Отрова за хлебарки
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Хайде сега да видим кой в къщи е ронил трохи на всякъде,че има хлебарки .Аз нямам този проблем може би защото живея в къща..
- milenmpower
- Потребител
-
- Кара: BMW e39 520i
- Мечтае да кара: 1985 BMW E30 Alpina B6
Re: Отрова за хлебарки
Кажете нещо свръх изродско против хлебарки,пробрах с прахчета спрейове имам чуството че растат големи колкото чове6ки показалец черни кафеви грамадни с крила пор6ета преди малко истрепах към 20 ама грамаднии спасение
панелен блок последен етаж некав аад е

285км/ч с е30 ...казал мечо пух и умрял от свръхдоза...
- Pisobella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: таралясник
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Те тия гадини принципно обичат да им е топло. Ако телевизора ти отзад има капак, по-голям отвори го и със сигурност поне 3-4 ще видиш. Ние от стария апартамент си донесохме в новия с телевизора и компютъра, но след почистване на всички уреди обстойно и пръскане в целия апартамент /не помня коя фирма бяха де'а/ хлебарки виждам само в училището. Такива лентички и глупости не помагат. Както каза един колега, свикват с отровата и ти се смеят. Разбирайте се блока и викайте фирма да пръска навсякъде и после - шапка на тояга 

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Единственото решение е фирма... Аз преди 2 години някъде бях си замъкнал хлебарки по погрешка и недоглеждане от Студ. град (там ония имам чувството са страшно издръжливи и нахални )... След изнасяне от оная квартира проверявах всичко едно по едно дрехи всичко... Нямаше докато изведнъж не взеха да излизат една, две, три и най-накрая стигнаха до МНОГО! Имам 2 котки, обаче и те нищо не правят... Пробвах Райт(МНОГО ПЪТИ), фендона и много други... Нищо не помага! Най-накрая извиках фирма напръскаха веднъж ( апартамента е 120м2 и ми взеха около 30-40лв ) и на мене ми стана смешно щото те се разбягаха навсякъде такива неориентирани, но не умираха... След около 2 дни взеха да намаляват дръстично... След около месец някъде вече не бях виждал хлебарка... Но жената се сети че хората са казали още веднъж да ги викаме след месец да напръскат пак за по сигурно защото се люпели малките и ставало пак същата работа... Извикахме ги и край... Вече около 2 години не съм виждал нито една, забравих им противните мутри как изглеждат
... Така че извода е че няма смисъл да си даваш парите за разни препарати... Извикай си фирма върши страшна работа ( ако искаш мога да се разтърся из нета да ти дам контакт с тая която викахме ние )... В крайна сметка ще дадеш много повече за препарати....
А иначе за колегите които казват напръсках и намаляха много виждам само малки... Има едно много важно нещо при хлебарките... Те по принцип са гадове които не излизат навън и неможеш ги види... Ако виждаш дори една навън, това значело че имаш колония скрита някъде и не им достига място вече... Това е на 100% сигурно че все още имаш хлебарки увас...
Успех на борещите се с напаста... Аз се оттървах...

А иначе за колегите които казват напръсках и намаляха много виждам само малки... Има едно много важно нещо при хлебарките... Те по принцип са гадове които не излизат навън и неможеш ги види... Ако виждаш дори една навън, това значело че имаш колония скрита някъде и не им достига място вече... Това е на 100% сигурно че все още имаш хлебарки увас...
Успех на борещите се с напаста... Аз се оттървах...
- Pufel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e30 Touring
и аз имах такъв проблем преди 2 г.
след дълга и безуспешна борба, един мой приятел, който бачка във фирма за борба с вредителите ми даде един руски препарат - Дохлокс се казваше.
тез братушки незнам ква радиация слагат ама намазах с това нещо по ъглите, след това една седмица метах трупове само
сега от две години почти нема неканени гости у нас, освен мен и жената
след дълга и безуспешна борба, един мой приятел, който бачка във фирма за борба с вредителите ми даде един руски препарат - Дохлокс се казваше.
тез братушки незнам ква радиация слагат ама намазах с това нещо по ъглите, след това една седмица метах трупове само

сега от две години почти нема неканени гости у нас, освен мен и жената

36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3