Iphone 4 или 4s?
Модератор: Общи модератори
39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- HackeD
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E92 330D
Re: Iphone 4 или 4s?
simeon написа:имам 4-ка от година и нещо, за сега никакъв проблем с него, веднъж седмично рестарт и всичко е ок, от месец и нещо имам и 4с - е нема такъв боклук, това ми е четвърти или пети апарат за 5-6 седмици, не съм сигурен вече дали ми го смениха третият път или само го ъпдейтнаха, сменят ми го от мтел гаранционно и безплатно и без пазарлъци, но какво от това, на първия имаше огромно струпване на изгорели пиксели, на втория спря да му работи слушалката, третия постоянно губеше мрежа и после не иска да си я намери, четвъртия пак с пиксел, сега този е с изгорял пксел, едвам забележим, но пак ме дразни и губи обхват от време на време, може би веднъж на ден за няколко секудни и се оправя сам веднага, пак е за смяна, но нямам нерви да ходя пак до кукуш и да се разправям...може би след някоя друга седмица. добре че има icloud, че се получава лесно прехвърлянето на данните. не забелязвам разлика нито в бързината, нито в камерата, нито в работата на двата телефона, батерията е еднакво слаба, сири-то не става все още - особено за BG... като леко почукнеш с 4-ката по масата се усеща, че телефона е плътен, не дрънчи, пробвай после с 4с-ката, вътре все едно има нещо откачено, което се удря по стените и в платката на телефона. може и аз да съм попаднал на кофти партида, затова ще изчакам още малко и пак ще сменя 4с-ката. говори се за септември 5-ица, ако ти се чака половин година - изчакай, ако не взимай който и да е от двата, само да са с гаранция.
Направо ме прати в трета глуха... и сега съм

Е то няма нужда да се връзваш на думите на всеки. Аз поне не съм съгласен с коментара, който те хвърли в 3та глуха или поне не изцяло. Споделям донякъде това, че губи обхват, но на мен ми прави впечатление, че го губи когато е стоял много време без да се ползва и като ти се обадят, се случва понякога да прекъсва или да не те чуват от другата страна. Но относно другите неща:
Нямало разлики в камерите -
Имало нещо откачено вътре -
- в момента го клатя телефона, така както никога досега и не усещам нищо да се мести вътре. Но да го ударя в масата, за да проверя тезата на колегата - не, мерси.
Мен ако питаш и сири-то си заслужава. Наистина, и тук подкрепям донякъде колегата, че не е така функционална както би била в белите страни, но си е полезна екстра, която евентуално ще става все по-полезна и в бг с времето.
Нямало разлики в камерите -

Имало нещо откачено вътре -

Мен ако питаш и сири-то си заслужава. Наистина, и тук подкрепям донякъде колегата, че не е така функционална както би била в белите страни, но си е полезна екстра, която евентуално ще става все по-полезна и в бг с времето.
- HackeD
- Старши ентусиаст
-
speedhokk написа:Е то няма нужда да се връзваш на думите на всеки. Аз поне не съм съгласен с коментара, който те хвърли в 3та глуха или поне не изцяло. Споделям донякъде това, че губи обхват, но на мен ми прави впечатление, че го губи когато е стоял много време без да се ползва и като ти се обадят, се случва понякога да прекъсва или да не те чуват от другата страна. Но относно другите неща:
Нямало разлики в камерите -![]()
Имало нещо откачено вътре -- в момента го клатя телефона, така както никога досега и не усещам нищо да се мести вътре. Но да го ударя в масата, за да проверя тезата на колегата - не, мерси.
Колега твоя като цяло да ти е правил някакви проблеми, каквито и да е?
- simeon
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 535dA LCI
speedhokk написа:Имало нещо откачено вътре -- в момента го клатя телефона, така както никога досега и не усещам нищо да се мести вътре. Но да го ударя в масата, за да проверя тезата на колегата - не, мерси.
не да го удряш в масата - леко да го чукнеш, но трябва да имаш под ръка и двата - 4 и 4с, за да можеш да усетиш разликата. и не се клати, а се усеща като нещо, което не е закачено като хората и се получава лека вибрация.
speedhokk написа: Споделям донякъде това, че губи обхват, но на мен ми прави впечатление, че го губи когато е стоял много време без да се ползва и като ти се обадят, се случва понякога да прекъсва или да не те чуват от другата страна.
държа и двата телефона с екрана нагоре - с-ката от време на време светка и изписва, че е загубила оператора, след което си го намира пак след няколко секунди, докато на с-ка номер 3 като загубеше обхват и повече не искаше да намери, трябваше да избирам ръчно оператор и така всеки път, по 10ина пъти на ден, а ако забравя - нямам телефон. от мтел ми твърдят, че трябвало да ъпдейтна на 5.1. - бях с 5.01, но пак си го имаше проблема, така де, като изключим тези забележки, което е възможно да е от кофти партида, телефона си е супер, както за говорене, така и за браузване и за мейли... лично аз не правя разлика между 4 и 4с.
Според мен си попаднал на калпава бройка и е много вероятно нито веднъж да не са ти сменили телефона. Щото пък тогава варианта е да си попаднал на 2 поредни дефектни бройки, което си е ебаси малшанса.
А до колегата пуснал темата, други проблеми освен горе описания - нямам. Такова търсене на оператор го е нямало при мен. Само това с лекото губене на обхват и то не чак толкова често.
Не знам, аз когато си търсех телефон, се колебаех между iphone и lg/samsung, но веднъж след като се спрях на айфона, не е ставало въпрос дали да е 4 или 4с. За мен 4с си заслужава, защото е и по-перспективния телефон. Утре други ден ще започнат да се вграждат 12мп камери, ти ще си с 5. Ще измислят някакви готини приложения, ти ще си с едноядрен процесор. Ще се добавят повече неща в навигациите, а ти няма да имаш сири.. и така. Поне това е моето мислене.
ПП: И още нещо, ако имаш вариант - вземи 32гб. 16 започват да не стигат честно казано, особено ако имаш повече песни.
А до колегата пуснал темата, други проблеми освен горе описания - нямам. Такова търсене на оператор го е нямало при мен. Само това с лекото губене на обхват и то не чак толкова често.
Не знам, аз когато си търсех телефон, се колебаех между iphone и lg/samsung, но веднъж след като се спрях на айфона, не е ставало въпрос дали да е 4 или 4с. За мен 4с си заслужава, защото е и по-перспективния телефон. Утре други ден ще започнат да се вграждат 12мп камери, ти ще си с 5. Ще измислят някакви готини приложения, ти ще си с едноядрен процесор. Ще се добавят повече неща в навигациите, а ти няма да имаш сири.. и така. Поне това е моето мислене.
ПП: И още нещо, ако имаш вариант - вземи 32гб. 16 започват да не стигат честно казано, особено ако имаш повече песни.
Последна промяна speedhokk на 21 Апр 2012, 23:12, променена общо 1 път
simeon написа:speedhokk написа:Имало нещо откачено вътре -- в момента го клатя телефона, така както никога досега и не усещам нищо да се мести вътре. Но да го ударя в масата, за да проверя тезата на колегата - не, мерси.
не да го удряш в масата - леко да го чукнеш, но трябва да имаш под ръка и двата - 4 и 4с, за да можеш да усетиш разликата. и не се клати, а се усеща като нещо, което не е закачено като хората и се получава лека вибрация.speedhokk написа: Споделям донякъде това, че губи обхват, но на мен ми прави впечатление, че го губи когато е стоял много време без да се ползва и като ти се обадят, се случва понякога да прекъсва или да не те чуват от другата страна.
държа и двата телефона с екрана нагоре - с-ката от време на време светка и изписва, че е загубила оператора, след което си го намира пак след няколко секунди, докато на с-ка номер 3 като загубеше обхват и повече не искаше да намери, трябваше да избирам ръчно оператор и така всеки път, по 10ина пъти на ден, а ако забравя - нямам телефон. от мтел ми твърдят, че трябвало да ъпдейтна на 5.1. - бях с 5.01, но пак си го имаше проблема, така де, като изключим тези забележки, което е възможно да е от кофти партида, телефона си е супер, както за говорене, така и за браузване и за мейли... лично аз не правя разлика между 4 и 4с.
Братовчед то в бг май се изпращат браковите бройки на промоция

- HackeD
- Старши ентусиаст
-
speedhokk написа:
За гигабайтите ще видим защото какво съм споменал ще го взимам втора ръка и не знам моя човек колко гигабайтов ще ми намери, но наистина като се замисля повечко песни и няколко HD филма и тея 16гб. ще свършат.
А те дори не са и 16. Още първия път като го вързах с iTunes ми показа някъде към 13гб свободно място. Та да имаш едно на ум и за това. А относно камерата, за мен тя обезсмисля фотоапаратите до 150-200лв. Наистина снимките и клипчетата са страхотни.
- HackeD
- Старши ентусиаст
-
speedhokk написа:А относно камерата, за мен тя обезсмисля фотоапаратите до 150-200лв. Наистина снимките и клипчетата са страхотни.
Удобно ли е да прикачиш 1-2 хубави снимки да видя качеството?

- vvaskoo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E92 335d
Междудругото 4с найстина си пада малко боклук . 4ката като я имах един път не ми е направила проблем а като си взех 4с-а от първия ден почна да се изключва от самосебеси и така докато не ми го смениха с нов . С новия за сега вече 4ти месец не съм имал проблеми .

- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
Имам ги и двете машини и са перфектни ! Предпочитам ес-ката , заради гласовата команда при писане - постоянно съм на волана и е много удобно ! Никакви тропания и губене на обхвати не съм забелязал - проверете си оператора
Вземи си еската , на добра цена е

Вземи си еската , на добра цена е

- HackeD
- Старши ентусиаст
-
Пуснах и анкета нека видим какво ще стане до утре.

Аз обикновенно в такива ситуации си казвам като ще е, да е
По темата - 4S

По темата - 4S
enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
The_Ancient написа:![]()
Споделете ако имате информация как става работата с ФО. Ровя по разни форуми от доста време и търся начин за отключване, но за моя фърмуеър не видях, освен разни платени сайтове. 4.3.3 е ОС, модемът е 04.10.01.
Отключване няма за момента освен с това - http://uomoto87.blogspot.co.uk/2011/02/ ... 15900.html
ФО отключване само от Apple (срещу заплащане ) или чрез оператора към който е заключен ( отключил съм така 6-7 броя ).
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- seven-eight
- кандидат ентусиаст
-
аз ги имам и двата телефона. наистина разликата не е голяма, но все пак 4с си заслужава според мен. аз и с двата не съм имал проблеми. 4-ката един път я изпуснах на паркет и за щастие нищо и няма(някакъв късмет). а 4с-а на няколко пъти пада в колата при преминаване през неравности или при набиване на спирачки, но и с него няма проблеми. Обхват не ми губи, понякога гледам, че спадат чертичките и от 3G се превключва на E, но си се оправя. тук взимат около 600 крони (около 150лв) от оператора за да го отключат, но за мен е безсмислено, а пък ако си спра договора могат да го отключат без пари. провери в БГ как е, мисля че и там имаше нещо такова.
а относно дрънкането - това е абсурдно. зглобката на телефона ми се струва доста стабилна. и все пак внимавай щом са 2ра употреба. иначе, който и да вземеш, мисля че няма да те разочарова.
а относно дрънкането - това е абсурдно. зглобката на телефона ми се струва доста стабилна. и все пак внимавай щом са 2ра употреба. иначе, който и да вземеш, мисля че няма да те разочарова.
39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3