Iphone 4 или 4s?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Iphone 4 или 4s?

Iphone 4
9
21%
Iphone 4S
33
79%

Общо гласове : 42
Старши ентусиаст
Аватар
Кара: E92 330D

Iphone 4 или 4s?

Мнение от HackeD » 21 Апр 2012, 12:57

Колебая се между двата ще ги взимам втора ръка(от мой сигурен човек) разликата е 200лв. Заслужава ли си 200лв. отгоре за S-ката? Все някой от форума сигурно има Iphone 4, 4s да си каже мнението и дали му е правил някакви проблеми до сега?
Последна промяна HackeD на 22 Апр 2012, 0:17, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Re: Iphone 4 или 4s?

Мнение от Е.Димитров » 21 Апр 2012, 13:01

HackeD написа:Колебая се между двата ще ги взимам втора ръка(от мой сигурен човек) разликата е 200лв. Заслужава ли си 200лв. отгоре за S-ката? Все някой от форума сигурно има Iphone 4, 4s да си каже мнението и дали му е правил някакви проблеми до сега?

След като си решил да го взимаш,взимай 4S ,но да е "Фабрично отключен",освен че е двуядрен ,има редица подобрения и тн.

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 21 Апр 2012, 13:02

Взимай този, който е ФО :yes:
Tux0 Ca !
Изображение

Старши ентусиаст
Аватар

Мнение от HackeD » 21 Апр 2012, 13:15

SpUd3r написа:Взимай този, който е ФО :yes:

Да, да задължително ще е "фабрично отключен". Просто има хора които казват за една камера и малко по-бърз процесор няма смисъл...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 21 Апр 2012, 13:27

HackeD написа:
SpUd3r написа:Взимай този, който е ФО :yes:

Да, да задължително ще е "фабрично отключен". Просто има хора които казват за една камера и малко по-бърз процесор няма смисъл...

Я сподели цените дето ти ги продава да знаем да ли да ти се присмеем или да ти завидим

Старши ентусиаст
Аватар

Мнение от HackeD » 21 Апр 2012, 13:38

4 - 600лв. 4s-800лв. Перфектно състояния, използвани по няма и месец. Never Lock! Само не съм сигурен колко гигабайтови са върти ми се 16гб. ама...

Потребител
Аватар

Мнение от Svbdn » 21 Апр 2012, 14:55

4S, щом е ФО няма какво да му мислиш все пак 200лв. не са чак толкова много. Никакви ядове нямам с него, вече от 2 месеца го ползвам.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 21 Апр 2012, 15:16

С 4с писането по форуми (попълването на форми и тн) е по- бързо.

Ако ще го ползаш телефона да пишеш - взимай 4с. Ако само ще четеш без да пишеш- 4 ти стига
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 21 Апр 2012, 15:31

Е.Димитров написа:
HackeD написа:Колебая се между двата ще ги взимам втора ръка(от мой сигурен човек) разликата е 200лв. Заслужава ли си 200лв. отгоре за S-ката? Все някой от форума сигурно има Iphone 4, 4s да си каже мнението и дали му е правил някакви проблеми до сега?

След като си решил да го взимаш,взимай 4S ,но да е "Фабрично отключен",освен че е двуядрен ,има редица подобрения и тн.

:yes:
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Старши ентусиаст
Аватар

Мнение от HackeD » 21 Апр 2012, 15:37

Мерси за отговорите на всички най-вероятно ще е 4S. :yes: :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E92 335d

Мнение от vvaskoo » 21 Апр 2012, 17:35

Имал съм 4 сега съм с 4с . Няма никакъв смисъл от 4с според мен . На хартия разликата е голяма , двуядред процесор , 8мп камера ала бала ама на живо разликата е минимална . Сравнявал съм им бързината 4с е с няколко милисекунди по бърз . Също така СИРИ-то е пълен та*ак , единстваната значителна разлика е камерата . Ако съм на твое място бих взел 4ката . :yes:
Изображение

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 21 Апр 2012, 17:51

да ама ако излезе след време следващия модел.. и постепенно ще спрат да подържат 4.. после 4S така че ще имате още поддръжка.. ако имаш парите и си решил.. вземи си.. :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от The_Ancient » 21 Апр 2012, 18:44

Ползвам 4, цъкал съм и 4s, осезаемо освен камерата едва ли ще забележиш разлика. Ако измислят някакви по-тежки игри след време, може би, но в момента като бързодействие двата са ми еднакви.

:OT:
Споделете ако имате информация как става работата с ФО. Ровя по разни форуми от доста време и търся начин за отключване, но за моя фърмуеър не видях, освен разни платени сайтове. 4.3.3 е ОС, модемът е 04.10.01.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60 535dA LCI

Мнение от simeon » 21 Апр 2012, 19:42

имам 4-ка от година и нещо, за сега никакъв проблем с него, веднъж седмично рестарт и всичко е ок, от месец и нещо имам и 4с - е нема такъв боклук, това ми е четвърти или пети апарат за 5-6 седмици, не съм сигурен вече дали ми го смениха третият път или само го ъпдейтнаха, сменят ми го от мтел гаранционно и безплатно и без пазарлъци, но какво от това, на първия имаше огромно струпване на изгорели пиксели, на втория спря да му работи слушалката, третия постоянно губеше мрежа и после не иска да си я намери, четвъртия пак с пиксел, сега този е с изгорял пксел, едвам забележим, но пак ме дразни и губи обхват от време на време, може би веднъж на ден за няколко секудни и се оправя сам веднага, пак е за смяна, но нямам нерви да ходя пак до кукуш и да се разправям...може би след някоя друга седмица. добре че има icloud, че се получава лесно прехвърлянето на данните. не забелязвам разлика нито в бързината, нито в камерата, нито в работата на двата телефона, батерията е еднакво слаба, сири-то не става все още - особено за BG... като леко почукнеш с 4-ката по масата се усеща, че телефона е плътен, не дрънчи, пробвай после с 4с-ката, вътре все едно има нещо откачено, което се удря по стените и в платката на телефона. може и аз да съм попаднал на кофти партида, затова ще изчакам още малко и пак ще сменя 4с-ката. говори се за септември 5-ица, ако ти се чака половин година - изчакай, ако не взимай който и да е от двата, само да са с гаранция.
Изображение

моторспорт
Аватар
Кара: 332

Мнение от KIM » 21 Апр 2012, 19:59

vvaskoo написа:Имал съм 4 сега съм с 4с . Няма никакъв смисъл от 4с според мен . На хартия разликата е голяма , двуядред процесор , 8мп камера ала бала ама на живо разликата е минимална . Сравнявал съм им бързината 4с е с няколко милисекунди по бърз . Също така СИРИ-то е пълен та*ак , единстваната значителна разлика е камерата . Ако съм на твое място бих взел 4ката . :yes:

и аз имам същите наблюдения,и двата ги имам и разлика в качеството на снимката почти няма,дори при някой позиции 4ката снима по хубаво нз защо,и двата са с иос5.0.1 на 4с му пада по бързо батерията по принцип поне при мен,общо взето тоя двуядрен процесор не му виждам хубавото но пък ис го нося като съм го купил :lol:
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата