Добре дошли, гръцки аборигени!
Модератор: Общи модератори
Re: Добре дошли, гръцки аборигени!
Yanko Petrov написа:^ И това с какво ще ти оправи живота, та злобееш толкова? Щото от постовете ти само злоба и избиване на комплекси се усеща.

flame написа:Злоба и завист къща не хранят!Колегата е дал жокерче:
steeN написа:най-хубавото от цялата работа е, че много гръцки фирми се изнасят в българия заради данъците
като цяло имаме уникални възможности да изкараме ползи от цялата ситуация
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Yanko Petrov написа:^ И това с какво ще ти оправи живота, та злобееш толкова? Щото от постовете ти само злоба и избиване на комплекси се усеща.
Да,и аз това му споделих на младежа,ма не отбира.
Той(флейм) девиза предполагам му е "хипопотам"-до гуша в л@йна ама ей такава уста отворил, и бих добавил е толкова злобен и мразещ че би трябвало да посещава специална програма за овладяване на гнева..

не е злобен бре, просто иска неговата дума да се приема винаги за меродавна,да не се подлага на съмнение и да не се оспорва правотата му .... и за това изказванията му са като на последна инстанция....
предполагам съучениците му са го малтретирали като малък и е бил аутсайдера на класа, та сега е намерил поле за изява и си наваксва

- vanioboy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
- Мечтае да кара: ///M6
zazomazo написа::mhihi:
.....предполагам съучениците му са го малтретирали като малък и е бил аутсайдера на класа, та сега е намерил поле за изява и си наваксва
Ех защо ли и аз така си мисля?
Иначе гръцки фирми си се изнасяха и преди кризата заради данъци в бг. И ако се извади някаква статистика не вярвам да има наплив в последната година-две.А и доколкото си спомням винаги са били на челните места по инвестиции в нас.
Е.Димитров написа:Той(флейм) девиза предполагам му е "хипопотам"-до гуша в л@йна ама ей такава уста отворил

Верно, верно, мамата си трака - толкова съм зле и закъсал, че не подбирам кой конкретно да не харесвам и целият свят ми е омразен (и най-много собствената ми държава

И съм тъп на сичкото отгоре - вместо да си седна на гъзо и да измисля как да си пооправя незавидното положение - предпочитам да плюя всичко наред, от скапаната държава до всички премиери през последните 20 години и т.н.

Еееей, ама де да се бях родил грък... щях да съм най-убавия, в най-убавата държава и щях да се присмивам на сички прости БГ селтаци, които ми се прикланят, въпреки че аз ги ненавиждам

zazomazo написа:не е злобен бре, просто иска неговата дума да се приема винаги за меродавна,да не се подлага на съмнение и да не се оспорва правотата му .... и за това изказванията му са като на последна инстанция....
Еееее, изобщо нямам нагласи моето мнение да е последна инстанция, но благодаря за оценката

Ама за първото не си прав - не само съм злобен, ами и съм дълбоко комплексиран - обикновено нямам смислени аргументи (оти то за тех акъл се иска

изказах предположение, бре
...ма може и да съм сбъркал-може пък просто да ти е малка пишката и у форумите да си я уголемяваш?

...ма може и да съм сбъркал-може пък просто да ти е малка пишката и у форумите да си я уголемяваш?

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Според мен е по-просто -имал е грък работодател.
Аз също съм имал чужденци работодатели, които не са цвете ,но не съм слагал цялата им нация под този знаменател..
И като имаш нещо,което не те устройва -отиваш и го казваш право куме у очи ..
Аз също съм имал чужденци работодатели, които не са цвете ,но не съм слагал цялата им нация под този знаменател..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
zazomazo написа:изказах предположение, бре![]()
Кво предположение бре, тва си беше прао у десетката!

Па за пишката напрао у единайската!

flame написа:zazomazo написа:изказах предположение, бре![]()
Кво предположение бре, тва си беше прао у десетката!![]()
Па за пишката напрао у единайската!Немаш си на представа кво е густо да не напиша нито 1 коментар в дадена тема и като издебна удобен момент - (вместо все пак да взема да напиша нещо по темата) да направя 100% реален психологически портрет на некой дето не моа го трая и ме комплексира - ма немаш си представа колко голема става тогаа
![]()
подтисна ме и ме депресира с написаното...треаше да напиша поне един пост по темата и да ти пригласям за да не ми смачкаш егото

отивам да се самоубия безкрайно

Bogat-Beden написа:Аз също съм имал чужденци работодатели, които не са цвете ,но не съм слагал цялата им нация под този знаменател..
Ееееее, нека пък всяка нация да има отличителни черти, може ли?

А за казването - казвам им го

- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
Клипът е доста дълъг и интересен...притеснява ме това обаче, че нашите политици вървят по същия път, по който са минали гърците, за да стигнат до тук!
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
Те тва долу и абориген с тежка форма на олигофрения не би го направил...
Гърци пребиха 78-годишен холандец, защото приличал на германец
http://www.dnevnik.bg/sviat/2012/05/15/ ... prilichal/
Възрастен холандец, който от години има къща в курортното градче Монемвасия на поулостров Пелопонес, е бил пребит от двама мъже, защото им приличал на германец, съобщи в."Катимерини".
78-годишният Адриано ван дер Бург е в болница със строшена челюст и счупен нос.
Той живее в Монемвасия от 90-те години и според очевидци на инцидента бил нападнат, докато разхождал кучетата си по брега.
Двама мъже на 45 и 48 години го запитали не е ли германец и когато той отговорил, че не е, те се нахвърлили, повалили го на земята и започнали да го бият, викайки: "Германец или холандец, все едно! Какво си мислите, че можете да правите с Гърция?".
След като го били и ритали няколко минути двамата избягали с джип.
Съседите на холандеца съобщили на полицията регистрационния номер на колата и двамата са открити и арестувани. В полицията те твърдели, че били пияни.

Гърци пребиха 78-годишен холандец, защото приличал на германец
http://www.dnevnik.bg/sviat/2012/05/15/ ... prilichal/
Възрастен холандец, който от години има къща в курортното градче Монемвасия на поулостров Пелопонес, е бил пребит от двама мъже, защото им приличал на германец, съобщи в."Катимерини".
78-годишният Адриано ван дер Бург е в болница със строшена челюст и счупен нос.
Той живее в Монемвасия от 90-те години и според очевидци на инцидента бил нападнат, докато разхождал кучетата си по брега.
Двама мъже на 45 и 48 години го запитали не е ли германец и когато той отговорил, че не е, те се нахвърлили, повалили го на земята и започнали да го бият, викайки: "Германец или холандец, все едно! Какво си мислите, че можете да правите с Гърция?".
След като го били и ритали няколко минути двамата избягали с джип.
Съседите на холандеца съобщили на полицията регистрационния номер на колата и двамата са открити и арестувани. В полицията те твърдели, че били пияни.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Май забравихте, как се плюеше по англичаните, които са излъгани с апартаменти в Банско и други местенца в БГ. Имаше приказки, колко са прости, да се махат и т.н.
alekangg написа:Май забравихте, как се плюеше по англичаните, които са излъгани с апартаменти в Банско и други местенца в БГ. Имаше приказки, колко са прости, да се махат и т.н.
За такова плюене не съм чувал - ако е станало, то ще да е инцидентно и трябва да е било дело на някой алчен агент, който има икономическа изгода.
А обикновените хора, особено по малките населени места, са много гостоприемни към чужденците - това е и национална черта на българина

Ето и един пресен пример:
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1219004
Докато гръцките боклуци са дружелюбни само докато имат изгода

Например германците бяха много хубави хора докато им наливаха милиарди безвъзмездно - а сега са най-черните на света като врътнаха кранчето