UFC и ММА дискусия
Модератор: Общи модератори
47 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: UFC и ММА дискусия
" когато някой почне да си мята ръцете и краката като риба на сухо" няма такова нещо!!! Така изглежда отстрани,но в действителност това са комбинации с насоченост...
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
И аз тренирах известно време, но тука покрай изпити и т.н. спрях.
Ходих главно заради тренировките, много добре се чувствах, много свеж, тонизиран, а и се научават някакви неща, аз бях ходил на фитнес няколко години преди това и ми се щеше нещо по-разчупено, та така : )
Иначе срещи не следя : )
Ходих главно заради тренировките, много добре се чувствах, много свеж, тонизиран, а и се научават някакви неща, аз бях ходил на фитнес няколко години преди това и ми се щеше нещо по-разчупено, та така : )
Иначе срещи не следя : )

E34, E38
- daniel_e30
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 03' e46 330d
- Мечтае да кара: Bmw E34 M5
- Детайли за колата: Италиански ковчег, на пътя към възкресението си.
Срещи рядко гледам.. ама иначе за тренировките... от сичко по малко знам
Тренъора и на муай тай ни е учил и на борба и на една руска програма наречена СИСТЕМА която изучава слабите точки на тялото. А попринцип си тренираме кикбокс.
Ето какво всъщност е СИСТЕМА :

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
чувал съм,че собт ги учат на тези мръсотийки(само съм чувал де,иначе нямам нищо общо нито с тях,нито с бойните изкустваdaniel_e30 написа:Срещи рядко гледам.. ама иначе за тренировките... от сичко по малко знамТренъора и на муай тай ни е учил и на борба и на една руска програма наречена СИСТЕМА която изучава слабите точки на тялото. А попринцип си тренираме кикбокс.
Ето какво всъщност е СИСТЕМА :

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
Ю.Г. написа:Да раздвижим темата : споделете бойци , на които сте почитатели или ви допада стилът им и защо ?
Аз като цяло най-много се радвам на най-тежките - в частност през годините, най-съм се кефил на Мир. След него пък на Дос Сантос с ъпъркътите му:)
С понижаване на категорията интересите ми спадат.
Иначе и аз съм се канил да се записвам, но не открих място, където да се тренира само джуджицу и се отказах. Някой ако знае да каже... Но все пак и треньорите да имат някаква акредитация...
- makaveli316
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d E46 2002г.
- Мечтае да кара: 2010 e92 335i
И аз следя различните ММА федерации, още от преди думата "емемеец" в Бг да стане мода и пишлеметата да се зъбят и да ходят с разперени ръце
В Бг вече всичко става мода, даже една пиклива минерална вода "Сан Бенедето" е на мода или поне беше преди години.

В Бг вече всичко става мода, даже една пиклива минерална вода "Сан Бенедето" е на мода или поне беше преди години.

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"
makaveli316 написа:И аз следя различните ММА федерации, още от преди думата "емемеец" в Бг да стане мода и пишлеметата да се зъбят и да ходят с разперени ръце![]()
Сега е "Дивна"

И тия ученици, 'дето сега тренират еМеМей, к'ви ще станат като пораснат ? Ми мутри... И аре пак старите времена на ново...
Всяко ново е добре забравено старо... Та така...
Време е да се запасяваме с пистолети, ножове, сатъри и по-големи багажници, че к'ви времена идат... малиии

А по темата... и аз следя от време, на време... Имам няколко любимци, един, от които е Федор Емилианенко

- sub_eleven
- ентусиаст
-
uCnaHeTcA написа:И тия ученици, 'дето сега тренират еМеМей, к'ви ще станат като пораснат ? Ми мутри... И аре пак старите времена на ново...
Всяко ново е добре забравено старо... Та така...
дали е модерно да се тренира карате, самбо, борба или мма - идиотът ще си е все идиот. Логиката ти нещо куца.
Някой ако знае място само за BJJ в софия, да свирка.
- daniel_e30
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 03' e46 330d
- Мечтае да кара: Bmw E34 M5
- Детайли за колата: Италиански ковчег, на пътя към възкресението си.
Виж сега колега.
Аз като тренирам кикбокс и к'во ? На 15 съм и к'во ?
Нито ходя с разперени ръце нито се правя на велик. Вярно е че 99% от връстниците ми го правят... но трябва да признаеш че има и такива който са мнооого далече от тази мисъл.
Дори и в повечето случай тези който за нищо не стават и са пълни позъори се правят на велики. На улицата ми ходи като най-големия и разправя че е много добър а пък всъщност го спукват от бой на спарингите. 

- makaveli316
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d E46 2002г.
- Мечтае да кара: 2010 e92 335i
daniel_e30 написа:Виж сега колега.Аз като тренирам кикбокс и к'во ? На 15 съм и к'во ?
Нито ходя с разперени ръце нито се правя на велик. Вярно е че 99% от връстниците ми го правят... но трябва да признаеш че има и такива който са мнооого далече от тази мисъл.
Дори и в повечето случай тези който за нищо не стават и са пълни позъори се правят на велики. На улицата ми ходи като най-големия и разправя че е много добър а пък всъщност го спукват от бой на спарингите.
И аз съм бил идиот до някаква степен на 15 годишна възраст, до някъде е нормално, но идва един момент, в който трябва да ти дойде акъла и да станеш човек.
При много, това явление не се случва, тва е проблема

После не е трудно да си представиш тия по какъв път тръгват и колко са вредни за хората покрай тях.

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"
- joreto007
- младши ентусиаст
-
- Кара: 4,4 е39
- Мечтае да кара: M5 E39
1+ към трениращите осещам , че нещата си отиват към ММА bmw club ще има срещи
като с футболния отбор

- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
проблема е нулев
аз не тренирам специялно мма нито съм тренирал аз сам си от старата школа така да се каже но съм отворен за сякакви такива идеи категория до 90 

bedrock city racing
- sub_eleven
- ентусиаст
-
///ivanE30 написа:проблема е нулеваз не тренирам специялно мма нито съм тренирал аз сам си от старата школа така да се каже но съм отворен за сякакви такива идеи категория до 90
е категоритята е до 93 - ще трябва да се срещеш и с мен

Хайде ако искате да правим прогнози за мачовете да видим кой какво ще познае. Довечера има Strikeforce финала на турнира за HW. Давайте прогнози. Аз сега нямам време, но до довечера мисля да се включа.
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Гледам е загърбена дискусията... Дайте някакви мнения за мача между Тиаго и Стъкито, според мен по много странен начин завърши мача...
Но ми е интересно да чуя и други коментари : )
Но ми е интересно да чуя и други коментари : )

E34, E38
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
ММА за мене НЕ Е СПОРТ,който както иска да го възприема.Разбирам,че в този така наречен "спорт" има заложено нещо от сорта "уличен бой",и идеята е да те каляват повече от колкото в бокса или кик бокса,но ако погледнем реално на нещата,в уличен бой някъде навънка едва ли ако се сбиете с някой ще легнете един върху друг и 20 минути ще се гушкате като принцеси
Ходил съм няколко пъти на ММА тренировки..освен младежи на възраст 18-25 които идеята им е не да тренират,а да си трошат главите там,друго не видях...кик бокса за мен е най-доброто
Та по случая :
http://www.youtube.com/watch?v=X_gINem809s
"Alistair,listen..All this ugly shit is nothing.K1 stand up fight,real knock out.
"

http://www.youtube.com/watch?v=X_gINem809s
"Alistair,listen..All this ugly shit is nothing.K1 stand up fight,real knock out.

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
47 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4