Добре дошли, гръцки аборигени!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Re: Добре дошли, гръцки аборигени!

Мнение от steeN » 08 Май 2012, 1:30

аз лично нито се радвам, нито ми пука за гърците честно казано.
всеки сам за себе си. исторически те никога не са ни помагали, така че
не виждам що трябва да им помагаме с нещо или да се чувствам длъжен.
просто това е напълно обективното ми мнение за ситуацията и възможните ползи,
които може да извлечем. чак на светлинни години да са пред нас... не са.
просто са изтеглили дългата сламка след втората световна, нищо повече.

дали е само изкривено мнение или като отвориш, който и да е учебник по икономика
и гърция е на върха на таблицата по укрити данъци. и то учебници от преди 5, 10 и 15 години...
иначе българите в голямата си част сме точно такива квито ни описа. добро утро така да се каже ;)
и кво по дяволите значи не можело да се мисли глобално. много голяма част от българите си
изкарват хляба като изнасят/внасят неща от гърция или работят там. и да на мен ще ми е голям кеф
да дойдат техни бизнеси в българия заради ниските данъци. тва за кво да сме гледали ще го подмина :)
като толкова ги защитавайте, вземайте едно гръцко гражданство и ходете по барикадите...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 08 Май 2012, 1:45

Ай стига с тая Гърция.
Тяхното лицемерие бе на фона на оаканото им дългово състояние да си раздадат великденски бонуси,но на целия народ,даже и безработните.Нашето българско лицемерие бе на фона на гербаджийските призиви за пестене и ограничаване на разходите,само по висшите администрации да си раздадат едни хубави бонуси,като най-много бяха в министерството на призоваващия за икономии.
Аман от хъшове зад граница дето ще ми се прават на ''патриоти''.Ай сиктир.

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 08 Май 2012, 3:49

jordanpar написа:Ние имаме комплексиран клоун за президент,саможив премиер,американски слуга за финансов министър,травестит за председател на народното събрание,марионетки на конци за народни депутати,пияница за културен министър,корумпиран мафиот за вътрешен такъв--с какво да се гордеем с такава пасмина?????Какво хубаво видяхте за 3 години???Магистрали,магистрали,магистрали,магистрали--е хубууу де,друго????????
Не може мине се не мине и пак за гърците.Абе кво му пука на средностатистическия българин за гърците не ми е ясно????Какво толкова се насажда и изкривява техния проблем,като едва ли не наш,общ?????

:bowdown:
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 08 Май 2012, 9:23

jordanpar написа:....................Магистрали,магистрали,магистрали,магистрали--е хубууу де,друго....................

Магистралите сте ги видели в южна България, тука от другата страна на стара планина - нъцки.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 08 Май 2012, 9:24

хаха, разсмя ме. много съм далече и от патриот и от хъш.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exotique » 08 Май 2012, 10:26

Страшното в случая не е че Златна Зора влизат в гръцкият парламент,а крайно левите СИРИЗА са на 2ро място със сериозен резултат,и мандатът за съставяне на правителството е в тях...

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 08 Май 2012, 10:40

nightdriver написа:французите ги мислех за народ със здрав разум , но явно всичко вече се изражда...
до месец - два ще отрезнеят и тогава ... ще има равнис по гърци и испанци :(

А на бас, че Оланд ще обърне курса съвсем скоро :) Ще се цункат с Анжито, тя ще го похвали какъв велик президент е и че ще отстъпи на неговото, а всъщност курсът ще е именно нейният (украсен с френски фанфари). Оланд ми се вижда много свястно и умно момче и не може да не си дава сметка за това: ;)

Британската преса: Безболезненият растеж на Оланд е жестока илюзия
http://www.dnevnik.bg/evropa/novini_ot_ ... a_oland_e/

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 08 Май 2012, 10:42

ivoo написа:у мен буди недоумение, защо по дяволите, ние българите, скачаме от щастлие, че съседите са изпаднали в такава тежка ситуация.

Злоба и завист къща не хранят! :nono: Колегата е дал жокерче: ;)
steeN написа:най-хубавото от цялата работа е, че много гръцки фирми се изнасят в българия заради данъците ;)
като цяло имаме уникални възможности да изкараме ползи от цялата ситуация

Аватар

Мнение от Хаос » 08 Май 2012, 10:43

Да се заявява, че българина не трябва да го интересува какво става в Гърция е недалновидно и тесногръдо. И то не защото трябва да сме космополитни, а защото директно бърка в нашите джобове.
Същото важи и за Испания, с техните 25% безработица.
Според мен тепърва нагазваме в тресавището на кризата и досега беше само върха на айсберга (не съм икономист).
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 08 Май 2012, 11:04

Хаос написа:Да се заявява, че българина не трябва да го интересува какво става в Гърция е недалновидно и тесногръдо.

:yes: А пък да се маха с ръка с призива "Оставете ги гърците и си гледайте собствените посрани задници"...
И да не забравяме, че все пак е демокрация, има пълна свобода на словото и всеки може да пише каквото мисли и както вижда нещата! :yes:
По същия начин всеки БГ селтак има пълното право да се чувства като долен непрокопсал нещастен цървул (независимо дали в действителност е такъв или не) :ok:

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 08 Май 2012, 11:11

А относно разликата между изконната европейска и европейско-неандерталската раса (щях да кажа аборигенска, но да не обиждам повече коренното население на Австралия :mhihi: ):
Изображение
Изображение

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 08 Май 2012, 11:19

Т'ва значи тоя форум е станал гнездо на младежката организация на ГЕРБ.Едно време не можехме да се отървем от ДКМС,сега пък т'ва ли?
Значи за миналите ни проблеми са виновни тройната коалиция,НДСВ и сините,а за бъдещите ще са виновни Гърция,Испания,Италия и Ирландия ,така ли?Еми за к'ъв чеп сме тогава в тоя Евросъюз?Преди това как сме се оправяли?????Ааааа,забравих,от там сега е по-лесно да се краде чрез магистрали,земеделски субсидии,фотоволтаици,саниране на сгради и какво ли още не.
Като ще ние още по-трудно заради 25%-овата безработица в Испания,що не свикаме референдум относно членството ни в Европата и да се махаме от там?Ама тогава пък няма да има кой да ни казва какво да правим и по чия свирка да играем.
Едни Турция,Хърватска да не са умрели от глад като не са в Съюза????
Всичко опира до обществен морал,политическа далновидност и мениджърски умения на високо ниво.Държавата като апарат е нищо повече от една огромна фирма,която просто си иска качествения борд на директорите.А доводите в тая тема ми звучат като приказката за онова криво нещо дето космите му пречели.

Аватар

Мнение от Хаос » 08 Май 2012, 11:58

jordanpar написа:А доводите в тая тема ми звучат като приказката за онова криво нещо дето космите му пречели.

по-скоро ти сипеш некъв nonsense, особено с последния си пост
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: 530da turing

Мнение от nightdriver » 08 Май 2012, 12:38

flame написа:
nightdriver написа:французите ги мислех за народ със здрав разум , но явно всичко вече се изражда...
до месец - два ще отрезнеят и тогава ... ще има равнис по гърци и испанци :(

А на бас, че Оланд ще обърне курса съвсем скоро :) Ще се цункат с Анжито, тя ще го похвали какъв велик президент е и че ще отстъпи на неговото, а всъщност курсът ще е именно нейният (украсен с френски фанфари). Оланд ми се вижда много свястно и умно момче и не може да не си дава сметка за това: ;)

Британската преса: Безболезненият растеж на Оланд е жестока илюзия
http://www.dnevnik.bg/evropa/novini_ot_ ... a_oland_e/

аз единствено се моля да не изпълни нищо от това , което обеща по време на кампанията си !
Изображение

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Мнение от ivoo » 08 Май 2012, 17:24

flame написа: Оланд ми се вижда много свястно и умно момче

:mhihi: :mhihi: Сцепи мрака с това :yes: Той `Боко` преди 2-3 години и той така изглеждаше отстрани , а сега почти не познавам човек който да не плаче
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата