:: Случаи на некоректни потребители във форума ::

Модератор: Търговски модератори

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Re: :: Случаи на некоректност ::

Мнение от LiTtLeRoCk » 09 Май 2012, 10:40

И двамата спазвайте добрия тон, така ще си говорите на улицата!
Асене, и на лично ти казах, от разговора който си провел с колегата става ясно, че директно си му казал, че вземаш очилата, а след това си решил първо да ги пробваш, а после да плащаш.Колегата д апубликува разговора между вас.

Към колегата турбо лаг.Колега, няма как да си видял бронята без да си платил поне доставката до там, а момчето твърди, че дори не си ходил до офиса, а директно си отказал пратката.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: лимузина

Мнение от bat_gosho » 09 Май 2012, 13:58

Аз затова го попитах тоя пубертет дали е сигурен,ама и той не знае какво иска.
С тия 5лв колега може да се купиш някакво армаганче за колата :winky:
Няма да ви занимавам повече,станалото станало
Лек ден на всички и бъдете по-сериозни. :yes:

BMW Fanatic!
Аватар
Кара: 190+ hp E46 320d, S1000RR SBK
Мечтае да кара: Cessna 152

Мнение от Turbo-Lag » 09 Май 2012, 20:38

bmw_318_iska написа:бронята с другите неща са в твоя офис в Русе кадето ме накара да ти ги пратя , как да ти я снимам, на малоумен ли се правиш, що нея снима ти като ходи да я гледаш, или изобщо неси отишъл и ся аз трябва да ти плащам и доставките , поне като си се отказал ми иди си прегледаи пратката и си плати доставката нямаше да има проблем никъв, или най малкото звънни , вместо да се праиш на луд и да не вдигаш, хората нека да се занимават да ходят да пращат работи наляво надясно така ли..

Нямам намерение да плащам доставката на счупени работи ;) които не ми вършат работа, ако беше читава щях да си я взема, може да престанеш с драмата вече, виж има и други хорица с по сериозни проблеми от това, че аз не съм взел счупената броня :wave:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от bmw_318_iska » 10 Май 2012, 13:58

ако беше отишъл да прегледаш пратката си щяха да те накарат да си платиш доставката в едната посока стига се прави на много хитар бе, докато има такива нагли като теб ще има и проблеми да, 6те си взема нещата обратно и ще дам 20-30лв за разходи дето са си обикаляли Бг и ще ги снимам да видят хората че бронята за 30лв е идеална , макар че дори и да беше на 10 парчета щом си я поръчал тряа си платиш доставката , ако нети отърва си пазарувай от битака в Русе и несе занимавай с доставчици, не е за селяндури

BMW Fanatic!
Аватар

Мнение от Turbo-Lag » 10 Май 2012, 16:13

bmw_318_iska написа:ако беше отишъл да прегледаш пратката си щяха да те накарат да си платиш доставката в едната посока стига се прави на много хитар бе, докато има такива нагли като теб ще има и проблеми да, 6те си взема нещата обратно и ще дам 20-30лв за разходи дето са си обикаляли Бг и ще ги снимам да видят хората че бронята за 30лв е идеална , макар че дори и да беше на 10 парчета щом си я поръчал тряа си платиш доставката , ако нети отърва си пазарувай от битака в Русе и несе занимавай с доставчици, не е за селяндури

Tоя път не мина номера да продадеш нещо счупено а? И сега се палиш, много си смешен братле и целия форум те видя ;)
ПОЗДРАВИ! ;) ама освен смешен си и нагъл, не стига, че изпращаш боклуци, ами и се сърдиш като не ти ги взимат :yes:
Изображение

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 10 Май 2012, 16:25

За да приключим спора, нека един от вас да сложи снимки на бронята.

Потребител
Аватар

Мнение от bmw_318_iska » 10 Май 2012, 16:49

Turbo-Lag написа:
bmw_318_iska написа:ако беше отишъл да прегледаш пратката си щяха да те накарат да си платиш доставката в едната посока стига се прави на много хитар бе, докато има такива нагли като теб ще има и проблеми да, 6те си взема нещата обратно и ще дам 20-30лв за разходи дето са си обикаляли Бг и ще ги снимам да видят хората че бронята за 30лв е идеална , макар че дори и да беше на 10 парчета щом си я поръчал тряа си платиш доставката , ако нети отърва си пазарувай от битака в Русе и несе занимавай с доставчици, не е за селяндури

Tоя път не мина номера да продадеш нещо счупено а? И сега се палиш, много си смешен братле и целия форум те видя ;)
ПОЗДРАВИ! ;) ама освен смешен си и нагъл, не стига, че изпращаш боклуци, ами и се сърдиш като не ти ги взимат :yes:

стига си овъртал бе, кажи прегледа ли си пратката или не ? и що не си вдигаше телефона после като ти званях , ако беше прегледана пратката щеше да е платена едната доставка, по телефона като ми се обади да ти я пращам ми каза че ти трябва за другия ден да е при теб или изобщо да нея пращам щото после няма да ти трябва!!!!

BMW Fanatic!
Аватар

Мнение от Turbo-Lag » 10 Май 2012, 22:13

LiTtLeRoCk написа:За да приключим спора, нека един от вас да сложи снимки на бронята.

:yes:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от bmw_318_iska » 11 Май 2012, 1:50

офф човек по телефона като ми се обади първия път и като ти обясних в кво състояние е бронята ти казах че ще я снимам и ще ти пратя снимка, ти ми каза направо да я пращам още на същия ден и ако не успея изобщо да нея пращам, оставих си работата и отидох да ти пращам нещата и до сега съм се разкарвал 3 пъти зарди тебе до офиса и трябва и да платя 25лв доставки за да си взема нещата , на всичкото от горе и ме оплюваш че аз съм некоректния

http://alfa.kachi-snimka.info/viewer.ph ... 89271r.jpg
ето снимката от днес вижда се забележката за която ти бях казал

BMW Fanatic!
Аватар

Мнение от Turbo-Lag » 11 Май 2012, 13:37

Колега, под забележка не се разбира липсващи парчета от нея ;) а се разбира издраскано спукано или нещо такова, но тук липсва парче което се вижда много добре, аз не бих сложил това нещо на колата си, а ТИ? И аз те питах здрава ли е ти ми каза ЗДРАВА Е и аз казах ок прати я. В този ред на мисли ти си ме излъгал по телефона аз съм се подвел и съм ти казал да я пратиш както и да го гледам не излиза така да съм аз некоректния но нека някое по висшестоящо лице от мен да прецени :bowdown:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от bmw_318_iska » 11 Май 2012, 15:00

изобщо даже несъм те излъгал по телефона, казах ти че има за халогени направени някакви работи и ти казах да ти я снимам и да ти я покажа , ти отказа, бронята не е счупена или пукната никаде , другите неща бяха перфектни , несъм те задължил да ги взимаш ама и не да ми се праиш на хитър петър

http://alfa.kachi-snimka.info/viewer.ph ... 36752b.jpg

http://alfa.kachi-snimka.info/viewer.ph ... 37162g.jpg

http://alfa.kachi-snimka.info/viewer.ph ... 37233s.jpg

и "твоите хора" както казваш в еконта дето пари нети взимат на тебе ся ще плащат те щото им се обадиха от еконта в Бургас и казаха че първия път като си ходил си имал и др пратка нея си я взел а моята пратка неси я взел след няколко дена като си ходил чак тогава си я отказал , погледнал си я само без изобщо да я отваряш и ся се хващаш за тва което ти казах още първия път щото всъщност не знаеш в кво състояние е

BMW Fanatic!
Аватар

Мнение от Turbo-Lag » 11 Май 2012, 22:25

bmw_318_iska написа:изобщо даже несъм те излъгал по телефона, казах ти че има за халогени направени някакви работи и ти казах да ти я снимам и да ти я покажа , ти отказа, бронята не е счупена или пукната никаде , другите неща бяха перфектни , несъм те задължил да ги взимаш ама и не да ми се праиш на хитър петър

и "твоите хора" както казваш в еконта дето пари нети взимат на тебе ся ще плащат те щото им се обадиха от еконта в Бургас и казаха че първия път като си ходил си имал и др пратка нея си я взел а моята пратка неси я взел след няколко дена като си ходил чак тогава си я отказал , погледнал си я само без изобщо да я отваряш и ся се хващаш за тва което ти казах още първия път щото всъщност не знаеш в кво състояние е

Не знам за какво ми говориш за какви мои хора :roll: нещо си се объркал :dunno:
Изображение

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 11 Май 2012, 23:38

Turbo-Lag написа:
bmw_318_iska написа:изобщо даже несъм те излъгал по телефона, казах ти че има за халогени направени някакви работи и ти казах да ти я снимам и да ти я покажа , ти отказа, бронята не е счупена или пукната никаде , другите неща бяха перфектни , несъм те задължил да ги взимаш ама и не да ми се праиш на хитър петър

Не знам за какво ми говориш за какви мои хора :roll: нещо си се объркал :dunno:

Нали ми каза, че си видял бронята, защото в еконта са твои хора?
Няма как да видиш стоката преди да платиш доставка поне в едната посока.
Сега последно ти въобще видя ли бронята, и как стана това без да си платиш доставка в едната посока.
И веднъж завинаги да приключваме тоя случай!

Потребител
Аватар

Мнение от bmw_318_iska » 15 Май 2012, 15:24

Нали ми каза, че си видял бронята, защото в еконта са твои хора?
Няма как да видиш стоката преди да платиш доставка поне в едната посока.
Сега последно ти въобще видя ли бронята, и как стана това без да си платиш доставка в едната посока.
И веднъж завинаги да приключваме тоя случай!

:yes:

?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: лимузина

Мнение от bat_gosho » 16 Май 2012, 12:17

LiTtLeRoCk написа:Асене, и на лично ти казах, от разговора който си провел с колегата става ясно, че директно си му казал, че вземаш очилата, а след това си решил първо да ги пробваш, а после да плащаш.Колегата д апубликува разговора между вас.

Знам,че казах,че няма да ви занимавам,но днес бях до Еконт да си поискам пратката обратно и ми съобщиха,че никой не я е търсил,гледал и т.н. и аз ще трябва да платя разноските за отиване и връщане,което се равнява на 11 и нещо.
Излиза че колегата е не само несериозен ами и лъжец.
Нямам какво да добавя повече.
:no:

ПредишнаСледваща

Назад към Авточасти и аксесоари