Бях изгонен от бензиностанция ЕКО
Модератор: Общи модератори
34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- BMWACSCHNITZER
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 328i cabrio
- Мечтае да кара: E24 M6
Здравейте колеги,искам да ви споделя какво ми се случи вчера и да ви попитам какво да направя и как да си търся правата при такава ситуация.Вчера вечерта аз,моята приятелка и още 1 момче отидохме до въпросната бензиностанция(редовен клиент съм на тая бензаджийница от както е станала бензаджийница).Стотици левове от джоба ми минават на месец през там обърнати в бензин и всякакъв вид гориво и т.н.Купихме си колички дъфки и бонбонки и седнахме на масата отвън да се порадваме на топлото време и да си побъбрим.По едно време идва бензинджията и културно ме моли да "ставаме и да са махаме" щото шефа бил забранил на некви хора да стоят в района на бензиностанцията.Шефа обаче не е конкретизирал нито за кои става върос нито нищо.Нас ни няма нито в някъв "блек лист",нито въпросния бензаджия ни познава лично и да знае че правим проблеми та да ни гони(факт е точно обратното-познавам се с целия персонал без тия които бяха на смяна и никога никои не е имал проблем с нас).Касиерката която беше на смяна пък винаги се държи отвратително и нито си изпълнява задълженията които са поне да поздравява клиентите а винаги гледа злобно все едно ще ни скочи на бои всеки момент.
Коректно ли е тва според вас?Не стига че ни продават бензинче "ефтинко" ами ни и изгониха от горе на всичко!?Дайте съвети!

- Vasko_BP
- ентусиаст
-
- Кара: 92' E30 M40 cabrio
- Мечтае да кара: E30 M3
Re: Бях изгонен от бензиностанция ЕКО
На твое място щях да му кажа да се е*е в гъза и щях да си седя пък щефа като дойде нека ми каже да се махам. Не е проблема в тях а в това че не си отстояваш позицията. Такива простаци не бива да им бъде оставяно да се държат по този начин.
За коя бензиностанция става на въпрос точно???

- BMWACSCHNITZER
- младши ентусиаст
-
Vasko_BP написа:На твое място щях да му кажа да се е*е в гъза и щях да си седя пък щефа като дойде нека ми каже да се махам. Не е проблема в тях а в това че не си отстояваш позицията. Такива простаци не бива да им бъде оставяно да се държат по този начин.
За тая на пещерско шосе 156 на изхода на Пловдив.Колега,аз по късно се върнах да го питам тоя как аджеба разпозна че тряаа точно нас да изгони,шефа наши снимки ли е оставил да не ни допускат,имената ли ни пише некаде нещо и след 2 часа разправий касиерката дето не може да и са затвори устата и може да та изяде с поглед викна сота и доидоха 4-5 сотаджийки

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
- frizzante
- младши ентусиаст
-
- Кара: му се на вода
Конкретно в твоя случай щом си седиш кротко на лаф и си консумираш закупеното от тях няма как въобще да имат претенции за нещо...седиш си и си гледаш кефа а оня да ти обеснява как трябва да си тръгваш.
Аз донякъде обаче знам и от къде идва това поведение от тяхна страна...Виждал съм какви золуми стават нощите като се сберат 3-4 "рацери" и се почнат донъти и бърнауту, пушаци, музики и пияни ора с трезвен шОфер дето им прави весело...Знаете каква е настилката там и предлазполага още повече за лъзгане. Имам приятел който работи точно в Еко (не това) и ми е разправял какви ли не истории...Виждал съм въртяща се е30 ка между колонките за бензин и как момчето като някой шут там се опитва да го спре а другите седат и му се смеят. После ги карат да чистят сажди и да търкат черното от настилката, да им обират бирите и боклуците и да се разправат с шевовете, че те не са охрана и тн. Може наскоро да е имало такива изпълнения там и да им е кипнало а ти си го фанал тоя момент.
Аз донякъде обаче знам и от къде идва това поведение от тяхна страна...Виждал съм какви золуми стават нощите като се сберат 3-4 "рацери" и се почнат донъти и бърнауту, пушаци, музики и пияни ора с трезвен шОфер дето им прави весело...Знаете каква е настилката там и предлазполага още повече за лъзгане. Имам приятел който работи точно в Еко (не това) и ми е разправял какви ли не истории...Виждал съм въртяща се е30 ка между колонките за бензин и как момчето като някой шут там се опитва да го спре а другите седат и му се смеят. После ги карат да чистят сажди и да търкат черното от настилката, да им обират бирите и боклуците и да се разправат с шевовете, че те не са охрана и тн. Може наскоро да е имало такива изпълнения там и да им е кипнало а ти си го фанал тоя момент.
Никой да не се качва на автобуса преди да е дошъл!
- BMWACSCHNITZER
- младши ентусиаст
-
Колеги,още вчера като се прибрах след "изгонването" подадох жалби и до КЗП и във сайта на бензиностанцията директно.Преди малко ми се обади регионалния мениджър и ме оведоми че персонала които ме е изгонил е освободен от работа 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
BMWACSCHNITZER написа:Колеги,още вчера като се прибрах след "изгонването" подадох жалби и до КЗП и във сайта на бензиностанцията директно.Преди малко ми се обади регионалния мениджър и ме оведоми че персонала които ме е изгонил е освободен от работа
Хахаха,персонала,че нали баровеца им е наредил,да го шибат него!

vlad0 написа:.. Контактвай направо франчайзодателя с една жалба, ..
гърците ше си го преместят от единия в другия крачол

колегата Е.Димитров отгоре мисля беше писал оплакване до ОМВ по някакъв случай, ма май доколкото си спомням беше глас в пустиня...

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
zazomazo написа:vlad0 написа:.. Контактвай направо франчайзодателя с една жалба, ..
гърците ше си го преместят от единия в другия крачол![]()
колегата Е.Димитров отгоре мисля беше писал оплакване до ОМВ по някакъв случай, ма май доколкото си спомням беше глас в пустиня...
Не е вярно колега,въобще не беше глас в пустиня,напротив,обадиха се да ми кажат че ще се обадят на шефовете ми да ми кажат с какво съм се занимавал в работно време и след като си обещахме взаймно да си наебем роднините се разделихме по живо и по здраво!
- emiliqn.gqurov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 М52B20 coupe
- Мечтае да кара: Bmw Е36 M3
Братовчедка ми работи точно на тези бензиностанция
И ми е казвала че шефа наистина е голям задник, нищо чудно да е така както бензинджията ти е казал 

OMV на цариградско пък не връщат ресто и редовно чукат талончета за някоя простотия за 5-10 стотинки, а талонче не дават, не че някой го е искал това талонче
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- An4oOo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 e53 3.0d 218ps
- Мечтае да кара: X5 ///M - печка :D
- Детайли за колата: Зла печка :D
Кой ги знае персонала сигурно са искали да правят някаква контрабанда на течно злато и вие сте им пречели кажи речи.. затва са ви изгонили 

- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
На твое място щях да ги пратя да ходят на майната си,и повече не бих посещавал тази бензиностанция.
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3