Нужда от помощ зареждане на акумулатор !

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е91

Нужда от помощ зареждане на акумулатор !

Мнение от player123 » 12 Апр 2012, 19:57

Здравейте, колеги ако може някой колега да в района на младост да ми помогне да си заредя акумулатора или да ми даде зарядно ще съм му много благодарен и ще почерпя. :yes:

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Re: Нужда от помощ зареждане на акумулатор !

Мнение от xpl0d » 12 Апр 2012, 20:10

player123 написа:Здравейте, колеги ако може някой колега да в района на младост да ми помогне да си заредя акумулатора или да ми даде зарядно ще съм му много благодарен и ще почерпя. :yes:

Mини утре по някое време да ти дам една китайка, ако ти върши работа. Моя го зарежда, предполагам не би трябвало да има проблеми. В младост 3 съм. 0882 252 276.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: e36 m3

Мнение от PaCk0o » 29 Апр 2012, 2:04

да питам и аз нещо, че никъде не намирам точното инфо акумулатора ми е 62ah и го сложих да се зарежда беше се изхабил на пълно, вече се зарежда 14 часа време ли е да го спирам да се зарежда, че почна много да бълбука и ме притеснява да не направя някоя беля, а този дето ми даде зарядното ми каза да го зареждам 21 часа :shock: ???
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Мармот » 29 Апр 2012, 7:26

PaCk0o написа:да питам и аз нещо, че никъде не намирам точното инфо акумулатора ми е 62ah и го сложих да се зарежда беше се изхабил на пълно, вече се зарежда 14 часа време ли е да го спирам да се зарежда, че почна много да бълбука и ме притеснява да не направя някоя беля, а този дето ми даде зарядното ми каза да го зареждам 21 часа :shock: ???

Това колко време ще го зареждаш зависи от капацитета на акумулатора и тока на зарядното. Щом е почнал да бълбука много спирай го. Вариантите да има бурно кипене са два - или е зареден напълно и вече влиза в процес на презаряд или акумулатора си е заминал...
Мит от СОЦ дападжийте е, че един акумулатор се зарежда за точно едно денонощие...
Oversteer is when the passengers are scared, understeer is when the driver is scared.

ентусиаст
Аватар
Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
Мечтае да кара: настрани

Мнение от maxpower » 29 Апр 2012, 11:34

Именно, ако зарядното ти е глупаво и зарежда с постоянен ток да речем 4А, то ако акумулатора ти е 40Ач и напълно разреден то не трябва да го зареждаш повече от 10ч. Не като баща ми, пита ме дали да го изключва вече, 24ч го зареждал(зарядното е 4А) акумулатора е 60ач :banghead:
A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: e36 m3

Мнение от PaCk0o » 29 Апр 2012, 13:32

зарядното което ми дадоха зарежда 3А, държах го 21 часа после го изключих и го оставих да седи 2 часа с отворени пропки поне такова инфо намерих снощи в нета, сега е добре ама да видим колко ще издаяни
Изображение

Назад към Извън Темата