Съвет за Лаптоп

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: СамУет

Съвет за Лаптоп

Мнение от Пинтев » 19 Апр 2012, 19:45

Добър ден на всички.Искам да попитам мението ви за този лаптоп.Искам хора които са работили и работят с него да кажат впечатленията си,не искам да започват сега дискуси вземи си еди кой си и т.н Благодаря предварително :) http://pcstore.bg/laptopi/HEWLETT%20PAC ... D0%90-2854
Става дума за този :)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Re: Съвет за Лаптоп

Мнение от doomy525 » 19 Апр 2012, 20:45

Един колега първоначално си беше взел Asus, но поради дефект във видеокартата го върна, а много държеше да е той и до последно се мъчи да го оправи, но уви - не успя. От магазина му предложиха (след като го връща няколко пъти за ремонт) да го замени с точно тоя модел на HP. Та си взе него, ама сложи 6 или 8gb рам, не помня точно, и чесно казано е перфектен :yes: Вече 2 месеца (малко е да знам, но поне няма дефектите, които имаше asus-a) го ползва и е супер доволен особенно от игрите понеже си пада малко gamer (leadge of legends, WoW и т.н. - вървят перфектно, няма да насича няма нищо). С това мога да помогна аз :)

:bchug:
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Пинтев » 19 Апр 2012, 20:58

Благодаря,аз предимно ще го използвам за програмите SoildWorks и AutoCAD
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: W221 S550 AMG / CLA 220d / X5 3.0d

Мнение от AngelG » 19 Апр 2012, 21:29

Имах същия до преди време с единствената разлика , че беше с вградено видео. Добър лаптоп е като цяло , ползвах го 5-6 месеца и единственото което може да се отбележи като проблем е слабата карта за интернета.
Давам ти пример :

Седим с мой приятел с 2та лаптопа един до друг. Той е с някъв Дел , а аз с въпросния ХП - той е на 5 черти , аз на 2 .
По-късно сигнала се позагуби , той падна на 4 черти , а на мен ми спря интернета .
Това е като рутера е през 2-3 стени , ако го ползваш без такива пречки няма проблем.

ПП: Заинтересувах се за тази карта ( лан карта ли как се казва ) и се оказа , че доста хора пищят от нея , че сигнала е слаб.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2004 530i, 6MT
Мечтае да кара: all M cars

Мнение от sandini » 21 Апр 2012, 2:33

Преди вече повече от 2 месеца взех такъв лаптоп, но с i5 на приятелката ми. Тя го ползва ежедневно за сърфиране из нета и малко мултимедия. За това е перфектен. Аз лично не съм работил много с него, но от това което съм правил, съм много доволен. За сега наблюденията ми са, че е бърза и надеждна машина. Много ми харесва това, че е лек и от приятни за ръката и окото материали. Според мен, за тези пари, в момента е един от най-правилните избори на пазара. Успех!
Продавам:
18" Джанти за Е46 и Е85 - viewtopic.php?f=132&t=293507

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Пинтев » 21 Апр 2012, 7:23

Благодаря колеги.Вчера го взех,и надявам се да нямам проблеми :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 21 Апр 2012, 9:29

Щом игрите вървят няма да имаш проблем със Solidworks и Autocad.
Проблема може да дойде като започнеш да отваряш големи assembly-та; с по 500-1000 компонента...
С Autocad едва ли ще имаш проблеми - отварял съм по над 30 чертежа на по-слаб лаптоп и няма проблем :yes:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: E92 330D

Мнение от HackeD » 21 Апр 2012, 16:40

bmw520i5063 написа:Благодаря колеги.Вчера го взех,и надявам се да нямам проблеми :)

Колега след някой друг ден ползване пиши отзиви, защото и аз гледам за лаптоп и този ми грабна вниманието, и започвам да се чудя. :yes: :yes:

Назад към Извън Темата