за животните и хората

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: за животните и хората

Мнение от kulov » 18 Май 2012, 13:13

макар че избягвам да вземам отношение по такива конфликтни теми, ще пиша в тази.
уличните глутници са проблем!
зимата знаете какво беше, -15, 50 см сняг. вървя по улицата и гледам едно момиченце на около 6-7 години стои пред един блок и трепери от студа. а във входа застанала една самка и стои на завет. питам я "страх ли те е от кучето?", тя: "ами то ме лае...". отидох и преведох детето да си влезе у тях. а тази същата кучка ме е нападала и мен. минавам покрай нея на улицата и без нищо ми се нахвърля. аз съм прав, наперен мъж, 1.90, който не го е страх.
както и да е, минаха няколко месеца, популацията им се утрои, в момента в квартала имаме глутница от около 15ина помиара. онази същата кучка изглежда има паразити или не знам какво точно я мъчи, но лае по цели нощи. за всеки случай не е добре с главата. като съм минавал нощно време по улицата я виждам как бяга в кръг с радиус 2-3 метра и лае. и това с часове. преместил съм се да спя в хола. спалнята е от страната на улицата и там няма спане...
добре, като се абстрахираме от това, че животните са ни мили (и на мен също са ми мили, без капка сарказъм го казвам), към кои организации трябва да се обърнем? кой отдел на общината? нека коментираме по същество, присъединявам се към молбата на врачанина да не изпадаме в крайности за да няма кикове и банове.

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 18 Май 2012, 14:26

Vra4anin написа:да ПРИРАВНЯВАТЕ човекът, хомосапиенса бил той и най-мизерния и кръжав циганин до едно куче - това не е нормално

:yes: Напълно съм съглсен, че не е нормално. Но изглежда не е нормално само за нормалните... :confused:
Докато ония изчаткалите природозащитници (не всички, а чикиментосите, които са може би 1% от всички нас) поставят помиярите над човека :kuku:
Обаче върви им обяснявай, че "нормално" е това, което 99% от хората смятат за нормално, а не това, което 1% са си внушили, че е правилно...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 18 Май 2012, 14:36

Можем да ги изнесем за Катар с етикети "агнешко" хем лев ще влезе в хазната. :idea: :idea: :idea:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 18 Май 2012, 14:38

Jordana написа:Можем да ги изнесем за Катар с етикети "агнешко" хем лев ще влезе в хазната. :idea: :idea: :idea:

Ти дай да вкараме 100 виетнамски гастарбайтера - пък след 6 месеца сами ще искат да ги изместят от София в некой друг град, в който (все още) има проблем с глутниците :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 18 Май 2012, 15:16

:OT:
Обичам повече животните от некой хора!
край на :OT:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330i

Мнение от Nasko_ » 18 Май 2012, 15:20

flame написа:
Vra4anin написа:да ПРИРАВНЯВАТЕ човекът, хомосапиенса бил той и най-мизерния и кръжав циганин до едно куче - това не е нормално

:yes: Напълно съм съглсен, че не е нормално. Но изглежда не е нормално само за нормалните... :confused:
Докато ония изчаткалите природозащитници (не всички, а чикиментосите, които са може би 1% от всички нас) поставят помиярите над човека :kuku:
Обаче върви им обяснявай, че "нормално" е това, което 99% от хората смятат за нормално, а не това, което 1% са си внушили, че е правилно...

Ти имам чувството, че мразиш всичко и всеки, та недей да определяш, кой е нормален. Не съм природозащитник, но просто като чета постове на преродилия се Хитлер ме избива на агресия. Разбира се няма да падна до нивото му!
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе

Мнение от Yanko Petrov » 18 Май 2012, 15:24

Nasko_ написа:
flame написа: :yes:

Ти имам чувството, че мразиш всичко и всеки, та недей да определяш, кой е нормален. Не съм природозащитник, но просто като чета постове на преродилия се Хитлер ме избива на агресия. Разбира се няма да падна до нивото му!

Е ся ще ти изкочи с цитатите, че злоба къща не храни и ще те затапи :mhihi:

Предишна

Назад към Извън Темата