избор на кола за бягство
Модератор: Общи модератори
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Re: избор на кола за бягство
N.Mihaylovski написа:П.П като ще е фантасмагория аз съм за хеликоптер, па нека ме гонат
Условието на темата е "каква кола" иначе тва ми беше първото ,което ми мина през акъла ,като се има предвид полицията с какво разполага

Последна промяна plradev на 18 Апр 2012, 23:58, променена общо 1 път

- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
N.Mihaylovski написа:
П.П като ще е фантасмагория аз съм за хеликоптер, па нека ме гонат

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
plradev написа:N.Mihaylovski написа:П.П като ще е фантасмагория аз съм за хеликоптер, па нека ме гонат
Условието на темата е "каква кола" иначе тва ми беше първото ,което ми мина през акъла ,като се има предвид полицията с какво разполагаВариантите са или да вдигнат тоя дето данъчните бръмчат с него или да е слънчево времето ,за да могат кугърите да летят над 60м височина поради кофтите условия
Да ама Ачо иска да бега към Гърция с 300 и зад него 40 патрулки

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
N.Mihaylovski написа:plradev написа:N.Mihaylovski написа:П.П като ще е фантасмагория аз съм за хеликоптер, па нека ме гонат
Условието на темата е "каква кола" иначе тва ми беше първото ,което ми мина през акъла ,като се има предвид полицията с какво разполагаВариантите са или да вдигнат тоя дето данъчните бръмчат с него или да е слънчево времето ,за да могат кугърите да летят над 60м височина поради кофтите условия
Да ама Ачо иска да бега към Гърция с 300 и зад него 40 патрулки![]()
а в същност нема да излезне и от квартала на обира
![]()
Ще излезе бре ... със зелен дифендър

куките имат 2 дизелови 330ки
едно ауди А5, няколко 124ки.. един порш 911 и некво тт, май слабото със 150 коня
ама не знам дали тая експозиция не е парадната техника, а за моя случай с инкасото да ми пратят някоя лада 2105
едно ауди А5, няколко 124ки.. един порш 911 и некво тт, май слабото със 150 коня
ама не знам дали тая експозиция не е парадната техника, а за моя случай с инкасото да ми пратят някоя лада 2105

No bling at the Ring
BadAngel написа:The7omahawk написа:То баш такива гонки имаше при последния обир, ще знаеш
нямат стил тия пичове
с некъв бус са се ударили челно в инкасото
охраната е останала блокирана в кабината, а те през това време с оксижен са разрязали клетката..
така и баба знае
Със стил, без стил - парите са в тях

Едно Гранд чероки от по старичките с голям бензинов двигател може би за градско

има нужните показатели, които искаш да има
enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Ако някои реши да пусне нова тема с реалистично бягство да пуска тази я заключвам, изчерпа се
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3