Ще работите ли утре?
Модератор: Общи модератори
51 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Ще работите ли утре?
Е.Димитров написа:flame написа:Е.Димитров написа:Аре,моето работно време финишира
Начи зарежи форума и отиди да свършиш някоя работа
![]()
Като знам че ти работиш за цяла България ми е некакси спокойно
Айде бегай да починеш да презаредиш чувството за хумор

Мордехай написа:Колега Ивчо, какво не разбирате от изречението, че "някои искат да си ходят на село за четири дни"? Аз нямам нищо против хората от провинцията - при мен всички са от някъде си - работят повече, по-съвестно и за по-малко пари. Просто не искам да се съобразявам с това.
Колега, усещаш ли колко много си противоречат тези 2 твърдения?Значи хем искаш хора от "някъде си", щото бачкат повече и вземат по малко, хем обаче ако може изобщо да не почиват и да не си ходят по родните места. Да не говорим, че ходенето на село е супер смешна причина за сливането на празниците.
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Сигурен съм, че колегата не го интересува къде са работниците му извън работното време. Ама не е един случая когато човек от някъде си се опитва да скастри всеки петък я със знанието на шефа, я без, за да си отиде на село. И като го питат 20 пъти "Мога ли да си тръгна 2 часа по-рано, да пътувам по-спокойно?" писва.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
jordanov написа:Сигурен съм, че колегата не го интересува къде са работниците му извън работното време. Ама не е един случая когато човек от някъде си се опитва да скастри всеки петък я със знанието на шефа, я без, за да си отиде на село. И като го питат 20 пъти "Мога ли да си тръгна 2 часа по-рано, да пътувам по-спокойно?" писва.
Това си зависи от шефа, като му се каже отначало, че няма такива филми и няма да пита всеки път.
Всеки ден работя като има работа,работа не отказвам и хора не връщам...Само на 1 Януари по-някой път почивам... 

Живей у борчове,за да те помнат хората !!!
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
pampo написа:Мордехай написа:Колега Ивчо, какво не разбирате от изречението, че "някои искат да си ходят на село за четири дни"? Аз нямам нищо против хората от провинцията - при мен всички са от някъде си - работят повече, по-съвестно и за по-малко пари. Просто не искам да се съобразявам с това.
Колега, усещаш ли колко много си противоречат тези 2 твърдения?Значи хем искаш хора от "някъде си", щото бачкат повече и вземат по малко, хем обаче ако може изобщо да не почиват и да не си ходят по родните места. Да не говорим, че ходенето на село е супер смешна причина за сливането на празниците.
Колега, наистина така казано звучи малко тъпо. Грешката е моя и ще обясня. Хората от провинцията, които работят при мен са шофьори на камиони, които извършват всекидневни курсове до Бургас и Варна и когато работят се прибират по-често отколкото когато почиват. А днес вместо да се приберат, стояха и чакаха за курсове. Счетоводителката и монтьора са от София.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
51 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4