Вакса спрей
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
Вакса спрей
Колеги дайте съвет за вакса - марка, цена откъде в София може да се купи,но искам такава, само която е във флакон и се пръска като спрей. Пасти не искам, само вакса ме интересува.
Ползвах преди година такава, но сега никъде не мога да я намеря, а бе много ефикасна.

Ползвах преди година такава, но сега никъде не мога да я намеря, а бе много ефикасна.

- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
Re: Вакса спрей
благодаря. но и за да пусна тема значи съм търсил в гугъл, но не успях да намеря информация. само от чужди сайтове.
но в този сайт доставката ми е 14 лева, а ваксата 5 лв

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Не разбрах само - търсиш конкретно тази вакса или търсиш вакса, която да е за пръскане и забърсване? Ако е второто, мога да ти предложа и вакса, и алтернативата й - Sealant. И двете се пръскат (не са като "дезодорант", но са през финна пръскалка) и забърсват. Получаваш и блясък, и защита.
- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15
Предложи, моля те, конкретен вариант за sealant във формата на пулверизатор, че и аз се интересувам
благодаря предварително
поздрави

благодаря предварително
поздрави

---
- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
търся конкретно този, но като не го намирам съм отворен са всякакъв вид алтернативи. и тъй като и алтернативи не успях да намеря. взех една вакса, която е под формата на мляко, но не останах доволен. колата се лъсна добре, добро покритие остави, но на някои места остави бели петънца, които при тази от снимката нямаше такъв ефект. така кажи откъде може да се вземе тази, тъй като доста места обиколих и не намерих нищо на спрей.
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Mollov написа:Не разбрах само - търсиш конкретно тази вакса или търсиш вакса, която да е за пръскане и забърсване? Ако е второто, мога да ти предложа и вакса, и алтернативата й - Sealant. И двете се пръскат (не са като "дезодорант", но са през финна пръскалка) и забърсват. Получаваш и блясък, и защита.
И аз имам интерес (в големи количества) дай повече инфо, може и на ЛС

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Ще ви пусна ЛС, че все още нямам платена тема и да не нарушавам съвсем правилата...
8 мнения
• Страница 1 от 1