Търся колеги за любителска фото сесия
Модератор: Общи модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- CheFs
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530d
- Мечтае да кара: E30 M3
Търся колеги за любителска фото сесия
Добър ден на всички колеги в форума.Моята иниациатива е свързана да помогна на един приятел + негов френд да организират една фото сесия.Пиша тук , защото аз карам BMW и му предложих да снима BMW-та.Нека всеки , който се интересува да пише тук и да качи снимка на своя автомобил.Търсим коли , тип календара на форума от 2010.Ако има някой колеги с М-ки да пишат при интерес.Към фото сесията е предвидено да има и момичета , който да участват в снимките.Целта е напълно любителска.Мойте приятели разполагат с задоволителна техника (Canon 5D mark 2 и 40D backup). Обективи = > 24-105/4, 50/1.4, 100/2.8, 135/2......and so on.5-6 светкавици и тн.Отново споменавам , че всеки ще може да си види снимките.Кадрите може да се използват за портфолио.От София сме , не сме измислили , къде ще бъде мястото за снимките.Като измислим ще добавя в темата.Дата - края на месеца , началото на другия.
Да добавя за колите - търсим E30 , E36 , E46 , E90 , E60 и тн.Кой каквото има може да участва.Максимум 10 автомобила.Ако се досетя нещо ще пиша тук.
За връзка с момчето - nickolayvelev @ gmail . com (без празните места) , фейсбук - http://www.facebook.com/nickolay.velev.
За връзка с мен на ЛС или в темата.
Лек ден от мен
Да добавя за колите - търсим E30 , E36 , E46 , E90 , E60 и тн.Кой каквото има може да участва.Максимум 10 автомобила.Ако се досетя нещо ще пиша тук.
За връзка с момчето - nickolayvelev @ gmail . com (без празните места) , фейсбук - http://www.facebook.com/nickolay.velev.
За връзка с мен на ЛС или в темата.
Лек ден от мен

- Ub4v3c4
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: По Плевенските Улици !
- Мечтае да кара: БМВ :)
- Детайли за колата: Трудно е да са види :)
Re: Търся колеги за любителска фото сесия
Ето моята.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
BMW Завинаги !
2 мнения
• Страница 1 от 1