Търся колеги за любителска фото сесия

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530d
Мечтае да кара: E30 M3

Търся колеги за любителска фото сесия

Мнение от CheFs » 15 Май 2012, 17:54

Добър ден на всички колеги в форума.Моята иниациатива е свързана да помогна на един приятел + негов френд да организират една фото сесия.Пиша тук , защото аз карам BMW и му предложих да снима BMW-та.Нека всеки , който се интересува да пише тук и да качи снимка на своя автомобил.Търсим коли , тип календара на форума от 2010.Ако има някой колеги с М-ки да пишат при интерес.Към фото сесията е предвидено да има и момичета , който да участват в снимките.Целта е напълно любителска.Мойте приятели разполагат с задоволителна техника (Canon 5D mark 2 и 40D backup). Обективи = > 24-105/4, 50/1.4, 100/2.8, 135/2......and so on.5-6 светкавици и тн.Отново споменавам , че всеки ще може да си види снимките.Кадрите може да се използват за портфолио.От София сме , не сме измислили , къде ще бъде мястото за снимките.Като измислим ще добавя в темата.Дата - края на месеца , началото на другия.

Да добавя за колите - търсим E30 , E36 , E46 , E90 , E60 и тн.Кой каквото има може да участва.Максимум 10 автомобила.Ако се досетя нещо ще пиша тук.

За връзка с момчето - nickolayvelev @ gmail . com (без празните места) , фейсбук - http://www.facebook.com/nickolay.velev.
За връзка с мен на ЛС или в темата.

Лек ден от мен :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: По Плевенските Улици !
Мечтае да кара: БМВ :)
Детайли за колата: Трудно е да са види :)

Re: Търся колеги за любителска фото сесия

Мнение от Ub4v3c4 » 15 Май 2012, 20:33

Ето моята.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
BMW Завинаги !

Назад към Извън Темата