Препоръчайте ми лаптоп.
Модератор: Общи модератори
53 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Препоръчайте ми лаптоп.
Търся си нещо което да покрива тези изисквания
Intel® Core 2 Duo 2.4 GHz (може и 2.2) //////////// AMD Athlon™ 64 X2 5600+ 2.8 GHz
2 GB RAМ (приемат се оферти и до 4 gb)
NVIDIA® GeForce® 260 или ATI Radeon™ HD 4870 (Това са модели за tower за лаптоп не знам какво ще им съответства)
За харда нямам претенции - 320 ме устройва
Марката - Предпочитам Acer - до сега никога не съм имал ядове с техни лаптопи, но може и друго стига да знае що е живот извън сервиза
И най-важното условие. Нещо до 1000 лева.
Причината е че излезе диабло 3 и няма как да го подкарам на вярната машина дето я имам в момента. Не искам тауър пс щото съм студент в друг град и не ми се мъкнат пс-та, монитори ...
Intel® Core 2 Duo 2.4 GHz (може и 2.2) //////////// AMD Athlon™ 64 X2 5600+ 2.8 GHz
2 GB RAМ (приемат се оферти и до 4 gb)
NVIDIA® GeForce® 260 или ATI Radeon™ HD 4870 (Това са модели за tower за лаптоп не знам какво ще им съответства)
За харда нямам претенции - 320 ме устройва
Марката - Предпочитам Acer - до сега никога не съм имал ядове с техни лаптопи, но може и друго стига да знае що е живот извън сервиза
И най-важното условие. Нещо до 1000 лева.
Причината е че излезе диабло 3 и няма как да го подкарам на вярната машина дето я имам в момента. Не искам тауър пс щото съм студент в друг град и не ми се мъкнат пс-та, монитори ...

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Re: Препоръчайте ми лаптоп.
E, аре де .. ся не се е*авайте. Аз от хардуер разбирах и се интересувах когато беше модерен сокет 370
Дайте нещо дето да покрива препоръчителните (НЕ МИНИМАЛНИТЕ) изисквания на диабло 3
Аз лично на това се спрях http://www.technomarket.bg/products/091 ... 334g1tmnkk
До колкото знам i3 е dual core
което ще рече 2x2.20 нали така 

Дайте нещо дето да покрива препоръчителните (НЕ МИНИМАЛНИТЕ) изисквания на диабло 3

Аз лично на това се спрях http://www.technomarket.bg/products/091 ... 334g1tmnkk
До колкото знам i3 е dual core

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Тия изисквания са според десктоп машина, така че като гледаш лаптоп, директно сравнение на графичните "карти" не може да се прави... т.е. GTX260M не е на нивото на GTX260 Desktop...
Тия графични характеристики общо взето НЕ СЕ покриват от нито един мобилен чип на NVIDIA от серия GT500 (актуалните в момента, използващи се масово), освен може би от GT555M... дори тогава, и той не е на нивото на тия двете, които си написал. Т.е. ако искаш това ниво на графична производителност, лаптоп с чип на NVIDIA под 1000лв няма да ти ги осигури, щото 555М не съм го срещал в евтина машина.
От страна на AMD обаче мисля, че има вариант - Radeon HD5650... и той не е кой знае какво, но мисля, че ще свърши работа, и по-важното - среща се в машини на Acer под 1000лв...
По-добре се разтърси в интернет на какви лаптопи играят хората Диаблото и гледай графичните карти... като разбереш какъв е минимума за твоите цели, тогава можеш да организираш останалата част от системата около наличните на пазара лаптопи, използващи желаната графика.
Тия графични характеристики общо взето НЕ СЕ покриват от нито един мобилен чип на NVIDIA от серия GT500 (актуалните в момента, използващи се масово), освен може би от GT555M... дори тогава, и той не е на нивото на тия двете, които си написал. Т.е. ако искаш това ниво на графична производителност, лаптоп с чип на NVIDIA под 1000лв няма да ти ги осигури, щото 555М не съм го срещал в евтина машина.
От страна на AMD обаче мисля, че има вариант - Radeon HD5650... и той не е кой знае какво, но мисля, че ще свърши работа, и по-важното - среща се в машини на Acer под 1000лв...
По-добре се разтърси в интернет на какви лаптопи играят хората Диаблото и гледай графичните карти... като разбереш какъв е минимума за твоите цели, тогава можеш да организираш останалата част от системата около наличните на пазара лаптопи, използващи желаната графика.
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Хаааа заради това Diablo III много мой познати взеха да сменят машинките
Колега,я се напъни за още едни 400 лева и си вземи това:
http://ardes.bg/laptop/ASUS+K73SV-TY469DM-41122
Сестра ми си взе такъв лаптоп и да ти кажа върви дооооста добре всичко,при положение че позлва по тежки програми
п.с. Mollov,понеже те знам от преди доста време,и знам какво умееш и че може би най си в час на тая тема.....от чисто любопитство,би ли споделил какви са чарколяците на твоя компютър

Сестра ми си взе такъв лаптоп и да ти кажа върви дооооста добре всичко,при положение че позлва по тежки програми

п.с. Mollov,понеже те знам от преди доста време,и знам какво умееш и че може би най си в час на тая тема.....от чисто любопитство,би ли споделил какви са чарколяците на твоя компютър

- Mollov
- Мародератор
-
sambeto написа:п.с. Mollov,понеже те знам от преди доста време,и знам какво умееш и че може би най си в час на тая тема.....от чисто любопитство,би ли споделил какви са чарколяците на твоя компютър
Отмина това време... в момента домашната машина е с двуядрен Athlon X2

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
sambeto написа:Хаааа заради това Diablo III много мой познати взеха да сменят машинките![]()
Сестра ми си взе такъв лаптоп и да ти кажа върви дооооста добре всичко,при положение че позлва по тежки програми![]()
И аз така мисля дай още малко и взимаи ASUS-а до сега имам два от тази марка и грешка няма.

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- Mollov
- Мародератор
-
Той ако от "до 1000лв" мине в категория "до 1500лв", тогава нещата стават различни 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Mollov написа:sambeto написа:п.с. Mollov,понеже те знам от преди доста време,и знам какво умееш и че може би най си в час на тая тема.....от чисто любопитство,би ли споделил какви са чарколяците на твоя компютър
Отмина това време... в момента домашната машина е с двуядрен Athlon X2, 2 GB RAM, 2-3 диска по 200-300 GB... с две думи - умреляк
... лаптопа ми е по-сериозен.... виж, ако говорим за служебната тестова машина... там вече е друга бира

Служебна машина не говорим щото...11 процесора и 36GB рам памет...от вчера

- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Е.Димитров написа:Mollov написа:sambeto написа:п.с. Mollov,понеже те знам от преди доста време,и знам какво умееш и че може би най си в час на тая тема.....от чисто любопитство,би ли споделил какви са чарколяците на твоя компютър
Отмина това време... в момента домашната машина е с двуядрен Athlon X2, 2 GB RAM, 2-3 диска по 200-300 GB... с две думи - умреляк
... лаптопа ми е по-сериозен.... виж, ако говорим за служебната тестова машина... там вече е друга бира
![]()
Служебна машина не говорим щото...11 процесора и 36GB рам памет...от вчера
значи нямаш проблеми да си цъкаш диаблото на работа

ogata написа:
Причината е че излезе диабло 3 и ...

АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
Не съм запознат с изискванията на Д3, но аз около НГ си взех едно Ейсърче - 5750ZG ако не се лъжа е модела - Intel B950 2.1 GHz двуядрен, 3 ГБ рам на 800 мхз ако не се лъжа както и външна карта GT520M с 1 ГБ собствена памет. Взех го за 800 лева и до момента нямам ядове с него.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Вие се смеете ама хората са луднали. Онзи ден си купувам билет за автобуса и некъв пич, със скъсани обувки,панталони и яке, небръснат и постригван поне месец.. си беше гушнал тая игра

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
Kroki написа:Вие се смеете ама хората са луднали. Онзи ден си купувам билет за автобуса и некъв пич, със скъсани обувки,панталони и яке, небръснат и постригван поне месец.. си беше гушнал тая игра![]()
Видял си типичен саднат геймър

53 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4