Нужда от помощ зареждане на акумулатор !
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- player123
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е91
Нужда от помощ зареждане на акумулатор !
Здравейте, колеги ако може някой колега да в района на младост да ми помогне да си заредя акумулатора или да ми даде зарядно ще съм му много благодарен и ще почерпя. 

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Re: Нужда от помощ зареждане на акумулатор !
player123 написа:Здравейте, колеги ако може някой колега да в района на младост да ми помогне да си заредя акумулатора или да ми даде зарядно ще съм му много благодарен и ще почерпя.
Mини утре по някое време да ти дам една китайка, ако ти върши работа. Моя го зарежда, предполагам не би трябвало да има проблеми. В младост 3 съм. 0882 252 276.

- PaCk0o
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: e36 m3
да питам и аз нещо, че никъде не намирам точното инфо акумулатора ми е 62ah и го сложих да се зарежда беше се изхабил на пълно, вече се зарежда 14 часа време ли е да го спирам да се зарежда, че почна много да бълбука и ме притеснява да не направя някоя беля, а този дето ми даде зарядното ми каза да го зареждам 21 часа
???

PaCk0o написа:да питам и аз нещо, че никъде не намирам точното инфо акумулатора ми е 62ah и го сложих да се зарежда беше се изхабил на пълно, вече се зарежда 14 часа време ли е да го спирам да се зарежда, че почна много да бълбука и ме притеснява да не направя някоя беля, а този дето ми даде зарядното ми каза да го зареждам 21 часа???
Това колко време ще го зареждаш зависи от капацитета на акумулатора и тока на зарядното. Щом е почнал да бълбука много спирай го. Вариантите да има бурно кипене са два - или е зареден напълно и вече влиза в процес на презаряд или акумулатора си е заминал...
Мит от СОЦ дападжийте е, че един акумулатор се зарежда за точно едно денонощие...
Oversteer is when the passengers are scared, understeer is when the driver is scared.
- maxpower
- ентусиаст
-
- Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
Именно, ако зарядното ти е глупаво и зарежда с постоянен ток да речем 4А, то ако акумулатора ти е 40Ач и напълно разреден то не трябва да го зареждаш повече от 10ч. Не като баща ми, пита ме дали да го изключва вече, 24ч го зареждал(зарядното е 4А) акумулатора е 60ач 

A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.
- PaCk0o
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: e36 m3
зарядното което ми дадоха зарежда 3А, държах го 21 часа после го изключих и го оставих да седи 2 часа с отворени пропки поне такова инфо намерих снощи в нета, сега е добре ама да видим колко ще издаяни
6 мнения
• Страница 1 от 1