Полицейски произвол или...?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Obergruppenführer
Аватар
Кара: Е 36

Полицейски произвол или...?

Мнение от MOGY » 08 Май 2012, 18:55

Един приятел онзи ден с една е30 е ходил да покара на картинг пистата във Враца,която е общинска собственост и е дадена за ползване и стопанисване на човек занимаващ се дълги години с картинг.Така човек знае че ще се кара,сина му който се занимава с картовете е там също и охраната на пистата.В един мил момент идва полиция влизат на пистата,арестуват едното момче което тъкмо се било качило в колата,актове задържат го за 24 часа,даже написали акт и на охраната на пистата.Всичко това по техни думи за нарушаване на обществения ред и тва било КАРТИНГ писта не е било позволено на коли да карат по нея!
Е добре как в цяла България може да се кара във Враца не!
Едно "браво" на милицията от мен оправиха държавата... :no:
ИзображениеИзображениеИзображение
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Re: Полицейски произвол или...?

Мнение от vicho » 08 Май 2012, 19:09

Все едно не познаваш полицаите във Враца и не знаеш колко акъл имат ... или по-скоро нямат! В северозападНАЛА България всичко е на произвола на съдбата дори и полицаите, тъй че тази случка въобще не ме учудва. Освен да се свържем с адвокати да видим, какво може да се направи - друго не ми идва на ум. :dunno:

Полицайте по тъпотия няма как да ги победим. Те са повече и са по-"умни" :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Obergruppenführer
Аватар

Мнение от MOGY » 08 Май 2012, 19:12

ти знаеш преди години когато се бяхме събрали пак идваха сладурите по сигнал било...ама тогава нищо не стана
мен по пътищата ме не спират,остана по пистите да ме спират чак пък и 24ки!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 08 Май 2012, 19:21

Кофтито е, че наблизо има жилищни блокове и наистина колите пречат на живущите, така че наистина трябва консултация за да се знае дали може или не може да се кара там. Нищо чудно да се окаже, че по закон нямаме право караме автомобилите по пистата - Welcome to BG!

Окаже ли се обаче обратното ще има наказани униформени, въпреки, че и на "началника" е един акъл, та е леле :ok:

Ако някой от юристите във форума знае, моля нека вземе отношение по темата :yes:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 08 Май 2012, 19:27

всичко зависи от собственика на мястото. ако е разрешил може да се кара, ако не - неможе и тва е.

Obergruppenführer
Аватар

Мнение от MOGY » 08 Май 2012, 19:29

Вичо знаеш че живея на 500м. над пистата знаеш ли за кво става на въпрос когато имаше състезания по картинг преди по 3 дни се не спираха,шума е 3пъти по силен от нашите коли(а в часност от моята и твоята х10)
Собственика(който в момента я стопанисва) е разрешил иначе няма как да ти отвоярт портала охраната,сина му също е там и се е опитал да обясни на милицията те са му казали да си трае!

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 08 Май 2012, 20:23

Това виц ли е ? Все едно на футболен стадион, ако има съзтезание по лека атлетика и публиката вика, да ги закопчаят :mhihi: ? Баси тъпите полицаи... Според мен това веднага пада в съда и тея трябва да си направят регистрация в jobs.bg!
Изображение

.ninja { visibility: hidden; }
Аватар

Мнение от vladye » 08 Май 2012, 20:28

Пистата не беше ли в близост до жилищни блокове?
По-скоро, според мен, някой/някои хора са изревали и по тази причина имате такива проблеми.
virtue and tranquillity

Аватар

Мнение от Хаос » 08 Май 2012, 21:24

а това, че от другата страна на стената на спалнята ми (пак във Враца) има дискотека (клуб с наркоманчета) и ми пречи да спя през нощта никак не ги бърка ушевите когато звънна на 112
само дето собственика там е ушев...
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i
Детайли за колата: M43B19TU

Мнение от TheKiller » 08 Май 2012, 21:25

С всеки изминал ден ги намразвам все повече "меките шапки",прекаляват с наглоста си вече :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
/// 6>4
ИзображениеИзображение

Obergruppenführer
Аватар

Мнение от MOGY » 08 Май 2012, 22:14

vladye написа:Пистата не беше ли в близост до жилищни блокове?
По-скоро, според мен, някой/някои хора са изревали и по тази причина имате такива проблеми.

Да аз живея там,там където е пистата е и целия спортен комплекс на Враца,стадион,писта,кортове,басейни...когато има мач на Ботев 90мин. се чуват тъпана,песни,бомби но до сега не са влизали на стадиона да ни арестуват за това.Когато има концерти на стадиона пак се чува и то много,пък не знам за отмене концерт а повечето са и по късничко по тъмно,да не говорим че който е от Враца знае че там се прави и панаира и ехти цигания и кючеци 1 седмица.

Obergruppenführer
Аватар

Мнение от MOGY » 08 Май 2012, 22:15

Хаос написа:а това, че от другата страна на стената на спалнята ми (пак във Враца) има дискотека (клуб с наркоманчета) и ми пречи да спя през нощта никак не ги бърка ушевите когато звънна на 112
само дето собственика там е ушев...

За кой вертеп става на въпрос?

Obergruppenführer
Аватар

Мнение от MOGY » 08 Май 2012, 22:48

TNT написа:Това виц ли е ? !

Точно като виц звучи!Мога да ти кажа още вицове от тоя град.
Ako си бил на събора сигурно си видял това БМВ:
Изображение
така купето с ролбара бяха мой до преди няколко месеца стягах до за Рали Крос но прецених че няма да имам всички необходими пари за да я завърша а не обичам да правя компромиси и я продадох на Влади,както и да е.Та колата както се вижда е с английски номера и седеше зад блока ми пред гаража в който ми е другото БМВ така близо година и половина по която чоплех по ролбара и колата,колата е завита с брезент и с номера.В един мил момент община враца ми лепят стикер някакъв с лепило Рила на предния прозорец че автомобила е излязъл от употреба да го преместя.Понеже предната броня я бях свалил а с нея и предния номер викам тия не са видели номера отзад,сложих предния номер на стъклото отвътре и така,да не говорим че тия 30м. тръби дето огънахме вътре се набиват на очи!И така докато един ден ми звъни брат ми и вика бе некви ти дигат колата,газ към блока и гледам един паяк как ми натоварил колата засекох го слизам отварям врата шофера избяга качих се и развързах колата имаше 3ма полицая овиквахме се,никой не ми каза къв е от къде е имало представител на общината ама като ме видял избягал.Така свалих талона на колата пред полицаите те викат колата си има талон номера за какво я дигате,шофера вика мен ме пратиха просто нз за кво става на въпрос.След няколко тел. разговора ми дават тоя дето избяга,та той ми каза да преместя колата в някой двор,викам му що тя не е излязъла от употреба той вика най-добре в някой двор я спри казах му че нямам село къща или двор и тук ми е гаража не пречи на никой даже се събраха комшиите от блока и викаха срещу полицаите защото знаят колко труд съм хвърлил по нея.Така в крайна сметка полицията каза да се върне колата оставиха я и така.Оп и след 2 месеца ми идва акт за 150лв. от общината който мие съставен без мен без да се подписвам или нещо такова.В общината ми казаха че са били станали за смях във вестниците заради тва БМВ,аз изобщо нз за кво става на въпрос взех акта и директно при адвоката,естествено акта падна в съда а и викам щом па и за медии ми говорят отидох и в един вестник:
Изображение
и така моята кола беше най-големия проблем на някаква си дирекция в общината!Не стига че не помагат с нищо за спорта,ми ти и пречат!Имаме една от най-добрите картинг писти на Балканите също пустее и не може да караш!Без думи...

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 08 Май 2012, 23:02

Тая история е пълно безумие....като има концерт на Пайнер на стадиона се чува чак У Дъбника,дето и аз живея и циганията не спира доста време :mhihi:
Къде са се хванали за нещо на картинг пистата не мога да разбера?
Пък ти разчитай на Родната Милиция да те пази.....
Къде си бе Вескооооо???
Ела да ти изправа гръбицата продажна дето ми ги възхваляваш тия нашите полицай в тия твойте песни :angel:

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 08 Май 2012, 23:03

да го ядат шапкарите и тва е. чеп за тех.

Следваща

Назад към Извън Темата