Михайлов-младши,има ли в БГ лига на недосегаемите

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Михайлов-младши,има ли в БГ лига на недосегаемите

Мнение от jordanpar » 19 Май 2012, 10:30

http://fakti.bg/bulgaria/39282-niki-mihailov-e-bil-v-edin-ot-katastrofiralite-avtomobili-vse-pak

По-скоро ми е интересен вашият ред на мисли,породени от това което знаете или не по този въпрос.Катастрофа,може би алкохол,неясни обстоятелства,едни медии казват едно,други друго,КАТ /!!!/ отрича дадено лице да е било участник,даже и возещ се в служебен автомобил на БФС ползван по лични нужди,свалят се регистрационни номера,бяга се от местопроизшествието........
Има ли или няма държава???

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Михайлов-младши,има ли в БГ лига на недосегаемите

Мнение от barabqga » 19 Май 2012, 10:38

за едни има за други няма явно ...

моторспорт
Аватар
Кара: 332

Мнение от KIM » 19 Май 2012, 11:57

комунизма няма да се изкорени токутака
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 19 Май 2012, 12:00

KIM написа:комунизма няма да се изкорени токутака

какъв комунизъм бе ? Нали не са комунисти на власт? До кога ще обвинявате митовете и легендите? Нали ГЕРБ са на власт - те имат целия апарат в ръцете си!

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 19 Май 2012, 12:04

според мен ББ лично е виновен :mhihi:

vlad0 трябва да си доста наивен за да смяташ, че комунистите за 20 години не са изградили стабилни връзки които не могат да бъдат прекъснати току така...

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 19 Май 2012, 12:26

bioz написа:според мен ББ лично е виновен :mhihi:

vlad0 трябва да си доста наивен за да смяташ, че комунистите за 20 години не са изградили стабилни връзки които не могат да бъдат прекъснати току така...

аз съм политически независим, но ми писна от глупостите за комунистите, сега НЕ ни ебат комунисти !
Апаратът е в ръцете на ГЕРБ и те имат връзките, контактите, властта да заловят виновните!

Трябва да си наивен да вярваш само на приказки за лека нощ деца ;)

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Мнение от ivoo » 19 Май 2012, 12:35

vlad0 написа:но ми писна от глупостите за комунистите, сега НЕ ни ебат комунисти !

:mhihi: Ама верно ли ? А Герб какви са ?
Бойко Борисов - комунист, син на полковник от МВР.
Цветан Цветанов -син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов.
Цецка Цачева - партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен.
Николай Младенов - син на служител на ДС от високо засекретено ниво.
Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси.
Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС.
Симеон Дянков - стипендиант на фондация Людмила... още Живкова.
Нона Караджова - дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП.
Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП,
Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ,
Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп.
Веднага след президентските избори Бойко Борисов побърза да назначи за заместник кмет на София по финансите сина на генерала от ДС Николай Барбалов, а за нов правосъден министър Диана Ковачева дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. А като капак на всичко същата госпожа Диана Ковачева е съпруга на настоящ лидер от БСП...

Та дотук за антикомунистическата реторика на слабоумника!
Герберите са комунисти-социалисти натрупали светкавично съмнителен капитал. Сега те умуват по коя теория на Маркс да си го узаконят! :banghead:
Без коментар : http://www.razkritia.com/146133/%D0%B1% ... %81%D1%82/

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 19 Май 2012, 12:58

Ебаси! Кво пък ви е виновно вратарчето, особено ако се е возело на задната седалка?! :shock: :kuku:
Единственото укоримо нещо, което виждам в случая - ако се окаже вярно, че е ползвал служебния джип за лични нужди.

ivoo написа:Бойко Борисов - комунист, син на полковник от МВР.
Цветан Цветанов -син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов.
Цецка Цачева - партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен.
Николай Младенов - син на служител на ДС от високо засекретено ниво.
Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси.
Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС.
Симеон Дянков - стипендиант на фондация Людмила... още Живкова.
Нона Караджова - дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП.
Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП,

Това пък си го обяснявам единствено със завист, евентуално злоба...
Хуу де, кво е виновен едикойси, че баща му или дедо му бил висш партиен функционер?! :kuku:

И то си е напълно естествено И ПО ЦЯЛ СВЯТ Е ТАКА потомци на хора от властта да ги наследяват! :idea:
Иначе кво - бай Герчо кварталната мастика ли да сложим на мястото на Цецо? Или леля Мара раздавачката на мястото на Цецка? :kuku:

Който има желание - да учи, да се издигне, па накрая да каже "Аз съм по-способен, по-такъв и по-онакъв от тия комунистически отрепки" :yes:
Ама само да седим и вместо да се усъвършенстваме самите ние - да намираме кусури на другите (оти не моеме да седнеме на техния стол) :no:
Изобщо НЕ казвам, че те нямат кусури, напротив, имат - ама каква полза само да ги дъвчем и да оправдаваме собствените си неуспехи с тях? :dunno:

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 19 Май 2012, 13:12

flame написа:Ебаси! Кво пък ви е виновно вратарчето, особено ако се е возело на задната седалка?! :shock: :kuku:
Единственото укоримо нещо, което виждам в случая - ако се окаже вярно, че е ползвал служебния джип за лични нужди.

Укоримото в случая е, че шеф на мрв твърди, че въпросния господинчо не е бил участник във инцидента с ясното съзнание, че лъже. Най-вероятно е бил помолен учитиво да го направи.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 19 Май 2012, 13:24

Комунистите са командвали , командват и ЩЕ командват България още много време. Комунизъм не се изкоренява с избори а с оръжие !!!
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

Аватар
Кара: e39 M52 газов котлон
Мечтае да кара: колело на кило ракия

Мнение от dbanchev » 19 Май 2012, 13:55

Не става въпрос за завист и злоба ве пичове, става въпрос за това че ни управляват потомци на комунистически играчи, които са се намърдали в политиката не защото са много компетентни и доказали се хора (те повечето и 3 изречения не могат да навържат правилно), а защото някой ги бута напред. Не може да ми излиза министър на еди кое си министерство и да мъца научени реплики и да се блещи като муле по телевизията и да му се кефя и да му викам евала. Аве кво да говорим............... скапаняци са си е тва е! :banghead:

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 19 Май 2012, 14:16

dbanchev написа:управляват потомци на комунистически играчи, които са се намърдали в политиката не защото са много компетентни и доказали се хора (те повечето и 3 изречения не могат да навържат правилно), а защото някой ги бута напред.

Както казах - някои не са цвете за мирисане. Има и такива, които ги бутат. Има и такива, които сами се бутат. Но безспорен факт струва ми се е, че се иска да имаш все някакви качества, че да си там горе (пък дори яко да са те бутали, за да стигнеш до там).

dbanchev написа:скапаняци са си е тва е! :banghead:

Ти ако си по-добър - що не пробваш? :winky: Не, наистина - ако имаш качества, мисля че хората ще те оценят :yes:
Нямаш желание, качества или каквото и да а друго? Ами добре тогава - вместо да плюеш скапаняците - издигни някой способен, който познаваш! :idea:
Третият вариант включва: нито ти, нито някой който познаваш. И какво остава - да нямаш идея за по-добри, но се оплакваш и да плюеш постоянно...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 19 Май 2012, 14:22

В първия момент, като чете човек подобни новини си казва, какво пък толкова, това да ни е проблема. Но като се замисли човек не е точно така...
И пак стигаме до момента с липсата на държава.

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 19 Май 2012, 14:33

Club BMW написа:И пак стигаме до момента с липсата на държава.

Пък на мен ми се струва, че стигаме до старите клишета за скапаната държава.
1 - Кво трябваше да стане според теб ако имаше държава?!
2 - Не стават ли подобни неща и в други, дори по-развити държави?

В Англия примерно карат пияни и се бият по барове футболистите - а тука конкретно в този случай си се возил кротко на задната седалка - там и има държава, а тука нема :kuku:
И като е ходило вратарчето на агроклуб в Пловдив и шофьорът му е катастрофирал - кво ся, да го осъдим на затвор ли, да го порицаем ли, да го окачим на некой крайпътен дирек и да не го пускаме докато не дойдат от всички телевизии да го снимат? :?:

Аватар
Кара: e39 M52 газов котлон
Мечтае да кара: колело на кило ракия

Мнение от dbanchev » 19 Май 2012, 14:37

flame написа:
dbanchev написа:управляват потомци на комунистически играчи, които са се намърдали в политиката не защото са много компетентни и доказали се хора (те повечето и 3 изречения не могат да навържат правилно), а защото някой ги бута напред.

Както казах - някои не са цвете за мирисане. Има и такива, които ги бутат. Има и такива, които сами се бутат. Но безспорен факт струва ми се е, че се иска да имаш все някакви качества, че да си там горе (пък дори яко да са те бутали, за да стигнеш до там).

dbanchev написа:скапаняци са си е тва е! :banghead:

Ти ако си по-добър - що не пробваш? :winky: Не, наистина - ако имаш качества, мисля че хората ще те оценят :yes:
Нямаш желание, качества или каквото и да а друго? Ами добре тогава - вместо да плюеш скапаняците - издигни някой способен, който познаваш! :idea:
Третият вариант включва: нито ти, нито някой който познаваш. И какво остава - да нямаш идея за по-добри, но се оплакваш и да плюеш постоянно...

Пичага, не плюя никой и не се оплаквам, ти като си им голям фен на политягите ходи им стани колега, аз лично по-бих се навил да продавам ,,бело,, по улиците отколкото да се занимавам с к*рвенската схема нар. псевдополитика у бг.

Следваща

Назад към Извън Темата