трезор !
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
BadAngel написа:бъркате подходите
твоя вариант е най глупавия, и ще те хванат, има камери патрулки, най добре е да си караш бавничко, границата незнам дали ще я минеш, може да се уведомени граничарите и да тършуват колите, твойта идея е най глупавата която може да се измисли

Май си гледал много филми, истината е, че на куките неможе да избягаш погнат ли те свършил си
П.П като ще е фантасмагория аз съм за хеликоптер, па нека ме гонат

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3