Променена рез. на екрана и изтрити драйвъри...
Модератор: Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Променена рез. на екрана и изтрити драйвъри...
Осрах пейзажа здраво. Изчезнали са драйвъите на видео картата и резолюцията на монитора на компютъра е присвита с черни ленти в двата края.
При опит да върна нормалната 1680х1050 на LCD 20' монитора на компютъра ми излиза, сега максимална 1600х1200
. Явно това е от вградената видео карта в компютъра?
Не мога да възстановя драйвърите. Рестартирах компютъра и вадих кабела, но не се оправя.
А и имам и втора HD video card, която е активна и в момента и съм пуснал към LCD телевизора и десктопа от компютъра и там резолюцията е идеалната - 1920х1080.
При опит да върна нормалната 1680х1050 на LCD 20' монитора на компютъра ми излиза, сега максимална 1600х1200

Не мога да възстановя драйвърите. Рестартирах компютъра и вадих кабела, но не се оправя.

А и имам и втора HD video card, която е активна и в момента и съм пуснал към LCD телевизора и десктопа от компютъра и там резолюцията е идеалната - 1920х1080.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Re: Променена рез. на екрана и изтрити драйвъри...
Ако кажеш каква е видеокартата ще ти кажа и кои драйвери да си изтеглиш
Резолюцията се е оср@ла, щото в момента си през "стандартния VGA драйвер", който може да задава само системни резолюции.

- Демирев
- ентусиаст
-
AMD ATI RADEON HD 6450
WINDOWS 7
WINDOWS 7
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- Mollov
- Мародератор
-
http://download.guru3d.com/download.php?det=2905 - 64bit
http://download.guru3d.com/download.php?det=2904 - 32bit
Теглиш която версия ти трябва, инсталираш и си готов
http://download.guru3d.com/download.php?det=2904 - 32bit
Теглиш която версия ти трябва, инсталираш и си готов

- Демирев
- ентусиаст
-
Не тръгва даунлоуда и от двата
Не знам къде бъркам 

На даденият линк отиваш по надолу където пише : Download (External/Author) , и след като кликнеш там ще ти се отвори нова страница , на която трябва да се съгласиш с условията т.е. натискаш I Agree и така.. Успех.
- Демирев
- ентусиаст
-
Мерсиии - така тръгна вече даунлоуда...153 мб....дано да няма проблем с инсталирането
- Mollov
- Мародератор
-
Ако всичко ти е ОК по виндовса - не би трябвало да имаш ядове 

- Демирев
- ентусиаст
-
Инсталира се драйвера, но все още е VGA дисплей и максимум 1600х1200...рестартирах три пъти и няма промяна
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Демирев написа:Инсталира се драйвера, но все още е VGA дисплей и максимум 1600х1200...рестартирах три пъти и няма промяна
А в дивай мениджъра какво показва?
седмицата е доста интелигентна и незнам как си я накарал да не разпознава поддържаните резолюции дори без драйвър на картата

Нещо си я забозил...
иди на сервиз.

- Демирев
- ентусиаст
-
Може ли да споделите, как да изкарам данните от видеокартата за резолюцията, че и те са изчезнали някъде 

- Mollov
- Мародератор
-
Няма такова нещо като да "изкараш данните от видеокартата"... при свързване с монитора посредством DVI или HDMI, монитора и картата се "разбират" за оптималните настройки. Всичко това обаче не може да стане без активен драйвер за видеокартата. Т.е. ако имаш проблеми с инсталацията на драйвера, няма как да използваш картата в стандартния й режим и да докараш различни резолюции.
vld, 7-цата е ентелигентна, ама примерно я бодни Radeon HD7970 на Windows 7 без драйвери... получаваш до 1024х768 и от там нататък се оправяш както можеш
vld, 7-цата е ентелигентна, ама примерно я бодни Radeon HD7970 на Windows 7 без драйвери... получаваш до 1024х768 и от там нататък се оправяш както можеш

- joro_e30
- Потребител
-
- Кара: e39 530d Touring
- Мечтае да кара: e30 m3;e34 m5;e31
Ако правилно те разбирам, трябва ти информация за ВК.
Пробвай с тази програмка http://zamunda.net/details.php?id=269999&hit=1, ще ти даде доста информация за компонентите ти.
Също, разрови се из нета, информация за твоята ВК има доста.
За видео драйвърите, деинсталирай стария, после инсталирай новия! Обърни внимание на операционната система, 32б или 64б е? Както казаха колегите, ако не се се оа**ла системата, не би трябвало да имаш проблем
П.П. Ако си с лицензирана ОС, пусни си ъпдейтите. В краен случай, ако имаш добър Бак ъп, възтанови го
Пробвай с тази програмка http://zamunda.net/details.php?id=269999&hit=1, ще ти даде доста информация за компонентите ти.
Също, разрови се из нета, информация за твоята ВК има доста.
За видео драйвърите, деинсталирай стария, после инсталирай новия! Обърни внимание на операционната система, 32б или 64б е? Както казаха колегите, ако не се се оа**ла системата, не би трябвало да имаш проблем

П.П. Ако си с лицензирана ОС, пусни си ъпдейтите. В краен случай, ако имаш добър Бак ъп, възтанови го

13 мнения
• Страница 1 от 1