Мнение за порше кайен 2003

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се на дъщеря си

Re: Мнение за порше кайен 2003

Мнение от Мордехай » 01 Май 2012, 18:49

От S класа, Ауди 8-мица и БМВ 7-мица си избра Ц класа, сега да очакваме от питането за Кайен да си купиш Мицубиши Паджеро. Не се обиждай, ама е много несериозно.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E91 330xd LCI

Мнение от hamann25 » 01 Май 2012, 18:54

1.не мисля че с кола за 25000лв. Ще сам голям гъзар.
2.колата я купувам за мен а не за хората.
3.одавна се правех на келеш пред дискотеките.
4.цените които е дал колегата по горе са напълно сходни с е39 и е46
5.на тази кола немисля че често се сменят накраиници.
6.все пак е първия джип на порше.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 01 Май 2012, 18:55

Мордехай написа:От S класа, Ауди 8-мица и БМВ 7-мица си избра Ц класа, сега да очакваме от питането за Кайен да си купиш Мицубиши Паджеро. Не се обиждай, ама е много несериозно.

И изобщо няма да сгреши колегата, ако си вземе Паджеро. Аз го купих за съпругата ми и после насилствено и го отнех. Хубав автомобил. На фона на Кайена разхода и подръжката му са без пари, много е проходим дори в сток версията си, става за дълъг път и е седем местен (ако се наложи някой път).
Изображение

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 01 Май 2012, 19:19

alekangg написа:Утре може някой да сложи гЪз на ферари

Mи то имаше такъв идиот в Турция. Сложил му газово и беше станал баси и хита. Само дето момците от Маранело, като чуха и директно си му го взеха обратно, щото никой няма право да петни името на марката.

Нямам нищо против АГУ, но не и на големи, мощни двигатели/коли. Същото, като турбо на газ. Искаш бързо, искаш марка, искаш да се дуеш, като пуяк, пък нямаш пари за части и бензин. Ми сори ама тва си е баси и селското както и да го погледнеш. Газификацията, ако беше тоооооолкова добра, както се описва тука, ако толкова нямаше разлика във вървежа и въобще всичко около АГУ-тата беше толкова розово, както го описват някои тук, то всички производители на коли щяха на секундата да зарежат сегашното и да се мятат на газифицирано производство. А мятат ли се - не. Значи има защо. Ама вярно, забравих, че в България реалния брой на професорите надвишата ститици пъти броя на тези придобили квалификацията от някой университет :dummy:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от hamann25 » 01 Май 2012, 19:20

Мордехай написа:От S класа, Ауди 8-мица и БМВ 7-мица си избра Ц класа, сега да очакваме от питането за Кайен да си купиш Мицубиши Паджеро. Не се обиждай, ама е много несериозно.

Ц-класата я купих за баща ми колега.
Несе обиждам щот несъм от хората дето само мечтаят.
Ама нормално е да реагирате така като гледам форума е пълен с незапочнати на практика проекти за турбо и мурбо.
Несе сърдя на никой живи и здрави.

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 01 Май 2012, 19:27

Преди година и малко и аз се бях ориентирал към Кайен С.В последствие купих едно Е60 и друг седан,от рационалност.
На мен кайен еска ми даваше 20-21 извънградско международно.Но аз така си го карах.Погледнато отвън върви прилично,а когато го караш лично и си наясно с цялата му маса направо можеш да се възхитиш.Спирачките му ми правиха чудесно впечатление,сегашното ми Е60 спира една идея по-лошо,може и да си втълпявам.Поддръжката му е като на Е65,на газ не съм карал лично,виждал съм поставен ГИ на турбо ес в чужбина,но нито съм разпитвал колко харчи нито нищо.Някой по-горе спомена че разхода не екой знае какво перо в сравнение с разхвърляните разходи през годината-точно така си е.Като имаш повечко пари на момента няма да слизаш от него,като нямаш--еми не е лошо да имаш някой подходяща дизеларка под ръка :mhihi: .
Минуси--в БГ все още гледат много лошо и злобно като минаваш покрай кварталните кафенета,катаджиите спират без причина за да просят бакшиш по невероятни нарушения,трябва да караш с най-малкия цолаж джанти който се препоръчва,че нито пътищата ни са за тази бангия,нито цените на гумите са хубави.За офроуд не става.
Иначе като усещане и имидж-аз съм ''за''.Нито Х5 нито Кю7 са така забелязвани когато до тях има паркиран порш.Взимай пък какъвто ти е късмета.

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 01 Май 2012, 19:45

защо смятате, че кайен на газ е по-евтиното решение?

аз винаги съм мислел, че тези, дето правят най-много финтове и искат най-тънко да минат, все се преебават

на такъв мотор газовия инжекцион е некви 2000 лв.

каква разлика в харченето трябва да се реализира, за да се избие тази първоначална инвестиция.. в нормален период, щото това е 10 годишна кола, чийто ресурс за още 3-4 години ще се изчерпа

да не говорим, че като човек си живее с илюзията, че кара с 30 кинта 100 км, почва да се вози повече, та...

към колегата с покупката на кайена - тази кола е гробница за пари, особено ако е турбо

това е и причината, че вървят на такива цени в момента на вторичния пазар

а темата до каква степен тази кола.. става за нещо, не искам да коментирам

ако ти се кара джипче, вземи си туарег в6, дизелче.. хем не бие на очи, хем ще ти върши работа

ако ти се кара порше.. ами вземи си истинско такова :ok:
No bling at the Ring

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от latrel » 01 Май 2012, 20:20

да не забравяме, че сумата посочена от колегата е от най-ниските цени за този джиБ, който ще е в "перфектно здраве и на малко километри"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 6inlinepower » 01 Май 2012, 20:21

За Кайена малкото ми впечатления са за здрав автомобил, ако ти харесва и имаш възможност взимай, от Туарег, особенно в6 дизел бегааай силно, довери ми се :mrgreen:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 01 Май 2012, 20:34

То като е тръгнло на тънкаж, няма ли ги Кайени десняци на по-тънки пари.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 01 Май 2012, 20:37

Доволното нахранване подобаващ завършек на почти всяко питане. :roll: :roll:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ентусиаст
Аватар
Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
Мечтае да кара: настрани

Мнение от maxpower » 01 Май 2012, 20:44

6inlinepower написа: от Туарег, особенно в6 дизел бегааай силно, довери ми се :mrgreen:

викаш 2,5 да вземе и ще се види в дизел :mhihi: . Само да ви кажа, че г-н Киров(този дето го отвлякоха) си смени Кайена с новия Тоуарег(по поръчка с обикновено невъздушно окачване), защото постоянно имал проблеми с въздушното на Поршето. :mrgreen:
A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от hamann25 » 01 Май 2012, 20:45

Тоарег не искам и да чувам освен ако не е 2011г.
Дизел твърдо НЕ особено пък на 10 и повече години.
Спирам се на кайена защото се носи слава че е супер здрав и надежден.
Никога няма даси купувам кола от бг. Освен ако не е чисто нова.
А доколкото до цените ами вижте в мобиле.де за 12-13 евро има доста прилични оферти.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 01 Май 2012, 20:47

hamann25 написа:

.....Ц-класата я купих за баща ми колега......

:OT:
Братле....искаш да си купуваш Порше Кайен.....купил си на баща си C класа.....гледам на 26 години си.....ти да не си Красъо Черния бре? :mhihi:
Аз на около тия години ходех с безплатния автобус до Университета :angel:

Иначе жив и здрав,щом можеш купувай и карай.
Иначе и мойто мнение е,че Порше Кайен и ГАЗ са две взаимно изключващи се понятия.
Мое мнение :yes:

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 01 Май 2012, 21:08

sambeto написа:Братле....искаш да си купуваш Порше Кайен.....купил си на баща си C класа.....гледам на 26 години си.....ти да не си Красъо Черния бре? :mhihi:

Ти да не му повярва случайно :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата