Кубрат Пулев е европейски шампион в тежка категория

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 08 Май 2012, 11:13

http://www.focus-sport.net/?action=news ... 8764422310

Кубрат Пулев е новият европейски шампион в тежка категория. Късно снощи в германския град Ерфурт, българинът записа 16-та поредна победа на професионалния ринг като спря украинеца с германски паспорт Александър Димитренко.
Мачът приключи в последните секунди на 11-тия рунд, когато Пулев засече Димитренко с ляв прав, който падна в нокаут и не успя да продължи след отброяването на рефера.
Кубрат Пулев, който притежава интерконтиненталната титла, се сдоби и с европейската като това го доближава до желания двубой за световната титла.

Официалните резултати от мача Димитренко – Пулев
Кубрат Пулев победи с нокаут Александър Димитренко в 11-я рунд и спечели европейската титла в град Ерфурт. Ето и официалните резултати на съдиите по рундове:
Рунд. Димитренко:Пулев
1. 10:9
2. 10:9
3. 9:10
4. 9:10
5. 10:10
6. 9:10
7. 9:10
8. 9:10
9. 9:10
10. 9:10
11. 8:10
* Официална оценка: Пулев надигра Димитренко.

младши ентусиаст
Аватар

Re: Кубрат Пулев е европейски шампион в тежка категория

Мнение от zazomazo » 08 Май 2012, 13:37

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 08 Май 2012, 14:04

flame написа:Кубрат Пулев е европейски шампион в тежка категория

И?! Поредната пародия за европейска титла! Досега Пулев няма нито един сериозен мач. Димитренко беше изпята песен, това момче има големи проблеми с главата, не може да правиш такива смешни движения по ринга, да припадаш в съблекалните. Пулев го знаеше това и излезе със самочувствие. За мен докато не се докаже срещу сериозен противник, като Поветкин например (не че той е върха на сладоледа!), ще си остане един посредствен боксьор на средно ниво, поредния промотърски проект......поредния Димитренко! Има невероятен късмет обаче, че в момента бокса е в голяма криза откъм тежката категория, което дава шанс на такива като него ;)
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

ентусиаст
Аватар
Кара: e60 e30 turbo

Мнение от ///ivanE30 » 08 Май 2012, 16:39

хахах Е34 се изказа :mrgreen: :mrgreen: Ти бокс явно разбираш, явно си и тежка категория...в България докато беше аматиор Пулев печелеше държавното първенство без да излиза на ринга и с каски хората не се биеха с него :mhihi: ....на 21 години на странджата преби олимпииски и световен шампион и то кубинец, хората ги е страх да излязат на ринга срещу него ,а ти говориш ,че е посредствен :mhihi: за да кажеш така предполагам си по добър от него , хаха незнам как не те беше срам да напишеш тия работи за номер 4 в световната ранклиста със 16-0 :mhihi:
bedrock city racing

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 08 Май 2012, 19:11

Колегата е прав, до сега нямаше някой силен конкурент.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от E34 » 08 Май 2012, 21:07

///ivanE30 написа:хахах Е34 се изказа :mrgreen: :mrgreen: Ти бокс явно разбираш, явно си и тежка категория...в България докато беше аматиор Пулев печелеше държавното първенство без да излиза на ринга и с каски хората не се биеха с него :mhihi: ....на 21 години на странджата преби олимпииски и световен шампион и то кубинец, хората ги е страх да излязат на ринга срещу него ,а ти говориш ,че е посредствен :mhihi:

:mhihi: начи глей сега накратко, в България тежка категория много отдавна няма! да бъдеш републикански, в първенство където просто НЯМА боксьори е достатъчно да си поне на средно ниво. на Странджата много български юнаци са печелили срещу шампиони, сещай се защо :mhihi: ...дали е "пребил" кубинеца е отделен въпрос. може би хора от улицата би ги било страх да излязат на ринга, но повярвай ми тренирани момчета, на които това им е работата едва ли....дори и срещу Пулев :mhihi: има и друго ама няма време...

Аватар
Кара: e39 M52 газов котлон
Мечтае да кара: колело на кило ракия

Мнение от dbanchev » 08 Май 2012, 21:23

Евала на Кобрата да е жив и здрав пичагата, още 100 титли му пожелавам! :bowdown:
Последна промяна dbanchev на 08 Май 2012, 21:24, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от latrel » 08 Май 2012, 21:24

Съгласен съм с Е34! Същата пародия е с Любо чука. При него незнам как ги нагласят нещата, купуват му противниците или просто избират смешници докато набере скорост... Кубрат като го гледах на този мач, беше с бахти самочувствието, дори не вдигаше ръкавиците в гард, а противника му можеше да стане накрая ама тва е др тема. "супер успорван" мач за европейската титла няма що!
И интервюто на летището: ами той моя противник сега беше 2.01 а малкия Кличко е 1,98 значи ще ми е още по-удобен да го бия, трябва да се подготвя специално за него и мисля, че ще имам шанс :kuku: :kuku:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от E34 » 09 Май 2012, 0:29

latrel написа:И интервюто на летището: ами той моя противник сега беше 2.01 а малкия Кличко е 1,98 значи ще ми е още по-удобен да го бия, трябва да се подготвя специално за него и мисля, че ще имам шанс :kuku: :kuku:

Уахахаххаха ама верно ли тва го е казал? Не съм го гледал, явно съм изпуснал. Той Кобричката си ги обича тия глупости да ги приказва, помня на една олимпиада, когато колумбиеца го преби от бой после разправяше, че ако било на улицата щял да го пребие :kuku: Той -----> пребие -----> колумбийчето дето не се знае колко убийства има в квартала?!!! Не е лош боксьор, но не е и това, за което го представят! Повтарям, докато не го видя срещу нормален противник, е поредния статист в една немска суперпродукция. А такива бол... за това няма кво толкова да подскачаме. Между другото те с Любчо са си партийки още от времената на Таки, така че въобще не им липсва самочувствие, научили са си ролите идеално! Виж Тервел е съвсем друга бира, според мен съвсем скоро и той ще се качи при брат си, ако не го домързи нещо и там вече ще е по-интересно, за мен той е по-талантливия боксьор ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от latrel » 09 Май 2012, 9:46

Не е само тази случка с колумбиеца. Бяха го смляли от бой в една дискотека на морето и то момчета на по 19 години, защото закачал момичето не на който трябва. И после от една телевизия му звъняха по телефона и го питат вярно ли е, че са ви били и са ви скачали на главата и той вика: ДА! Скачаха ми на долната глава ....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М50+++

Мнение от Radoslav318i » 09 Май 2012, 10:04

Ех как го нападнахте веднага човека :kuku: Поне е постигнал нещо, а повечето тука знаете само да лаете, нищо повече :yes:
По принцип не псувам! Майкаму да ебаа , кара ми се ново BMW,. а не втора употреба!

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 09 Май 2012, 10:16

dbanchev написа:Евала на Кобрата да е жив и здрав пичагата, още 100 титли му пожелавам! :bowdown:

:yes: Може да е говедо (като повечето силоваци в спорта :) ) - но е българско - и се бие за честта на България :bgflag:

Като се сетя за Стоичков лятото на 1994 как всички го боготворяха, а сега някои от същите тия го плюят за кво ли не...
Ти и сега ще има такива индивиди, които плюят Кобрата, а пък ако бие Кличко или направи нещо велико - ще се гордеят, че са българи...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от latrel » 09 Май 2012, 10:24

Аз се гордея, че българин е европейски шампион, просто ме дразни това, че кобрата се изкарва все едно е победил Тайсън.

Lulin Boys Cska Sofia
Аватар
Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG

Мнение от HeBePeH » 09 Май 2012, 11:24

Верно как го нападнахте и изкарахте , че едва ли не титлите са му подарък .
Имам приятели боксьори който са му най-запалените фенове точно на играта му , но и самите те споделят , че е кисаляк и не може да се говори с него .
Но това не значи , че не трява да се гордеем с постигнатото му.
Момчето играе за България и трябва да се гордеем с него , а и самият той е голям националист :yes: .

А Любо Чука , няма какво да го коментираме за него съм съгласен с постовете по нагоре , въпреки че и той си е машина от край време , но не в спорта ако ме разбирате :mhihi:
Американски форум: питаш и ти отговарят.
Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП
.

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е36 м52б20 купе
Мечтае да кара: e46 m3 csl

Мнение от Badr Hari » 09 Май 2012, 11:27

Момчета, времето е мярката на нещата, ще се мине време ще има още мачове, и то все по-тежки и ще си проличи.Тогава ще се види добър ли е или не.До тогава само пишем неща, за който не сме много сигурни.Не вярвам някой от нас да е толкова навътре в бокса, че да даде реална оценка за него в момента.Просто ние като Българи,трябва да се подкрепяме, нещо което ни убягва напоследък. Поздрави.
BMW - The Ultimate Driving Machine

Следваща

Назад към Извън Темата