Нужда от услуга!
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Нужда от услуга!
Здравейте колеги.Покрай абитуриентския ми бал имам нужда от услуга.Понеже ще съм с моята кола на бала,търся човек,който има хубави,големи джанти на колата си и които да стават на бмв е39.Човек,който да е съгласен да си ги разменим за няколко дни,по случай бала,моите са оригиналните 15ки (на снимката).Ако има някой,който да е съгласен,ще съм му МНОГО благодарен.Отговори тук в темата или на g3sha@abv.bg Благодаря.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- frizzante
- младши ентусиаст
-
- Кара: му се на вода
Нужда от услуга!
Ще имаш успех вероятно ако питаш някой да те вози, но представи си реално кой е тоя дето ще те вижда евентуално за първи път и ще се навие да си свали "лачените" джанти да ти ги даде и да си ги сложиш на колата?! Какво би го накарало? Наистина колега помисли! Би ли дал колата си на някой непознат да я кара за 2-3 дни било то и за такава свята кауза?
Никой да не се качва на автобуса преди да е дошъл!
Re: Нужда от услуга!
И ти си прав колега ,но реших да опитам и тук,защото нямам възможност да наемам коли и т.н.Пък и моята си я бива просто искам да има нещо нестандартно в нея на него ден.
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Град?
- stasko5
- младши ентусиаст
-
- Кара: f80 M3 Competition Package
- Мечтае да кара: M6 GC
Аз по-скоро бих предложил да те карам с е60-ката отколкото да ти дам 19-ките например. Освен ако не ми оставиш 3 хилки депозит и като ми ги върнеш джантите да ти върна парите.
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
8 мнения
• Страница 1 от 1