Честито !!! България в новия век !!!!
Модератор: Общи модератори
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Честито !!! България в новия век !!!!
от 2008 година няма казарма няма падни стани легни изпусни сапунче и такива работи !!!
Yeah money and cars, Life of a gangsta in world of stars
- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
Що бе казармата е много хубаво място.....

[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]
[/url
- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
новобранци...
разбирам финансовите причини поради които казармата се отменя, но едно време помня как след като излязох от казармата (тая- 2-годишната) и отидох да уча .. имаше очебийна разлика между тези които се връщахме и тези които я бяха "прескочили" и идваха директно от гимназията...
аз лично не съжалявам че съм ходил войник. казармата ми е развила манталитет и поглед върху себе си които ми е бил от страшна полза.

разбирам финансовите причини поради които казармата се отменя, но едно време помня как след като излязох от казармата (тая- 2-годишната) и отидох да уча .. имаше очебийна разлика между тези които се връщахме и тези които я бяха "прескочили" и идваха директно от гимназията...
аз лично не съжалявам че съм ходил войник. казармата ми е развила манталитет и поглед върху себе си които ми е бил от страшна полза.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
alx написа:новобранци...
Тогава може да имало какво да се научи или от какво да се поучи човек.. ма сега си е чиста загуба на време (9месеца)!

- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
alx написа:аз лично не съжалявам че съм ходил войник. казармата ми е развила манталитет и поглед върху себе си които ми е бил от страшна полза.
на мен лично ми доразви сериозен здравословен проблем, за който до тогава не предполагах, че съществува в такова сериозно измерение:)
Но от гледната точка на половината пълна чаша - ако не беше станало сега може би още дълги години нямаше да му обърна внимание, докато не беше станало прекалено късно.
Но все си мисля, че като шофьор в казармата трябваше поне един път да се кача на камион, за разлика от едно време, когато се е карало и дори малко се е вършело нещо, сега Чочо е прав - 9 месеца, в които дори не можеш да взривиш нещо от скука (е, аз успях, но съм изключително талантлив, какво знаете), защото няма с какво, дори дори самото "какво" го няма....
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
- sikar
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60 LCI 530 xd MT
Мисля , че имаше някаква поговорка-"жена която не е раждала и мъж дето не е служил...." .Според мен (25м. служба -танкист -когато казармата си беше етап от живота, а не като сега-детска градниа
)си е истина-само простотията да вземеш си беше школа 

27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2