Дизелът ще поскъпне с 20% и ще изпревари цената на бензина
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- audi_bulgarian
-
-
- Кара: AUDI TT 1.8T + Smart ForTwo 0.7
Дизелът ще поскъпне с 20% и ще изпревари цената на бензина
Дизелът ще поскъпне с 20% и ще изпревари цената на бензина, данъците за коли ще скочат и корпоративният данък ще се "хармонизира" със средния в Европа, ако влязат в сила гласуваните вчера в Европарламента две резолюции за нови директиви на ЕС, предложени от Европейската комисия. И по двете България официално се противопостави, но гласовете на нейните евродепутати бяха твърде малко, за да променят резултата при вота.
Източник - http://www.segabg.com/article.php?id=597626

- BorisBMW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на изпарения
Re: Дизелът ще поскъпне с 20% и ще изпревари цената на бензи
А кога ЕС ще ни натисне за скок на заплатите

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
То като чета статията няма да е само дизела, ами всички видове горива отделящи СО2 (демек всичко дето прави пламък
). Та който не е спрял цигарите, да ги спира, едни удобни и здрави обувчици и сутрин и вечер пеша от и към вкъщи
Тъкмо и трафик няма да има, да дишаме димилките по улиците. Здрав дух, здраво тяло, мамата си е *****. 

- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
На мен ми е интересно в обетована бяла Европа, тоест Германия, Холандия, Белгия или скандинавските страни, какъв годишен данък дължи за 2012 г., собственик на Е46 320 Д 1999г.
и колко ще се изръси, такъв със 320 D F012 или там както беше последната тройка?
и колко ще се изръси, такъв със 320 D F012 или там както беше последната тройка?
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
Аз съм съгласен бензина да е 5лв, а данъка да е 500лв на година.
Обаче като катастрофирам с новото си Ф10 М5 с 300 да стане ето това
http://fakti.bg/avto/36934-tova-ostava- ... udar-s-300
Обаче като катастрофирам с новото си Ф10 М5 с 300 да стане ето това
http://fakti.bg/avto/36934-tova-ostava- ... udar-s-300
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
не съм чел въпросната препратка - четох друга подобна статия отпреди 2 дена. Въпросното увеличение ще е след 13 години! И то само ако всички страни членки се съгласят, за момента Германия и Италия мисля са го блокирали. Има и още поне 4 държави, които са изразили несъгласие, между които и ние.
На друго място четох пък, че ще е с препоръчителен характер

Отново жалък опит на журналистите да си изкарат хляба и да паникьосват населението.
А барела откога е на 118 долара? Защо бензина е 2.70 е въпроса, но се уморих да го задавам и така ми писна темата, че ми е през КУРО вече!
На друго място четох пък, че ще е с препоръчителен характер

Отново жалък опит на журналистите да си изкарат хляба и да паникьосват населението.
А барела откога е на 118 долара? Защо бензина е 2.70 е въпроса, но се уморих да го задавам и така ми писна темата, че ми е през КУРО вече!
- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
spacepl написа:То като чета статията няма да е само дизела, ами всички видове горива отделящи СО2 (демек всичко дето прави пламък). Та който не е спрял цигарите, да ги спира, едни удобни и здрави обувчици и сутрин и вечер пеша от и към вкъщи
Тъкмо и трафик няма да има, да дишаме димилките по улиците. Здрав дух, здраво тяло, мамата си е *****.
другото решение едно хубаво колелце

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
А газта ще падне с 20%

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
audi_bulgarian написа:Дизелът ще поскъпне с 20% и ще изпревари цената на бензина, данъците за коли ще скочат и корпоративният данък ще се "хармонизира" със средния в Европа, ако влязат в сила гласуваните вчера в Европарламента две резолюции за нови директиви на ЕС, предложени от Европейската комисия. И по двете България официално се противопостави, но гласовете на нейните евродепутати бяха твърде малко, за да променят резултата при вота.
Източник - http://www.segabg.com/article.php?id=597626
аз и в другата тема го написах, това е за пари. закъсали са и се чудят от къде да вземат. обаче с това се самопрецакват (не само българия, а целия европейски съюз). дизела е основното гориво в европа. а това за корпоративния данък е в услуга на германия и другите там социалистически държави и ще прецака още повече развиващите се страни в ЕС. не върви на добре тоя ЕС нещо... англичаните ще излязат най-хитрите от всички в крайна сметка

остава да почнат да таксуват и дишането щото и то отделя С02.

Обмисля се по-нататък да бъде обложен с акциз и токът, използван за зареждане на електрически и хибридни автомобили, тъй като производството на електричество също невинаги е "екологосъобразно".
а да... и честито на всички "природозащитници"
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- audi_bulgarian
-
-
- Кара: AUDI TT 1.8T + Smart ForTwo 0.7
С 10 стотинки поскъпнаха бензинът и дизелът
http://www.dnevnik.bg/biznes/2012/07/09/1862641_s_10_stotinki_poskupnaha_benzinut_i_dizelut/?p=0

http://www.dnevnik.bg/biznes/2012/07/09/1862641_s_10_stotinki_poskupnaha_benzinut_i_dizelut/?p=0

10 мнения
• Страница 1 от 1