Да изчистим България

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Re: Да изчистим България

Мнение от AGT » 10 Май 2012, 23:22

ivoo написа:.........................

Абсолютно перфектно и обективно написано :bowdown:
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 10 Май 2012, 23:56

ivoo написа:...............

Иначе на 12-ти май в събота и аз ще чистя. Разбрали сме се със съседите ми да направим пролетно почистване на блока, в който живеем и на пространството, около блока, което си е наше и за което отговаряме ние. Горещо ви препоръчвам да направите същото – изчистете вашето собствено място и оставете общината, с медийната подкрепа на бТВ да се погрижи за това, за което всички ние сме и платили. А и така в крайна сметка ще си проличи кой е небрежният стопанин.

Не че не съм събирал боклуци разпиляни от вятър или некой слеянин пред входа и около ( иначе тря да ги прегазим ...деа и селяните и ветаро :mhihi: )...., или не съм бутал некви кофи по улицата дето ги е духал вятъра, ама... ( леле колко съм тъп, че тия боклуци не са мои..и кво ми дреме, че тия кофи ше преебът на некой колата, те са застраховани, за тва си плаща )..

По твойта логика, за какво да чистя в блока като се плаща на чистачка, тряя да чисти.
А пространството около блока, пак е на общината на която плащам данъци да чисти или на некой риститут, който треа да се грижи...

А с подчертаното - ако не, кочинката ше е пълна... :wave:

п.п. единственото тъпо нещо е комерса, а не идеята....

п.п.2 леле па тва за риба некъде...ма за кво да чиства около мен вееее деа и селяните и аграрите , само прибутвам там, около мен да е чистичко така.....:banghead:

моторспорт
Аватар
Кара: 332

Мнение от KIM » 11 Май 2012, 15:00

ми ОК дайте да си изготвим ние гражданите граждански закони които са правилни и мисля че няма кой да ни спре ако ние се вдигнем а?Ако не е така заплюйте ме,ние сме мнозинството в България а чакаме на малцинството дето е по телевизията в Народното събрание ''ОБИРДЖИИТЕ"",ВЪПРОСЪТ Е дали тогава ние гражданите ще сме добрите и умни потъпквани агънца или пак всички ще се лакомиме на кой от фамилната фирма му е по изгоден даден закон да припечели повечко?Какъв ли ще е отговора?...Мисля че всеки си отговори вече,а пък ако не изгледайте сериите на бг сериала от 81ва Капитан Петко Войвода и ще научите много истини за живота,много поучителна поредица ;)
Изображение

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 11 Май 2012, 22:30

Поредното медийно лицемерие.''Да изчистим България за един ден'' е същата шитня като ''Българската Коледа''.От кратките чудеса-еднодневните.Чак се чудя как мухоБойко не е станал патрон на инициативата.Ама то тва не е като откриване на 3 километрова отсечка на магистрала,забравих.После бТВ ще ми се хвалят как благодарение на тях е направено мегавелико дело.
Един безплатен съвет - възпитайте децата си правилно,така никога няма да има боклук на неправилното място.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 11 Май 2012, 23:28

И на малките деца е ясно, че смисъл няма от еднодневно чистене, понеже на следващия ден всичко ще е по старому и така 364 дни до следващото голямо чистене.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 12 Май 2012, 12:52

Големи сте хейтъри. Как пА един не написа "аз ще изляза"?

И аз плащам данъци, и ми се струва тъпо да правя това, за което плащам, но не ми се живее в кочина и не ми се седи да чакам...
Майната му, какво толкова ще стане ако всеки от вас беше излязъл дори за половин час!?

Аз лично съм много доволна от това колко (неочаквано много) съседи излязоха... Изринахме наоколо, дори и дечурлигата се включиха. И всичко това за не повече от час... пък нека да е "ленински съботник"... сега поне е прилично и чисто.

Само един коментар ми допадна от писаниците тука, чеее "който цапа, той няма да излезе да чисти" - баш така е...
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Мармот » 12 Май 2012, 17:13

‎"Спокойно! Няма да изчистим! Няма да стане нито за ден, нито за два – никога няма да стане. Така ще си живеем – заринати с боклук во веки.
Не цапате, нали? И аз така. И всички. То ако питаш поединично – никой не цапа – ни деца, ни големи, ни бате, ни кака, ни баба, ни дядо – никой, бе – никой. Всички сме цвете! Не знам от къде е целия този боклук…Може би от небето?
На всички ни харесва да газим в урина(винаги чужда) и да серем пред прага на съседа, после да му броим гащите по простора и да го обвиняваме в нечистоплътност, без да забелязваме собствената си воня. Майките по градинките да роптаят против нечистотията и да хвърлят използвани памперси в пясъчника. Бабите да тичат с бастун под мишница на червен светофар и да плюят по-младите. И други такива. Защото сме си платили. Или не сме. Все тая!
Данъци, такси, политици, телевизии…Глупости на търкалета!
Все някой друг ни е виновен. Все някой друг е длъжния.
Не знам кога ще слезем от дърветата. Не знам дали изобщо Ще.
Не знам също защо покрихме с парцал кенефа от “Ентропа” на Дейвид Черни, при все, че беше уцелил десятката. Май защото истината боли.
Колкото и доводи да изтъкваме, никога няма да се съберат достатъчно за оправдание на целокупното българско бездействие. Единственото смислено оправдание е, че много ни кефи да живеем в кенефа и да ни вони.
Аз лично нито харесвам, нито уважавам която и да е българска медия, политическа партия и въобще всички видове измекяри, но ще чистя в събота по чисто егоистични причини. Искам на мен да ми е добре. На мен тази тоалетна не ми харесва, не ми харесва да газя лайна и ще ги почистя, поне доколкото мога. Смятам така да продължавам и за напред. Не ми е за първи път. Защото много отдавна осъзнах, че ако аз не си вдигна задника, няма кой да ми помогне."
Oversteer is when the passengers are scared, understeer is when the driver is scared.

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 12 Май 2012, 18:23

Мармот написа:‎"Спокойно! Няма да изчистим! Няма да стане нито за ден, нито за два – никога няма да стане. Така ще си живеем – заринати с боклук во веки.
Не цапате, нали? И аз така. И всички. То ако питаш поединично – никой не цапа – ни деца, ни големи, ни бате, ни кака, ни баба, ни дядо – никой, бе – никой. Всички сме цвете! Не знам от къде е целия този боклук…Може би от небето?
На всички ни харесва да газим в урина(винаги чужда) и да серем пред прага на съседа, после да му броим гащите по простора и да го обвиняваме в нечистоплътност, без да забелязваме собствената си воня. Майките по градинките да роптаят против нечистотията и да хвърлят използвани памперси в пясъчника. Бабите да тичат с бастун под мишница на червен светофар и да плюят по-младите. И други такива. Защото сме си платили. Или не сме. Все тая!
Данъци, такси, политици, телевизии…Глупости на търкалета!
Все някой друг ни е виновен. Все някой друг е длъжния.
Не знам кога ще слезем от дърветата. Не знам дали изобщо Ще.
Не знам също защо покрихме с парцал кенефа от “Ентропа” на Дейвид Черни, при все, че беше уцелил десятката. Май защото истината боли.
Колкото и доводи да изтъкваме, никога няма да се съберат достатъчно за оправдание на целокупното българско бездействие. Единственото смислено оправдание е, че много ни кефи да живеем в кенефа и да ни вони.
Аз лично нито харесвам, нито уважавам която и да е българска медия, политическа партия и въобще всички видове измекяри, но ще чистя в събота по чисто егоистични причини. Искам на мен да ми е добре. На мен тази тоалетна не ми харесва, не ми харесва да газя лайна и ще ги почистя, поне доколкото мога. Смятам така да продължавам и за напред. Не ми е за първи път. Защото много отдавна осъзнах, че ако аз не си вдигна задника, няма кой да ми помогне."

:bowdown: :bowdown: :bowdown: :clap: :clap:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 12 Май 2012, 19:14

Много тъпо ми става когато се сетя,че цял живот ще съм българин!
Бахти гадната паплач!
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: 4

Мнение от mejdupraznika » 12 Май 2012, 23:19

jordanpar написа:Поредното медийно лицемерие.''Да изчистим България за един ден'' е същата шитня като ''Българската Коледа''.От кратките чудеса-еднодневните.Чак се чудя как мухоБойко не е станал патрон на инициативата.Ама то тва не е като откриване на 3 километрова отсечка на магистрала,забравих.После бТВ ще ми се хвалят как благодарение на тях е направено мегавелико дело.
Един безплатен съвет - възпитайте децата си правилно,така никога няма да има боклук на неправилното място.

По-добре с тях отколкото без. А това че няма повече такива кампании е друг въпрос.

ентусиаст
Аватар
Кара: е21

Мнение от magareto_yori » 12 Май 2012, 23:40

аз винаги съм се чудел колко от тия де не цапат си чистят лайната на домашния любимец га се изсере на пътя или в някой парк
Изображение

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Мнение от ivoo » 12 Май 2012, 23:41

Не може да се изчисти на свинята кочината ... http://www.youtube.com/watch?v=usLsu3gOpUU . Проблемът не е в мръсотията, а в цапането. Без елементарна култура и възпитание просто нищо няма да се промени, ако ще и всяка събота да се събирате да чистите градинката пред блока .
Всъщност някой обърна ли внимание в какво състояние бе площада след концерта в София :mhihi: Чистачи , к`во да ги пра`ш :banghead: :mhihi: :mhihi: Уж цял ден събирали боклук `Да изчистели България` и до вечерта забравили , че хвърлянето на отпадъци трябва да се извършва на определените за целта места. Просто сме си свинска нация- това е

ентусиаст
Аватар
Кара: MB w212 AMG
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от kronos » 13 Май 2012, 1:32

Това как се чисти? Аз знам де....
Днес видях доста хора да чистят включително и аз си измих колата и смлях едни храсти в задния двор, но на улицата нямам никакво намерение да чистя, просто след два дни ще е същото.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 13 Май 2012, 1:34

kronos написа:Това как се чисти? Аз знам де....
Днес видях доста хора да чистят включително и аз си измих колата и смлях едни храсти в задния двор, но на улицата нямам никакво намерение да чистя, просто след два дни ще е същото.

Toва колега за съжаление така и ще си остане. Но "най-хубавото" е, че това се намира на входа на София ..
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

zxsport
Аватар

Мнение от zxsport » 13 Май 2012, 2:31

Моят боклук (семейния по скоро) го изхвърлям всеки ден! Една хартийка не съм метнал през прозореца, жената също ... бебето ми също ... пазим чисто, колите ми са винаги чисти (всяка седмица ги мия)! Откъде накъда аз/жена ми ще чист/я/им на Ганю Балкански??? ДГД цялата кампания, процесът е необратим, "свине" винаги ще има и оправия няма ...
Като днес - тичам около един стадион и майка вика на 2 годишното си дете "мами, тия дето тичат ще те отнесат, глей ги кви са прости" а майката заебала детето точно на вход/изход на стадиона, където е потока (единственото миясто за преминаване) от хора - е к'во друго да очаква, ве да го еВа? Пуснали си децата без контрол, на самотек ... па ТИ после тряа да ги пазиш!трагедия
СЕЛЯНИ сме и и т'ва е - днес видях поне 50 "бакшиша" да си мятат най-демонстративно цигарите през прозорците - е нема как да станат нещата!!!!!!!!!!!!! Болна тема ми е, но БАЙ ГАНЮ си е ПРАСЕ и разбира само и единствено кат му бръкнат в джеба - т.е. виждам бакшиша и оп - 200 марки глоба! Следващия път ще се замисли и кухата му кратуна ще осъзнае, че 200 лева са мноо пари за 1 фас ... и те така ...
П.С. - тичам си аз днес около 1 стадион (леко побягвам разбирш'ли) и зад мен неколко кучета БЕЗ т.н. "ПОВОД" тръгват да ме гонят да ме ядат а стопаните им чоплят семки и си лафят в същото време - е тва нормално ли е бе да го е§а? Докато не заколям няколко домашни псета явно нещата няа се оправят!!!! Да не говорим, че жена ми с бебето беха около мен ... ама требе да се наказват първо стопаните и после псетата ... ама стопаните всички ербап "ама ако не тичаш нема ате подгонят" - ае мама ви да е$а ВИЕ кво правите с развързани и агресивни кучета на стадион, където хората спортуват????????????
трагедията е абсолютна и спасение не дебне от никъде ...

п.с. живялсъм и в други страни, ама такова безразличие към базови въпроси има в БГ, че не знам ....

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата