Шампионска лига сезон 2011-2012г,
Модератор: Общи модератори
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Re: Шампионска лига сезон 2011-2012г,
Колега нещо изобщо не ме разбра...
Изобщо не съм фен или промит мозък на тема футбол - гледам го заради емоциите и красивата игра.
Да изпитвам симпатии към някои отбори,но те са 90мин....
Както казах Реал беше по-добрия отбор и заслужено спечели...
Дразнят ме коментарите съдията това,съдията онова свири се на момента,от напрежението бъркат и тези хора нормално е и снощи бъркаха,и в други мачове бъркат и т.н. Оня ден зачете несъществуващ гол на Челси срещу Тотнъм ще кажете да де ама и без него те биха 5-1 да де ама това беше при 1-1 и повлия на мача...Само можем да гледаме и да си коментираме пред ТВ-то.
Мога да прогнозирам,че с такава игра ще паднат и от Челси тази седмица.
Също така нормално е да паднат,тва някой да си мисли,че Барса са непобедим отбор значи нещо не е у ред. Същото важи и за Реал и за Челси и за Юнайтед и т.н.
п.с.И никога не съм гледал баскетбол

Изобщо не съм фен или промит мозък на тема футбол - гледам го заради емоциите и красивата игра.
Да изпитвам симпатии към някои отбори,но те са 90мин....
Както казах Реал беше по-добрия отбор и заслужено спечели...
Дразнят ме коментарите съдията това,съдията онова свири се на момента,от напрежението бъркат и тези хора нормално е и снощи бъркаха,и в други мачове бъркат и т.н. Оня ден зачете несъществуващ гол на Челси срещу Тотнъм ще кажете да де ама и без него те биха 5-1 да де ама това беше при 1-1 и повлия на мача...Само можем да гледаме и да си коментираме пред ТВ-то.
Мога да прогнозирам,че с такава игра ще паднат и от Челси тази седмица.
Също така нормално е да паднат,тва някой да си мисли,че Барса са непобедим отбор значи нещо не е у ред. Същото важи и за Реал и за Челси и за Юнайтед и т.н.
п.с.И никога не съм гледал баскетбол

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- vanioboy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
- Мечтае да кара: ///M6
Кеф ми е че паднаха снощи Барса,само че ме хвана малко страх че другата седмица ще си го изкарат на Челси
И вече съм напълно убеден,че К.Роналдо е много по-комплексен и полезен играч от Меси.

- Malik
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530d '09
@madpetio, "голът" срещу Тотнъм беше при 1:0 

- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525д 2001
- Мечтае да кара: F13 с М буквичка.
ivan83 написа:и сега какво е оправданието на барцелона, немаше греди, немаше положения, немаше го и меси, а той игра ли?
![]()
да си кажа честно не съм вярвал, че могат такова показно да им направят и въпреки че съдята пак си ги подпираш,хващам се за главата какви отсъждания дават в полза на тия симуланти![]()
поздрави от бат крисо
И на тебе този Реал ти харесва ли? Този Реал не е същият който беше по времето на Зидан, Роналдо, Раул и Фиго, този Реал е срам за футбола, няма нищо общо с идеологията на иконата РЕАЛ МАДРИД не може всеки мач да излизаш насран срещу Барса и да играеш с 11 човека в защита и да се надяваш да се случи това което се случи снощи да вкараш един случаен гол и цял мач в защита и след това Роналдо с единственото си докосване на топката в мача да вкара още един. Това не е Реал Мадрид това е едно жалко подобие на Реал. Между другото имам приятели наистина фенове на Реал от доста време даже и те са адски недоволни от отбора си макар че победиха снощи. Дано и двата отбора да се класират на финала на ШЛ защото си мисля че там Реал няма да имат тоя късмет който имаха снощи.
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
DiMIcha84 написа:ivan83 написа:и сега какво е оправданието на барцелона, немаше греди, немаше положения, немаше го и меси, а той игра ли?
![]()
да си кажа честно не съм вярвал, че могат такова показно да им направят и въпреки че съдята пак си ги подпираш,хващам се за главата какви отсъждания дават в полза на тия симуланти![]()
поздрави от бат крисо
И на тебе този Реал ти харесва ли? Този Реал не е същият който беше по времето на Зидан, Роналдо, Раул и Фиго, този Реал е срам за футбола, няма нищо общо с идеологията на иконата РЕАЛ МАДРИД не може всеки мач да излизаш насран срещу Барса и да играеш с 11 човека в защита и да се надяваш да се случи това което се случи снощи да вкараш един случаен гол и цял мач в защита и след това Роналдо с единственото си докосване на топката в мача да вкара още един. Това не е Реал Мадрид това е едно жалко подобие на Реал. Между другото имам приятели наистина фенове на Реал от доста време даже и те са адски недоволни от отбора си макар че победиха снощи. Дано и двата отбора да се класират на финала на ШЛ защото си мисля че там Реал няма да имат тоя късмет който имаха снощи.
Не е много удачно да сравняваш Галактикос със сегашният Реал.... а и видя се, че срещу този отбор на Барса това е начина да вземеш нещо повече от загуба.... няма как да се надиграваш... но в крайна сметка футбола е комплексна игра , в която тактиката има решаваща роля.
Срещу останалите отбори Реал мачкат и пресират а последните години Барса се превърна в комплекс , така че нормално е да излизаш понасран след като са те били няколко пъти поред...
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
DiMIcha84 написа:ivan83 написа:и сега какво е оправданието на барцелона, немаше греди, немаше положения, немаше го и меси, а той игра ли?
![]()
поздрави от бат крисо

футбола не е само да владееш топката 90% или да напраиш 900 паса , футбола е и защита снощи реал игра по добре в защита и не играха грубо - по добри бяха и в нападение , а роналдо може единственото докосване на топката да е му бил гола , а меси игра ли изобщо (не ми отговаряй)

и аз съм фен на Челси, но нека не забравяме, че за нас любителите на този спорт е важен спорта. Все пак ни кара да се чувстваме живи и ни дава повод да спорим с часове за футбол... Наздраве и само приятни емоции покрай телевизора 

до ДРАГИТЕ ми сънародници фенове на "фарса" какво ви о4аква и във финала на купата на краля ви е бедна фантазийката !!!
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“
- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
00Cool написа:до ДРАГИТЕ ми сънародници фенове на "фарса" какво ви о4аква и във финала на купата на краля ви е бедна фантазийката !!!
Хаха гордей се с вчерашната Ви победа с тая игра която показахте сигурно ще Ви е последна.
@ мадпетьо
има си технология съдията да бъде известен на момента при дадена спорна ситуация, но не се практикува. ако си забелязал са със слушалки в ухото. както писах и по-назад уефа си измива ръцете с фактора човешка грешка.
опитвам се да не влизам в крайни спорове със супер екзалтираните фенове на барса в обкръжението ми, но е трудно. много се палят

има си технология съдията да бъде известен на момента при дадена спорна ситуация, но не се практикува. ако си забелязал са със слушалки в ухото. както писах и по-назад уефа си измива ръцете с фактора човешка грешка.
опитвам се да не влизам в крайни спорове със супер екзалтираните фенове на барса в обкръжението ми, но е трудно. много се палят

- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
kulov написа:@ мадпетьо![]()
Добре едно, не мога да си обясня, защо винаги се оправдавате със съдиите, когато Барса бъде подкрепена вдигате врява до небесата, а когато бъдат ощетени никой не обелва и дума. Кажи ми нещо за първия гол на Реал, или ще кажеш че нямаше засада, но ако това беше в полза на Барса сигурно щеше да има световна конспирация срещу Реал, да сте забелязали някой от Барселона да се оплакал от гола снощи НЕ. Защото това са грешки които много лесно могат да бъдат допуснати от човек.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Тихо ся, на Реал като играха с Байерн и червени картони, и една дузпа им спестиха, но важното е да се бръмчи, че съдията е от Барса.

- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
TNT написа:Тихо ся, на Реал като играха с Байерн и червени картони, и една дузпа им спестиха, но важното е да се бръмчи, че съдията е от Барса.
+1
п.с. фен съм на байерн

E34, E38
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
при първия гол на реал няма засада... това е породено от факта, че пудела ритна топката, макар и много некадърно... изобщо пудела и виктор вратарчето нямат място в този отбор...
@димича84 - не се оправдавам. пиша как стоят нещата. всичките комерсиални футболни турнири са по-нагласени и от кеча. няма смисъл да се разправяме.