YouTube изтри стотици акаунти след сигнал на bTV

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Re: YouTube изтри стотици акаунти след сигнал на bTV

Мнение от AGT » 05 Май 2012, 0:27

Аз 3 пъти я гледах тая реклама и чак сега (от тук )разбрах за какво става въпрос :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на 3-та

Мнение от BFM » 05 Май 2012, 9:48

:puke: Закона за авторското право. Не мога да гледам вече излъчвани неща в "тубата", сигурно нямам право и да си ги запиша от тв-то... Утре какво? Ще ми забранят да ги помня ли?! :nono: Що не ... А относно мишока Блатечки, само ще кажа, че хонорарите на актьорите са ФИКСИРАНИ и НЕ зависят от рейтинга, броя сваляния или продадени билети.
Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 05 Май 2012, 19:07

Тоя сайт УЙО или каквото и да е там ми отваря с толкова бавна скорост, че дори не бих се зачел в него. Камо ли пък да плащам :mhihi: Балтечки да оди да се пере, да дойдат да ми ядат от хладилника Брус Уилис, Мел Гибсън, да не почвам с актрисите :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Слави
Аватар

Мнение от © » 05 Май 2012, 20:23

тия са много зле :kuku:
Вместо да разпространяват своята продукция и да се стремят да стигне до повече хора те действат обратно.
Който го е измислил това би трябвало веднага да изхвърчи от поста си, защото води медията надолу :no:
Но аз и без това ги мразя, така че това е добър ход от тяхна страна :mhihi:

както са казали хората ... сакън, ще им откраднат супер скъпоценната продукция :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе

Мнение от Yanko Petrov » 06 Май 2012, 0:20

BMW_POWER написа:Тоя сайт УЙО или каквото и да е там ми отваря с толкова бавна скорост, че дори не бих се зачел в него. Камо ли пък да плащам :mhihi: Балтечки да оди да се пере, да дойдат да ми ядат от хладилника Брус Уилис, Мел Гибсън, да не почвам с актрисите :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Той понеже е само за България затова ти зарежда бавно. Нещо не намирам трезва мисъл в действията им...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 07 Май 2012, 4:12

© написа:тия са много зле :kuku:
.........
Който го е измислил това би трябвало веднага да изхвърчи от поста си, защото води медията надолу :no:
..........

По надолу от сегашното им ниво мисля ,че няма на къде :censored:
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 07 Май 2012, 9:45

От 3 месеца не гледам никаква телевизия. Жив съм и в добро здраве, психическо и физическо.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 07 Май 2012, 11:28

Elesar74 написа:От 3 месеца не гледам никаква телевизия. Жив съм и в добро здраве, психическо и физическо.

И аз съм на същия принцип колега :lol: Само, че не е от 3 месеца, а от няколко години :) Има доста информационни сайтове с доста по достоверна и богата информация и ми е напълно достатъчен интернета, че да добивам представа какво става по света и у нас и да си изграждам някаква моя представа, а не от нашите "независими" медии :lol: Само Дискавъри и Нешънъл гледам отвреме навреме :)

edit : а за btv..даже не искам да коментирам :kuku: Преди няколко седмици бях пуснал по-погрешка въпросната телевизия, че и беше и таман часът на новините :paranoid: аз се Уплаших по какъв начин представят информацията и че 95% от новините са доста песимистично настроени.. :dunno: Тук-таме дадат някой спечелил от тото и прочие :banghead:
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 07 Май 2012, 12:19

То ти стига само да ти се облещят траурните физиомутри на Ани Салич и Юксел Кадриев вместо добър вечер и да ти се прииска да си теглиш куршума :confused:
Никой не мое ма връне на селу!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 07 Май 2012, 13:54

Преди време пуснах тема за тази телевизия, в която описах медията като телевизията на сапунките и турските сериали. Подозирам БТВ в умишлен план, за затъпяване и оскотяване на тази нация. Това е телевизията, слуга на силните на деня. Не че другите не са, но тази с нейните претенции просто избива рибата. И как би могло да бъде иначе, като се знае кой е собственика на въпросната "американска" медия в която няма нищо американско обаче. Когато изгониха 2006 г. Иво Инджев, това направи впечатление на Държавния департамент на САЩ, не и на някой в България обаче.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 07 Май 2012, 13:56

saleen написа:Юксел Кадриев

Toа даже го няма вече и няма и да го има за в бъдеще. Но дали с него или без всичките им енкърмени по принцип са супер злетаци.
Последна промяна xpl0d на 07 Май 2012, 15:26, променена общо 1 път
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 07 Май 2012, 14:55

Аз гледам БТВ но с това дето правят ме дразнят, това е голяма тъпня. :no:
А ако махнат и БГ сериалите и оставят само турските съвсем ще останат без зрители.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 07 Май 2012, 19:33

bmw maniqk ivo bmw написа:А ако махнат и БГ сериалите и оставят само турските съвсем ще останат без зрители.

Няма няма :mhihi: все пак нашата държава гледа да е в интерес и услуга на малцинствата и да мъчи нейните граждани чрез всякакви данъци, такси и т.н. :evil: :lol:

edit : тогава наистина ще се появат доста повече "любими" серияли и ще се гледа от тях, както откогато започнаха да съществуват като телевизия - с интерес :mhihi: :lol:

:bchug:
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата