Идея за постер : Нездравословно хранене
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Идея за постер : Нездравословно хранене
Здравейте, колеги
Обръщам се към вас, защото имам курсова работа (Социален маркетинг) в която трябва да разгледам проблемите на нездравословното хранене и изключително - свръх-теглото. Разбира се ориентирах се към американските примери. Все пак са водещи в класацията
http://www.nationmaster.com/graph/hea_o ... th-obesity
Но, като заключение ще трябва да изготвя рекламна кампания и към нея трябва да има рекламен видео клип, уеб сайт или постер . Първите две са твърде мащабни за времето с което разполагам и за това се насочих към постера. Естествено социалният маркетинг не цели печалба, той служи и се занимава изцяло със социалните проблеми и може би за това не ми идва никаква идея за този постер, особено пък на тази тема
Цели се мотивация на хората за водене на здравословен живот, сваляне на килограми и т.н.
Ключови думи са : Затлъстяване, наднормено тегло, нездравословно хранене.
Бих желал ако някой има някаква идея и би желал да я сподели - да го направи. Да обясни със думи нещото което му се върти в главата.
Линкове към вече съществуващи постери не приемам (особено европейски или американски), но българска или азиатска идея може да бъде модифицирана.
В най-добрият случай ми трябват 3 постера, но може и само 1 .
Идеите/я, която най-много ми хареса ще бъде наградена с нещо скромно, но от сърце от мен. Автора ще бъде уведомен на ЛС.
Давайте !
и предварително благодаря за помощта.
Обръщам се към вас, защото имам курсова работа (Социален маркетинг) в която трябва да разгледам проблемите на нездравословното хранене и изключително - свръх-теглото. Разбира се ориентирах се към американските примери. Все пак са водещи в класацията

http://www.nationmaster.com/graph/hea_o ... th-obesity
Но, като заключение ще трябва да изготвя рекламна кампания и към нея трябва да има рекламен видео клип, уеб сайт или постер . Първите две са твърде мащабни за времето с което разполагам и за това се насочих към постера. Естествено социалният маркетинг не цели печалба, той служи и се занимава изцяло със социалните проблеми и може би за това не ми идва никаква идея за този постер, особено пък на тази тема

Цели се мотивация на хората за водене на здравословен живот, сваляне на килограми и т.н.
Ключови думи са : Затлъстяване, наднормено тегло, нездравословно хранене.
Бих желал ако някой има някаква идея и би желал да я сподели - да го направи. Да обясни със думи нещото което му се върти в главата.
Линкове към вече съществуващи постери не приемам (особено европейски или американски), но българска или азиатска идея може да бъде модифицирана.
В най-добрият случай ми трябват 3 постера, но може и само 1 .
Идеите/я, която най-много ми хареса ще бъде наградена с нещо скромно, но от сърце от мен. Автора ще бъде уведомен на ЛС.
Давайте !

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
Re: Идея за постер : Нездравословно хранене
Аз се сещам да се направят нещо като карикатури на вредните и полезните храни. Например два хамбургера направени супер тлъсти облечени като хора с крака ръце и т.н., а от другата страна примерно зеленчуци и плодове, но слаби, с добра физика, добре облечени. Над тях разбира се надпис: "Не позволявай храната да контролира външният ти вид", а отдолу: "Влез във форма".

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Мерси на всички отзовали се. Очаквах да сте повече покрай тея идей за обири и бягство дето ги гледам
Тази сутрин се събудих с вдъхновение и изкарах 3 парчета

Тази сутрин се събудих с вдъхновение и изкарах 3 парчета

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Преди време гледах адски якото нахъсване за отслабване - по някакво тъпо риалити , инструктура показа на някаква кифла 1 плик с килограм прясна СЛАНИНА и каза - около 20 такива има във теб 

- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
По сайтовете за сток фотография 1000% ще има подходяща снимка за идеята ти, като на самата снимка можеш да добавиш някакъв надпис примерно.
Работата е, че по сток сайтовете снимките струват кинти : ) В зависимост от снимката, но няма да е нещо фрапиращо като цена, споделям го като идея, където може да видиш нещо(снимка), което да пасва на идеята ти за самия постер : )
Работата е, че по сток сайтовете снимките струват кинти : ) В зависимост от снимката, но няма да е нещо фрапиращо като цена, споделям го като идея, където може да видиш нещо(снимка), което да пасва на идеята ти за самия постер : )

E34, E38
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power

ето ти да взаимстваш някои идей, колега

Тлъстинка, пържола, обилно картофи, зеле, и т.н. в чиния на близък план, човека с цигара в ръка, шише ракия и пълна чашка до салатката, отзад дебела домакиня, /на заден план/ с огромна чиния, нова порция... Самия субект, не е задължително да е дебел... то и слабите се тъпчат нездравословно...
Но, за да осъществиш това, ти трябват един-двама позиращи и малко снимки с въображение.

Друго, за което се сещам... по-либерално...от ракийката и салатката
Офис, компютър, мъж-жена, все тая. Захапали някаква кифла със зъби, две-три чаши от кафе, /с някакво подсещащо изображение на кафе на тях/ или пък да се вижда... Те, /той или тя/ нещо пишат, четат/ в поза, доказваща напрежение... и една слушалка от телефон на ухо, и те ти я картинката

Айде стига толкова битовизъм, май....

Да караш Peugeot е страст!
9 мнения
• Страница 1 от 1