Да направя анти-реклама на едно бмв е46
Модератор: Общи модератори
42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Re: Да направя анти-реклама на едно бмв е46

zBoost написа:
2. ако скоростния лост изглежда така или по подобен начин:
затваряш обявата и отиваш на следващата.
успех
тая е обръщана

Обявата е абсолютно некоректна по отношение на горепосочените детайли от колегата извършвал огледа.
Ниската цена (за Е46) може да бъде оправана от страна а продавача - щом е ''леш'' окачването, бедна от към заводски екстри, скоростния лост, вентилатор-а, CD-то, колата гасне ако не се подаде газ, ит.н. - ами да, колата си е с проблеми, (даже доста) но те не са вписани в Обявата. Дори като ''колата има забележки''. Там пише ''перфектна''
(тая дума трябва да я забранят сайтовете за обяви в БГ
)
НО за неизправни документи, неплатени данъци за 2 год, липса на Гражданска отговорност (практически колата няма раво да излезе на пътя без ГО ) и накрая и талона и незнам къде си... - това е 1000% некоректност особенно когато автомобила е ''сядаш и караш'' в обявата. + неизяснени и даже СКРИТИ детайли в обявата по окомплектоването на колата с джанти/гуми с които цената става напълно различна..
- това си е измамник, при това нагъл.
Добре е направил колегата че пуснал темата..
Между другото виждал съм докато чаках в сервиз, същата Е46 (М43Б19) докарана за проверка, която беше на същата цена (6000лв) но с нормални документи, и доста по-малко забележки.. (основно по ходовата част отпред), и момчето се колебаеше дали да я вземе...
Ниската цена (за Е46) може да бъде оправана от страна а продавача - щом е ''леш'' окачването, бедна от към заводски екстри, скоростния лост, вентилатор-а, CD-то, колата гасне ако не се подаде газ, ит.н. - ами да, колата си е с проблеми, (даже доста) но те не са вписани в Обявата. Дори като ''колата има забележки''. Там пише ''перфектна''

НО за неизправни документи, неплатени данъци за 2 год, липса на Гражданска отговорност (практически колата няма раво да излезе на пътя без ГО ) и накрая и талона и незнам къде си... - това е 1000% некоректност особенно когато автомобила е ''сядаш и караш'' в обявата. + неизяснени и даже СКРИТИ детайли в обявата по окомплектоването на колата с джанти/гуми с които цената става напълно различна..

Добре е направил колегата че пуснал темата..
Между другото виждал съм докато чаках в сервиз, същата Е46 (М43Б19) докарана за проверка, която беше на същата цена (6000лв) но с нормални документи, и доста по-малко забележки.. (основно по ходовата част отпред), и момчето се колебаеше дали да я вземе...
- Xscape
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320 Ci
- Детайли за колата: Black, M6 Rims
Тая гола доста добре се класира за пълен гроб...
Кола с такова нещо на волана да ме биеш няма да си купя. А като видя и лоста и... ми става ясно - тунинг от циганска сергия за 5 кинта.
Колата и за тия пари не е добре бе пичове, ето кратка сметка защо не е добре:
1. Окачване - свястни части и труд отиват на 700-800 лева. Може и нагоре. Само носачи 300 кинта, амортисьори 300 кинта и тнт. и става... както и да е
2. Масло с цвят, частици или каквото и да е - далече от тая кола, тоя ремонт ще струва скъпо
3. Има газ - няма да е сложена за красота, пръснат и е задника от каране (кой знае какво още и има и колко пари е ремонта)
4. Газта не работи - като подадеш газ изключва - ако е с няква италианска чекия като идеш в сервиза знаеш ли кво казват... "ходи от дет си я взел да ти я видят", изобщо ужас
5. Проблема с това, че няма гражданска - 200 лева назад веднага, 70 винетка, данъците и те са цифра...
6. Проблема с документите - късане на нерви като за последно...
Опааа стъпихме на 7 хиляди и това ако се оправят само нещата, дето ти си видял и ако ДВГ е ок и няма нужда от ремонт (на една каса бира се обзалагам, че ако сменим масло, мерим компресия и се покара колата тоя двигател ще се издъни).
На пазара има бахти добрите седани за по 7-8к - доста по-натокани от тая простотия тука. Продавача на тоя гроб ако чете може да се обижда спокойно.
Да купиш кола и да правиш една камара ремонти си струва САМО ако си я взел мнооого на сметка и си знаел в какъв филм се вкарваш, останалото е набутване.
Виж ся ако тая кочина беше 2 бона, да я купи човек, да налее пари и да си я кара - става, ама да ти иска 5-6 бона за тва нещо там - няма как да стане.
Мен ако питаш - посъбери парички, а ако имаш - гледай нещо по-скъпо, най-ниската цена на пазара гарантира най-голяма изненада след покупката винаги.
Кола с такова нещо на волана да ме биеш няма да си купя. А като видя и лоста и... ми става ясно - тунинг от циганска сергия за 5 кинта.
Колата и за тия пари не е добре бе пичове, ето кратка сметка защо не е добре:
1. Окачване - свястни части и труд отиват на 700-800 лева. Може и нагоре. Само носачи 300 кинта, амортисьори 300 кинта и тнт. и става... както и да е
2. Масло с цвят, частици или каквото и да е - далече от тая кола, тоя ремонт ще струва скъпо
3. Има газ - няма да е сложена за красота, пръснат и е задника от каране (кой знае какво още и има и колко пари е ремонта)
4. Газта не работи - като подадеш газ изключва - ако е с няква италианска чекия като идеш в сервиза знаеш ли кво казват... "ходи от дет си я взел да ти я видят", изобщо ужас
5. Проблема с това, че няма гражданска - 200 лева назад веднага, 70 винетка, данъците и те са цифра...
6. Проблема с документите - късане на нерви като за последно...
Опааа стъпихме на 7 хиляди и това ако се оправят само нещата, дето ти си видял и ако ДВГ е ок и няма нужда от ремонт (на една каса бира се обзалагам, че ако сменим масло, мерим компресия и се покара колата тоя двигател ще се издъни).
На пазара има бахти добрите седани за по 7-8к - доста по-натокани от тая простотия тука. Продавача на тоя гроб ако чете може да се обижда спокойно.
Да купиш кола и да правиш една камара ремонти си струва САМО ако си я взел мнооого на сметка и си знаел в какъв филм се вкарваш, останалото е набутване.
Виж ся ако тая кочина беше 2 бона, да я купи човек, да налее пари и да си я кара - става, ама да ти иска 5-6 бона за тва нещо там - няма как да стане.
Мен ако питаш - посъбери парички, а ако имаш - гледай нещо по-скъпо, най-ниската цена на пазара гарантира най-голяма изненада след покупката винаги.

Think. Believe. Dream. Dare...
абе то е достатъчна информацията, че с големия талон не всичко е наред за да я има тази тема, другото кво да коментираме изобщо 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Ми този,прдавача,не може да продаде колата без да са и платени данъците,то това няма нищо общо .
цената на тази е46 е нормална,изобщо не бих казал че е ниска ако всичко й е наред...приятел не може да си продаде подобна,но бензинова с външни паркинг забележки(без газ)за 5к вече година...Друг приятел си продаде неговата перфектна с газов инжекцион за 6500лв 2011 година... 

- cww
- Д-р Хаос
-
- Кара: само шестцилиндрови БМВ-та :)
Е.Димитров написа:Ми този,прдавача,не може да продаде колата без да са и платени данъците,то това няма нищо общо .
Айде бе...

У София може и да не може, ама из страната става номера.

NOTHING IS GAINED WITHOUT SACRIFICES AND FREEDOM WITHOUT BLOOD
Не разбирам какво не му харесвате на волана, перфектен е
Аз такава кола никога не бих могъл да продам - да тръгна да лъжа откровенно хората в очите, колкото и евтино да я давам ... ужас. Дано никога не ми се налага

Аз такава кола никога не бих могъл да продам - да тръгна да лъжа откровенно хората в очите, колкото и евтино да я давам ... ужас. Дано никога не ми се налага
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
cww написа:Е.Димитров написа:Ми този,прдавача,не може да продаде колата без да са и платени данъците,то това няма нищо общо .
Айде бе...![]()
У София може и да не може, ама из страната става номера.
и у Софията става, само трябва да знаеш къде

- Xao
- Потребител
-
- Кара: е30 325ix
Дори и да вземеш колата данъците и се водят на твоето име от момента, в който колата е на твое име.Дори и за 5 години назаде да има неплатени данъци те си остават на старият собственик.
Dpy написа:Само дето не знам, кой ще си купи кола с висящи данъци
е кво го бъркат новия собственик "висящите данъци"?
той данъка си е висящ за предния собственик, не за колата
отива си с договора в КАТ, регистрира си я, след тва отива у данъчното по адресна регистрация и си плаща данъка от датата на покупка в договора до края на календарната година

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
А можеш ли да платиш данъците да речем за 5 години напред?
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Kroki написа:А можеш ли да платиш данъците да речем за 5 години напред?
Не може.
zazomazo написа:е кво го бъркат новия собственик "висящите данъци"?
Нотариусът, който прави (или само заверява) договора за продажба на колата би трябвало да изисква бележка за платен данък.
Никой не мое ма връне на селу!
saleen написа:zazomazo написа:е кво го бъркат новия собственик "висящите данъци"?
Нотариусът, който прави (или само заверява) договора за продажба на колата би трябвало да изисква бележка за платен данък.

идеята на поста ми е, че ако нотариуса е с "притворени очи" придобиването на кола с неплатен към момента данък не обременява със задължения новия собственик

42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3