Идея за постер : Нездравословно хранене

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Идея за постер : Нездравословно хранене

Мнение от ogata » 19 Апр 2012, 1:25

Здравейте, колеги

Обръщам се към вас, защото имам курсова работа (Социален маркетинг) в която трябва да разгледам проблемите на нездравословното хранене и изключително - свръх-теглото. Разбира се ориентирах се към американските примери. Все пак са водещи в класацията :mhihi:
http://www.nationmaster.com/graph/hea_o ... th-obesity

Но, като заключение ще трябва да изготвя рекламна кампания и към нея трябва да има рекламен видео клип, уеб сайт или постер . Първите две са твърде мащабни за времето с което разполагам и за това се насочих към постера. Естествено социалният маркетинг не цели печалба, той служи и се занимава изцяло със социалните проблеми и може би за това не ми идва никаква идея за този постер, особено пък на тази тема :ok:

Цели се мотивация на хората за водене на здравословен живот, сваляне на килограми и т.н.
Ключови думи са : Затлъстяване, наднормено тегло, нездравословно хранене.

Бих желал ако някой има някаква идея и би желал да я сподели - да го направи. Да обясни със думи нещото което му се върти в главата.

Линкове към вече съществуващи постери не приемам (особено европейски или американски), но българска или азиатска идея може да бъде модифицирана.

В най-добрият случай ми трябват 3 постера, но може и само 1 .

Идеите/я, която най-много ми хареса ще бъде наградена с нещо скромно, но от сърце от мен. Автора ще бъде уведомен на ЛС.

Давайте ! :driving: и предварително благодаря за помощта.
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Re: Идея за постер : Нездравословно хранене

Мнение от speeder88 » 19 Апр 2012, 8:12

Аз се сещам да се направят нещо като карикатури на вредните и полезните храни. Например два хамбургера направени супер тлъсти облечени като хора с крака ръце и т.н., а от другата страна примерно зеленчуци и плодове, но слаби, с добра физика, добре облечени. Над тях разбира се надпис: "Не позволявай храната да контролира външният ти вид", а отдолу: "Влез във форма".
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

Потребител
Аватар

Мнение от stefanoff » 19 Апр 2012, 8:56

Изображение Toва на мен ми хареса :D
Не Мы такие, Жизнь такая

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 19 Апр 2012, 9:29

:mrgreen:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 20 Апр 2012, 17:02

Мерси на всички отзовали се. Очаквах да сте повече покрай тея идей за обири и бягство дето ги гледам :mhihi:
Тази сутрин се събудих с вдъхновение и изкарах 3 парчета :yes:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 20 Апр 2012, 19:16

Преди време гледах адски якото нахъсване за отслабване - по някакво тъпо риалити , инструктура показа на някаква кифла 1 плик с килограм прясна СЛАНИНА и каза - около 20 такива има във теб :mhihi:

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 21 Апр 2012, 0:50

По сайтовете за сток фотография 1000% ще има подходяща снимка за идеята ти, като на самата снимка можеш да добавиш някакъв надпис примерно.

Работата е, че по сток сайтовете снимките струват кинти : ) В зависимост от снимката, но няма да е нещо фрапиращо като цена, споделям го като идея, където може да видиш нещо(снимка), което да пасва на идеята ти за самия постер : ) :yes:
Изображение
E34, E38

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 21 Апр 2012, 2:23

Изображение Изображение
Изображение Изображение
Изображение Изображение
Изображение

ето ти да взаимстваш някои идей, колега :D

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 22 Апр 2012, 0:03

:) Една бърза идея, особено за нашите ширини.

Тлъстинка, пържола, обилно картофи, зеле, и т.н. в чиния на близък план, човека с цигара в ръка, шише ракия и пълна чашка до салатката, отзад дебела домакиня, /на заден план/ с огромна чиния, нова порция... Самия субект, не е задължително да е дебел... то и слабите се тъпчат нездравословно...

Но, за да осъществиш това, ти трябват един-двама позиращи и малко снимки с въображение. :)

Друго, за което се сещам... по-либерално...от ракийката и салатката

Офис, компютър, мъж-жена, все тая. Захапали някаква кифла със зъби, две-три чаши от кафе, /с някакво подсещащо изображение на кафе на тях/ или пък да се вижда... Те, /той или тя/ нещо пишат, четат/ в поза, доказваща напрежение... и една слушалка от телефон на ухо, и те ти я картинката :) за супер нездравословно хранене. Подобно поведение може да си измислиш и в по-домашна среда дори и с двама или трима членове от семейството, забързани, един на лаптоп, друг на таблет, трети на крак до мивката с чиния в ръка...

Айде стига толкова битовизъм, май.... :lol:
Да караш Peugeot е страст!

Назад към Извън Темата