Едно красиво момиче

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше за стария E36 Team Sofia
Мечтае да кара: M3 E36

Re: Едно красиво момиче

Мнение от Чанев » 19 Апр 2012, 22:50

:mhihi:
Последна промяна Чанев на 20 Апр 2012, 8:22, променена общо 1 път

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 19 Апр 2012, 23:03

Чанев написа:Незнам аз за моя проблем,тая ми заявява мен ми е хубаво да бягам с теб от всичко..незнам до кога ще ми харесва но не искам да те загубя за нищо на света...прекаленно ценен си..някво съкровище ми каза че съм :mhihi: Ама и аз съм си боклук колкото повече така ми говори толкова повече искам и тегля една пишка и да не се занимавам...И пак опирам до мнението на половината изтрадали любовници у тоя форум :mhihi: чакам размисли и страсти :mhihi:

Ако е свястно момичето, цени т'ва дето и се дава и не ти турга рогата виж какво ще се получи, да не е само за едното "клъц".
То и аз съм се забъркал с една .. от една година я гоня, постоянно дава няк'ви празни надежди и аз постоянно и се връзвам на акъла и така вече година и няколко месеца .. Са я чакам да видим като скъса с ония нейния /където щеше у нас да идва да ме бие/ к'во ще стане .. Не знам, но тя за мен е идеала, умна, не е първа хубост, но всеки има различно разбиране за красота, за мен си е доста симпатична, разбира от коли .. К'во му трябва да човек повече
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 19 Апр 2012, 23:25

Колкото повече един мъж бяга подир фустата толкова са по малки шансовете да се получи нещо хубаво.Повечето след такива 6 месеца 1 година стават уверени че те контролират и почват да се държат с тебе като с приятел не като с принца от приказките.Ако не се случи нищо в началото което да бетонира такава връзка ставаш разводач и приятелче за кафенце а мачото който тръгва с рогата напред печели рунда.И един въпрос накрая....какво става ако след 1 година по някакво стечение на обстоятелствата се отвори парашута и не си допаднете в леглото ?
1 година в розови сънища пропиляна за да разбереш че има и други жени на тоя свят.
Поздрави.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Photographer
Аватар

Мнение от randity » 19 Апр 2012, 23:44

Jordana написа:Колкото повече един мъж бяга подир фустата толкова са по малки шансовете да се получи нещо хубаво.Повечето след такива 6 месеца 1 година стават уверени че те контролират и почват да се държат с тебе като с приятел не като с принца от приказките.Ако не се случи нищо в началото което да бетонира такава връзка ставаш разводач и приятелче за кафенце а мачото който тръгва с рогата напред печели рунда.И един въпрос накрая....какво става ако след 1 година по някакво стечение на обстоятелствата се отвори парашута и не си допаднете в леглото ?
1 година в розови сънища пропиляна за да разбереш че има и други жени на тоя свят.
Поздрави.

E ти колко си прав не е истина ...
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се

Мнение от Radinka » 20 Апр 2012, 1:38

не знам, ама тия момичета, ако видят как ги обсъждате на битака публично, ще ви пуснат.... ама друг път ;)
never drive faster, than your guardian angel can !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 20 Апр 2012, 1:39

Radinka написа:не знам, ама тия момичета, ако видят как ги обсъждате на битака публично, ще ви пуснат.... ама друг път ;)

Ще ни пуснат, ако им пуснем ние или поне аз ;)
Иначе всеки мъж има нужда да излее подобни мисли някъде с някого.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се

Мнение от Radinka » 20 Апр 2012, 2:03

ааа...ясно :) то вие сте били пускали трудно, то затуй ви се е изтрила линията на живота :mhihi:
на по бира с приятели - да, ама тука да четат всички е кофти, казвам го за добро :D
never drive faster, than your guardian angel can !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 20 Апр 2012, 7:48

Jordana написа:Колкото повече един мъж бяга подир фустата толкова са по малки шансовете да се получи нещо хубаво.Повечето след такива 6 месеца 1 година стават уверени че те контролират и почват да се държат с тебе като с приятел не като с принца от приказките.Ако не се случи нищо в началото което да бетонира такава връзка ставаш разводач и приятелче за кафенце а мачото който тръгва с рогата напред печели рунда.И един въпрос накрая....какво става ако след 1 година по някакво стечение на обстоятелствата се отвори парашута и не си допаднете в леглото ?
Поздрави.

Абсолютно прав!
Преди няколко години ходих с една и реших да съм ебаси пича - направо я носех на ръце; подаръци, вечери, екскурзии, все едно беше принцеса... След около година тя взе че си повярва и ми се качи на главата... При което последва мощен шут в гъза :1: (в преносен смисъл разбира се :mhihi: ) и дотам :winky:
Сега ходи с някакъв олигофрен дето я обижа постоянно и я прави на парцал ама какво да се прави; баба знае 2 и 200 както се казва :mhihi:

Така че... уважавайте си жените/гаджетата, ама не им се лигавете много, много :wave:

Radinka написа:не знам, ама тия момичета, ако видят как ги обсъждате на битака публично, ще ви пуснат.... ама друг път ;)

Е какво толкова; никой не споменава имена. Едва ли те четат форума, а и едва ли ще разберат че за тях става дума :ok:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 20 Апр 2012, 7:54

drago_pavlov написа:
Поздрави.

Абсолютно прав!
Преди няколко години ходих с една и реших да съм ебаси пича - направо я носех на ръце; подаръци, вечери, екскурзии, все едно беше принцеса... След около година тя взе че си повярва и ми се качи на главата... При което последва мощен шут в гъза :1: (в преносен смисъл разбира се :mhihi: ) и дотам :winky:
Сега ходи с някакъв олигофрен дето я обижа постоянно и я прави на парцал ама какво да се прави; баба знае 2 и 200 както се казва :mhihi:

Така че... уважавайте си жените/гаджетата, ама не им се лигавете много, много :wave:

Е какво толкова; никой не споменава имена. Едва ли те четат форума, а и едва ли ще разберат че за тях става дума :ok:

И аз съм го забелязал този ефект, добър ли си с тях, правиш ли всичко за тях нямаш шанс, лошото е че когато се влюбиш истински/ добре че е рядко/ поне аз не мога да спра да угаждам да искам да съм близо до нея и се превръщам в Разкарвачевич и съответно 0-ви шансове, скоро ми се случи подобно нещо правиш всичко и накрая дойде гъзара с чисто новото мерцедесче и оня си забрави граматиката, чакай да ти пусне или да ти обърне внимание! Нищо, че ще е поредната прекарана и изоставена, защото не е много готина а тоя ги менка като носни кърпички, но те жените обичат така да им е гадно и после да се самосъжаляват!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 20 Апр 2012, 9:17

Я то моето взе че стана :P
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 20 Апр 2012, 9:24

Kroki написа:Я то моето взе че стана :P

Като почне редовно да става,тогава се похвали иначе може да го пишеш у статистическата грешка :mhihi:

Аватар
Кара: 200CE

Мнение от Projektzwo » 20 Апр 2012, 9:29

Kroki написа:Я то моето взе че стана :P

ти 6 месеца го печеш този хляб, остана и да го изгориш...

иначе аз предпочитам принципа мушкато и бегония, лесно и удобно, без нерви...
Изображение

Photographer
Аватар

Мнение от randity » 20 Апр 2012, 10:02

И аз гледам да угаждам, не съм такъв, че да се държа грубо с момиче /при повечето момичета като се държиш грубо, те връзват, като се държиш мило - бягат :dunno: /, аз почвам да се държа мило, кафета а-у, постоянно ходиме някъде, както каза един колега, постоянно да съм до нея и накрая пристига някакъв и за мене остава "средеца"

П.П.: Кроки, честито :yes:

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: e36 m3

Мнение от PaCk0o » 20 Апр 2012, 12:45

време е да преименувате темата на искрено и лично :mhihi:
Последна промяна PaCk0o на 20 Апр 2012, 15:17, променена общо 1 път
Изображение

Photographer
Аватар

Мнение от randity » 20 Апр 2012, 14:29

PaCk0o написа:време е да приеминувате темата на искрено и лично :mhihi:

Тиииин проблемс :mhihi:

Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата