Божков разпродава ЦСКА, гради нов отбор!
Модератор: Общи модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Просто не намесвайте Левски и ЦСКА в една тема! Следвайте идеята й. Без намеци и провокации независимо, че притежавате "невероятно" чуство за хумор и не се сдържате да покажете на другите
И за да каже някой, че съм пристрастен, повтарям, че в теми за Левски също няма да се толерират подобни простотии.

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Това е блъф, за да няма големи очаквания точно както Левски каза "План 2007" до тогава каквото стане.Точно рова правят и от цскаи незнам защо си мислят, че някои ще им повярва като купуват петре (национал на румъния) и още един национал (незнам на коя държава).
Общо взето глупости.. яки!
Общо взето глупости.. яки!
- Иво
- шПерко
-
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
Иво написа:И за да каже някой, че съм пристрастен, повтарям, че в теми за Левски също няма да се толерират подобни простотии.

простотии...
- Иво
- шПерко
-
Nucl3arDru1D написа:Иво написа:И за да каже някой, че съм пристрастен, повтарям, че в теми за Левски също няма да се толерират подобни простотии.
ми явно си пристрастен
![]()
простотии...
В смисъл?

- AIWERA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: и си свирка
Е сега е моментът Гриша Ганчев да купи ЦСКА. Тоя е цесекист и в червата си! Преди искаше да купи ЦСКА както знаете, но Божков нещо го прецакал...
- SlipKnoT
- devildriver
-
Aiw написа:Е сега е моментът Гриша Ганчев да купи ЦСКА. Тоя е цесекист и в червата си! Преди искаше да купи ЦСКА както знаете, но Божков нещо го прецакал...
Това няма да стане никога 1во защото цска все още не се продава и второ защото гриша ганчев наля много пари в латекса и започна да развива школата.Има много други хора които при първа възможност ще я купат ама черепа няма скоро да тръгне да я дава.
GIORCETO написа:Не бе истина е. Човека е решил да прави това което Левски направиха преди 3 години а именно да развиват всой футболити и да ги пласират в Европа. Видя че на нас ни трябваха два сезона и играхме в Европа повече отколкото тях и .. реши че там е правилната посока. Евала ..
Ебати глупостите! Ти искаш да ми кажеш, че ЦСКА няма школа и не пласира футболисти в Европа, а Левски има???
Точно заради далаверите на Левски нямаме национален отбор години наред. Защото се плащат рушвети за да бъдат рекламирани играчи на Левски, които иначе никой няма да купи. ЗА Бербатов и Гонзо, когато едновременно ги купиха си спомняме какво стана! Просто ЦСКА вади дивиденти на Божков, които явно вече не му стигат, а Левски кара на спонсори и пере пари. Не че и ЦСКА не пере пари, но от политиката им се вижда, че продават твърде рано играчите си - на по 19 години.
Абе тия коментари са от такъв характер, че просто немам думи...
- SlipKnoT
- devildriver
-
sieg написа:ЗА Бербатов и Гонзо, когато едновременно ги купиха си спомняме какво стана!
Я ми обясни какво стана защото май говорим за различни футболисти Гонзо го купиха след като изработи 2 титли за ЛЕВСКИ (т.е. 2 години по късно), а и като години имат разлика.
И м/у другото стига с това хвалене кои къде продал.. мен лично ме боли кура, че някои някъде си е продаден.. за мен е важно тои да играе за любимия ми отбор и да вкарва (особенно 15 гола на цска) и другото кажи ми сумите за които са продадени двамата..

- Иво
- шПерко
-
Айде стига толкова симпатяги
Да не става фурор
Всеки си има виждане и не искам да намесвате тези два отбора в една тема...
Мислех да изтрия последните две мнения, но и двамата сте се изказали и спираме до тук. Ако ще спорите - на ЕКО 

28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2