катастрофа с пешеходец - как е закона?
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: катастрофа с пешеходец - как е закона?
BigMUZZY написа:За тази 1 сек, при движение с 50 км/ч мпс-то изминава приблизително 15 метра. Измерва се спирачният път на автомобила и се правят малко сметки при определеното сцепление с каква скорост се е движил автомобилът и къде се е намирал, когато пешеходецът е влязъл в полезрението на водача.
колега, как се мери спирачен път на кола с АБС?
присъствал съм на катастрофа с моторист, дойдоха тия.. дознателите с белия крайслер
извадиха рулетката и ме питаха от къде съм започнал да спирам.. аз им казах някакво място, единия застана там
а другия почна да мери
та........ при аварийно спиране с нормална и съвременна кола.. следи от спирачен път по асвалта не остават
No bling at the Ring
- vvaskoo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E92 335d
А какви са наказанията ако блъснеш колоездач по твоя вина на който шансовете му за оцеляване са 50/50 ?

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
В закона няма такава квалификация като шансове фифти / фифти. Има съдебно медицинска експертиза за степента на уврежданията или инвалидност получена вследствие на катастрофата.Наказанието се решава от съда по време на делото съобразно закона и съобразно иска на пострадалия .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3