Едно красиво момиче
Модератор: Общи модератори
- Чанев
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше за стария E36 Team Sofia
- Мечтае да кара: M3 E36
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Re: Едно красиво момиче
Чанев написа:Незнам аз за моя проблем,тая ми заявява мен ми е хубаво да бягам с теб от всичко..незнам до кога ще ми харесва но не искам да те загубя за нищо на света...прекаленно ценен си..някво съкровище ми каза че съмАма и аз съм си боклук колкото повече така ми говори толкова повече искам и тегля една пишка и да не се занимавам...И пак опирам до мнението на половината изтрадали любовници у тоя форум
чакам размисли и страсти
Ако е свястно момичето, цени т'ва дето и се дава и не ти турга рогата виж какво ще се получи, да не е само за едното "клъц".
То и аз съм се забъркал с една .. от една година я гоня, постоянно дава няк'ви празни надежди и аз постоянно и се връзвам на акъла и така вече година и няколко месеца .. Са я чакам да видим като скъса с ония нейния /където щеше у нас да идва да ме бие/ к'во ще стане .. Не знам, но тя за мен е идеала, умна, не е първа хубост, но всеки има различно разбиране за красота, за мен си е доста симпатична, разбира от коли .. К'во му трябва да човек повече
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Колкото повече един мъж бяга подир фустата толкова са по малки шансовете да се получи нещо хубаво.Повечето след такива 6 месеца 1 година стават уверени че те контролират и почват да се държат с тебе като с приятел не като с принца от приказките.Ако не се случи нищо в началото което да бетонира такава връзка ставаш разводач и приятелче за кафенце а мачото който тръгва с рогата напред печели рунда.И един въпрос накрая....какво става ако след 1 година по някакво стечение на обстоятелствата се отвори парашута и не си допаднете в леглото ?
1 година в розови сънища пропиляна за да разбереш че има и други жени на тоя свят.
Поздрави.
1 година в розови сънища пропиляна за да разбереш че има и други жени на тоя свят.
Поздрави.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- randity
- Photographer
-
Jordana написа:Колкото повече един мъж бяга подир фустата толкова са по малки шансовете да се получи нещо хубаво.Повечето след такива 6 месеца 1 година стават уверени че те контролират и почват да се държат с тебе като с приятел не като с принца от приказките.Ако не се случи нищо в началото което да бетонира такава връзка ставаш разводач и приятелче за кафенце а мачото който тръгва с рогата напред печели рунда.И един въпрос накрая....какво става ако след 1 година по някакво стечение на обстоятелствата се отвори парашута и не си допаднете в леглото ?
Поздрави.
E ти колко си прав не е истина ...
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- Radinka
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се
не знам, ама тия момичета, ако видят как ги обсъждате на битака публично, ще ви пуснат.... ама друг път 

never drive faster, than your guardian angel can !
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Radinka написа:не знам, ама тия момичета, ако видят как ги обсъждате на битака публично, ще ви пуснат.... ама друг път
Ще ни пуснат, ако им пуснем ние или поне аз

Иначе всеки мъж има нужда да излее подобни мисли някъде с някого.

- Radinka
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се
ааа...ясно
то вие сте били пускали трудно, то затуй ви се е изтрила линията на живота
на по бира с приятели - да, ама тука да четат всички е кофти, казвам го за добро

на по бира с приятели - да, ама тука да четат всички е кофти, казвам го за добро

never drive faster, than your guardian angel can !
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Jordana написа:Колкото повече един мъж бяга подир фустата толкова са по малки шансовете да се получи нещо хубаво.Повечето след такива 6 месеца 1 година стават уверени че те контролират и почват да се държат с тебе като с приятел не като с принца от приказките.Ако не се случи нищо в началото което да бетонира такава връзка ставаш разводач и приятелче за кафенце а мачото който тръгва с рогата напред печели рунда.И един въпрос накрая....какво става ако след 1 година по някакво стечение на обстоятелствата се отвори парашута и не си допаднете в леглото ?
Поздрави.
Абсолютно прав!
Преди няколко години ходих с една и реших да съм ебаси пича - направо я носех на ръце; подаръци, вечери, екскурзии, все едно беше принцеса... След около година тя взе че си повярва и ми се качи на главата... При което последва мощен шут в гъза

Сега ходи с някакъв олигофрен дето я обижа постоянно и я прави на парцал ама какво да се прави; баба знае 2 и 200 както се казва

Така че... уважавайте си жените/гаджетата, ама не им се лигавете много, много

Radinka написа:не знам, ама тия момичета, ако видят как ги обсъждате на битака публично, ще ви пуснат.... ама друг път
Е какво толкова; никой не споменава имена. Едва ли те четат форума, а и едва ли ще разберат че за тях става дума

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
drago_pavlov написа:Jordana написа:Колкото повече един мъж бяга подир фустата толкова са по малки шансовете да се получи нещо хубаво.Повечето след такива 6 месеца 1 година стават уверени че те контролират и почват да се държат с тебе като с приятел не като с принца от приказките.Ако не се случи нищо в началото което да бетонира такава връзка ставаш разводач и приятелче за кафенце а мачото който тръгва с рогата напред печели рунда.И един въпрос накрая....какво става ако след 1 година по някакво стечение на обстоятелствата се отвори парашута и не си допаднете в леглото ?
Поздрави.
Абсолютно прав!
Преди няколко години ходих с една и реших да съм ебаси пича - направо я носех на ръце; подаръци, вечери, екскурзии, все едно беше принцеса... След около година тя взе че си повярва и ми се качи на главата... При което последва мощен шут в гъза(в преносен смисъл разбира се
) и дотам
![]()
Сега ходи с някакъв олигофрен дето я обижа постоянно и я прави на парцал ама какво да се прави; баба знае 2 и 200 както се казва![]()
Така че... уважавайте си жените/гаджетата, ама не им се лигавете много, много
Е какво толкова; никой не споменава имена. Едва ли те четат форума, а и едва ли ще разберат че за тях става дума
И аз съм го забелязал този ефект, добър ли си с тях, правиш ли всичко за тях нямаш шанс, лошото е че когато се влюбиш истински/ добре че е рядко/ поне аз не мога да спра да угаждам да искам да съм близо до нея и се превръщам в Разкарвачевич и съответно 0-ви шансове, скоро ми се случи подобно нещо правиш всичко и накрая дойде гъзара с чисто новото мерцедесче и оня си забрави граматиката, чакай да ти пусне или да ти обърне внимание! Нищо, че ще е поредната прекарана и изоставена, защото не е много готина а тоя ги менка като носни кърпички, но те жените обичат така да им е гадно и после да се самосъжаляват!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Я то моето взе че стана 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Kroki написа:Я то моето взе че стана
Като почне редовно да става,тогава се похвали иначе може да го пишеш у статистическата грешка

- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
Kroki написа:Я то моето взе че стана
ти 6 месеца го печеш този хляб, остана и да го изгориш...
иначе аз предпочитам принципа мушкато и бегония, лесно и удобно, без нерви...
- randity
- Photographer
-
И аз гледам да угаждам, не съм такъв, че да се държа грубо с момиче /при повечето момичета като се държиш грубо, те връзват, като се държиш мило - бягат
/, аз почвам да се държа мило, кафета а-у, постоянно ходиме някъде, както каза един колега, постоянно да съм до нея и накрая пристига някакъв и за мене остава "средеца"
П.П.: Кроки, честито

П.П.: Кроки, честито

- PaCk0o
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: e36 m3
време е да преименувате темата на искрено и лично 

Последна промяна PaCk0o на 20 Апр 2012, 15:17, променена общо 1 път
- randity
- Photographer
-
PaCk0o написа:време е да приеминувате темата на искрено и лично
Тиииин проблемс