Добре дошли, гръцки аборигени!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Re: Добре дошли, гръцки аборигени!

Мнение от Johnnie1 » 08 Май 2012, 19:13

jordanpar написа:Т'ва значи тоя форум е станал гнездо на младежката организация на ГЕРБ.Едно време не можехме да се отървем от ДКМС,сега пък т'ва ли?
Значи за миналите ни проблеми са виновни тройната коалиция,НДСВ и сините,а за бъдещите ще са виновни Гърция,Испания,Италия и Ирландия ,така ли?Еми за к'ъв чеп сме тогава в тоя Евросъюз?Преди това как сме се оправяли?????Ааааа,забравих,от там сега е по-лесно да се краде чрез магистрали,земеделски субсидии,фотоволтаици,саниране на сгради и какво ли още не.
Като ще ние още по-трудно заради 25%-овата безработица в Испания,що не свикаме референдум относно членството ни в Европата и да се махаме от там?Ама тогава пък няма да има кой да ни казва какво да правим и по чия свирка да играем.
Едни Турция,Хърватска да не са умрели от глад като не са в Съюза????
Всичко опира до обществен морал,политическа далновидност и мениджърски умения на високо ниво.Държавата като апарат е нищо повече от една огромна фирма,която просто си иска качествения борд на директорите.А доводите в тая тема ми звучат като приказката за онова криво нещо дето космите му пречели.

от известно време следя форума, интересни теми развивате, обаче като прочетох поста ти, кво ноу-хау ми напарави та ме изкара от вечният ми дзен баланс!?! обясни, какво точно са "миналите ни проблеми"?? няма по-черни от нас и 19г държавата е грабена и плячкосвана. не, не съм гербер, предприемач съм и познавам много заможни хора и на всеки му знам колко му е акъла и колко легални са им парите, та сега като посекнаха краденето и оревяхте! ми, свиквайте, така е в европата, немския президент изгнодно кредитче-не повече! a, иначе, няма политик дето няма да си гледа интереса на семейството, всеки би се възползвал, но идеята е като осигуряваш и децата на внуците си, е и да вършиш работа! да има прогрес и хората да те харесват, че да те изберат пак! за 3г сегашните свършиха работа повече от колкото 3 предишни правителства и то по време на световна криза, и не, не са само магистрали, поинтересувай се. ако искаш да убедиш някой в правотата си, използвай убедителни аргументи за да спечелиш публиката, а не да лепиш етикети наляво надясно, не за друго, но не ти предава убедителен вид.

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 08 Май 2012, 22:12

Най добрият грък,е умрелия. :mhihi: :mhihi: Какво сте им забрали гайлето на тия помяри.А и най долното е,че някои от вас ги защитават.И преди някой да ме нападне нека да се постави на моето и на още хиляди като мен място.Как ще се почувствате да минаваш по няколко пъти в годината покрай наследствената си къща,земи и два магазина в центъра на града и да видиш как някакви мазни византийци се разпореждат с тях.Дядо и баба и още хиляди от тях са били изгонени като мръсни котета без да могат да вземат и една лъжица от покъщината само защото са били българи.До тяхната смърт мършите отказваха да им дадат визи за да могат поне един път да видят къде са родени,къде им е минало детството и къде им е минал четвърт век от живота.Е е..м и п..а м..а и на византийците.Между другото до преди двайсетина години в маляка ленд само определянето като българин и говор на български се наказваха със затвор.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 09 Май 2012, 10:10

GVT написа:Какво сте им забрали гайлето на тия помяри.

Боли ме такоата за тия неандерталци (за малко пак да обидя коренното население на Австралия :mhihi: )...
flame написа:Злоба и завист къща не хранят! :nono: Колегата е дал жокерче: ;)
steeN написа:най-хубавото от цялата работа е, че много гръцки фирми се изнасят в българия заради данъците ;)
като цяло имаме уникални възможности да изкараме ползи от цялата ситуация

GVT написа:А и най долното е,че някои от вас ги защитават.

Както споменах всеки проЗ БГ селтак има пълното право да възхвалява тая паплач неземна и същевременно да се чувства като долен непрокопсал нещастен цървул (независимо дали в действителност е такъв или не) :smoke:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 09 Май 2012, 11:45

spacepl написа:
jordanpar написа:....................Магистрали,магистрали,магистрали,магистрали--е хубууу де,друго....................

Магистралите сте ги видели в южна България, тука от другата страна на стара планина - нъцки.

чак сега разбрах Бойко що бърза да направи АМ "Струма". До една година, като окончателно затънат гнусарите, да им е по-лесно като преминат КПП "Кулата" да стигнат до нивите и бюрата по труда. :bowdown: Лично ще ида да избера 3-ма работници за тъст ми ;) :twisted:
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 09 Май 2012, 13:54

ineedmoney написа:До една година, като окончателно затънат гнусарите, да им е по-лесно като преминат КПП "Кулата" да стигнат до нивите и бюрата по труда. :bowdown: Лично ще ида да избера 3-ма работници за тъст ми ;) :twisted:

:lol: :lol: :lol:
Eeeeee, 1 година е много оптимистично ;) Но пък си мисля за бюрата по труда - записването да става само и едва след устно събеседване, в което кандидатът да може успешно да каже израза "Четири черни чая" без "ц" в него :mhihi: :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 09 Май 2012, 14:23

Еее гладни ги остави малаките ве :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 09 Май 2012, 14:54

И разликата между нас и македонците в тая тема е....? :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 09 Май 2012, 15:01

Е.Димитров написа:И разликата между нас и македонците в тая тема е....? :mhihi:

нема разлика, ние не съществуваме-сичко на балканскио полуостров се е македонец :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 09 Май 2012, 15:13

целиот свет е макдеонски не само балканскиот полуостров :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 09 Май 2012, 15:16

spacepl написа:целиот свет е макдеонски не само балканскиот полуостров :)

Ой, ти Луно, Луно, земьо македонска! :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 09 Май 2012, 15:59

Отплеснааме се,исках да кажа че "на гол тумбак-чифте пищови" или да го кажа във виц:
Та в ткзс то щели да дават "премии" ,ма тогава са го казвали по друг начин за изпълнение на нормата и почва кмета да чете наградите:
-1 ва награда за Пена,та това и онова и получава 3(три) чифта гуменяци (гуменетки,гумени цървули)
всички викат "Бравооо на Пенааа"
-2 втора награда за Пешо,за това че е брал еди колко си грозде,прибрал е еди колко си сено и тн-2 (два) чифта гуменяци
всички викат "бравоо на пешо!!!"
-3 та награда за Йорде,за това че е издоил еди колко си краси и е произвел еди колко си тона получава 1 (един) чифт гуменяци..
всики викат "ура за Йорде"
Кмета продължава да чета..
-а за партийният член 500 лева..гуменяци НЕМА!!!
И всички викат "Уууу,нека оди БОС"
п/п
цена на гуменетките чифта е бил 3 лева... :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 09 Май 2012, 18:18

flame написа:Както споменах всеки има пълното право да възхвалява тези парашутисти в ЕС и същевременно да се чувства като долен непрокопсал нещастен цървул (независимо дали в действителност е такъв или не) :smoke:

Редактирах ти го малко ;)
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 09 Май 2012, 18:29

steeN написа:
flame написа:Както споменах всеки има пълното право да възхвалява тези парашутисти в ЕС и същевременно да се чувства като долен непрокопсал нещастен цървул (независимо дали в действителност е такъв или не) :smoke:

Редактирах ти го малко ;)

:yes: Съгласен - ти просто си използвал термин като за журналистически обзор :)
На политически език може би би звучало като "среднодисциплинирани и полагащи усилия с недостатъчен интезитет" или нещо от сорта :)
Ама между нас си казано - баш са си нагла неземна дебелогъзеста паплач :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 10 Май 2012, 13:30

Айде бековете обратно на село :ok: Обаче ми прави впечатление как българските им "коуеги" продължават да благоговеят пред гръцката измет, която винаги е презирала всичко българско - дори когато наши сънародници са се опитвали да си изкарат честно прехраната като им вършат черната работа :dummy: Евала БГ селтаци, евала! :bowdown:

Върнаха се на маслините
http://paper.standartnews.com/bg/articl ... cle=409331

"Кризата върна гърците на маслините и портокалите. Берачите вече не са чужденци", добавя Орлин. Трудностите са озлобили гърците, като вече не са толкова дружелюбни. Иначе отношението им към българите не се е променило значително. "Никога не са ни обичали. Винаги са демонстрирали превъзходство. Харесват ни само ако имат полза от нас", е мнението наy българите в Солун.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе

Мнение от Yanko Petrov » 10 Май 2012, 13:41

^ И това с какво ще ти оправи живота, та злобееш толкова? Щото от постовете ти само злоба и избиване на комплекси се усеща.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата