Продаваме кола само с платени здравни осигуровки!
Модератор: Общи модератори
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: Продаваме кола само с платени здравни осигуровки!
Bogat-Beden написа:колега ivoo,-прав си за състоянието на системата.
с неплащане какво ще постигнем? това ли предлагаш като най-добро решение?
след като с плащане ни оперират с трета и пета употреба консумативи, изрично предназначени за еднократна употреба - справка починалата в Пирогов след употреба на трион за еднократна употреба, който е бил употребяван в Н на брой операции и който тактично и подходящо е бил ИЗХВЪРЛЕН В БОКЛУКА СЛЕД СМЪРТНИЯ СЛУЧАЙ С НЕГО, ЗА ДА НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ РАЗСЛЕДВАН СЛУЧАЯ,
значи неплащане му е майката
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
,не мисля..Хаос написа:Bogat-Beden написа:колега ivoo,-прав си за състоянието на системата.
с неплащане какво ще постигнем? това ли предлагаш като най-добро решение?
след като с плащане ни оперират с трета и пета употреба консумативи, изрично предназначени за еднократна употреба - справка починалата в Пирогов след употреба на трион за еднократна употреба, който е бил употребяван в Н на брой операции и който тактично и подходящо е бил ИЗХВЪРЛЕН В БОКЛУКА СЛЕД СМЪРТНИЯ СЛУЧАЙ С НЕГО, ЗА ДА НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ РАЗСЛЕДВАН СЛУЧАЯ,
значи неплащане му е майката
по-скоро няколко урода в бели престилки в затвора..-което не знам как може да стане тук

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
Пичове ако 17лв на месец са ви грижа,най-вероятно и кола няма да имате
Тъй ,че не драматизирайте.Отделен е въпроса ,че тая вноска е крайно недостатъчна да има каквото и да е било здравеопазване.По-добре скоро няма да стане,поне по-зле да не става 

Мозък ли - вие ли сте най-хитрите, дребни тарикати агитират тука да не се плащат осигуровките. Какво ще стане
ще затворим държавните болници здравеопазването ще стане златно. Няма спор че здравната система е пълен леш, но неплащането е възможно най-голямата глупост която може да напишете и само ниско образован човек може да предложи такова нещо. Направо да спрем да плащаме и социалните осигуровки и да приключим с пенсионерите. С такъв манталитет ще сме я докарали до тука щото и лекарите и депутатите са дребни тарикати като вас..
Хаос интересно ти винетки купуваш ли като пътищата са ужасни? Не ми отговаряй знам, че купуваш щото иначе няма да караш
До тук по темата щото я обърнахте на политика и здравеопазване...
ще затворим държавните болници здравеопазването ще стане златно. Няма спор че здравната система е пълен леш, но неплащането е възможно най-голямата глупост която може да напишете и само ниско образован човек може да предложи такова нещо. Направо да спрем да плащаме и социалните осигуровки и да приключим с пенсионерите. С такъв манталитет ще сме я докарали до тука щото и лекарите и депутатите са дребни тарикати като вас..
Хаос интересно ти винетки купуваш ли като пътищата са ужасни? Не ми отговаряй знам, че купуваш щото иначе няма да караш

До тук по темата щото я обърнахте на политика и здравеопазване...
- ALiGaToR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: му се E39
- Мечтае да кара: Е39
Това изказване за самоосигуряващите се лица, че имало глоба от 500 до 1000 лева ако не си платиш повече от три месеца осигуровките, ми звучи много несериозно.
Вярно е че има санкция но тя е според това колко е просрочено задължението. Давам пример. Сега сме месец Май. Ако не са платени осигуровките за Февруари, Март и Април, общо за тези 3 месеца лихвата е 0,46 лв. Ако имате задължение от 2000 година за него лихвата е около 12 лева. Но колкото по напред идваме в годините лихвата пада.
Така след справка с калкулатора за здравни осигуровки излиза следното. Ако трябва да се заплатят здравни осигуровки от януари 2000 до април 2012. Лихвата за този период е 951.20 лв. А самите осигуровки които трябва да се внесат са 1563.72 лв. Така правим една обща сметка колко трябва да се внесат и числото е 2514.92 лв. Така забележете това са за 12 години. Има един друг закон в който пише, че здравно осигурителни права се възвръщат ако се платят таксите за 3 години назад. Така погледнато към днешна дата означава , че трябва да се платят здравни осигуровки от месец Май 2009 до Април 2012. Числата тук са следните. Лихвата е: 77.76 лв. Здравно-осигурителни вноски: 553.60 лв. Или общо сумата която трябва да се внесе за този период е: 631.36 лв.
За тези санкции че не съществуват съм сигурен, защото от 2008 си плащам аз здравните осигуровки. На 3 пъти съм просрочвал тези 3 месеца. Дори и 5 месеца съм имал изтървани и единственото нещо което дължиш са тези лихви за периода. Така, че тези глоби може би са валидни за фирмите които бавят плащането на здравни осигуровки на работниците си.
Нека някой който са го накарали да заплати тази глоба да ме поправи.
Вярно е че има санкция но тя е според това колко е просрочено задължението. Давам пример. Сега сме месец Май. Ако не са платени осигуровките за Февруари, Март и Април, общо за тези 3 месеца лихвата е 0,46 лв. Ако имате задължение от 2000 година за него лихвата е около 12 лева. Но колкото по напред идваме в годините лихвата пада.
Така след справка с калкулатора за здравни осигуровки излиза следното. Ако трябва да се заплатят здравни осигуровки от януари 2000 до април 2012. Лихвата за този период е 951.20 лв. А самите осигуровки които трябва да се внесат са 1563.72 лв. Така правим една обща сметка колко трябва да се внесат и числото е 2514.92 лв. Така забележете това са за 12 години. Има един друг закон в който пише, че здравно осигурителни права се възвръщат ако се платят таксите за 3 години назад. Така погледнато към днешна дата означава , че трябва да се платят здравни осигуровки от месец Май 2009 до Април 2012. Числата тук са следните. Лихвата е: 77.76 лв. Здравно-осигурителни вноски: 553.60 лв. Или общо сумата която трябва да се внесе за този период е: 631.36 лв.
За тези санкции че не съществуват съм сигурен, защото от 2008 си плащам аз здравните осигуровки. На 3 пъти съм просрочвал тези 3 месеца. Дори и 5 месеца съм имал изтървани и единственото нещо което дължиш са тези лихви за периода. Така, че тези глоби може би са валидни за фирмите които бавят плащането на здравни осигуровки на работниците си.
Нека някой който са го накарали да заплати тази глоба да ме поправи.
bioz написа:дребни тарикати агитират тука
и само ниско образован човек може да предложи такова нещо
крада емблеми, точа бензин, купувам си парфюми менте и работя като общак, щото съм с основно
как позна?
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
Хаос написа:bioz написа:дребни тарикати агитират тука
и само ниско образован човек може да предложи такова нещо
щото съм с основно

аз мислех, че си с начално щот го раздаваш началник

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3