от кой интернет доставчик сте най доволни
Модератор: Общи модератори
44 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Re: от кой интернет доставчик сте най доволни
Не ме притеснява толкова , само че си е пад който не би трябвало да го има
Не е болка за умиране и за това казах , че за сега съм доволен , от телевизията им също .

+1 Мегалан
Поне за София са мега стабилни. Не знам как е в другите градове. Със скоростта няма ядове а и съпорта им е на ниво. Ако има проблем всичко става своевременно. Последния път, когато ми се наложи звънях в неделя вечерта и проблема беше разрешен свовременно. Единственото гадно е че ако се обадиш 4 пъти те пренасочва към различни хора и ти може да хванеш пяна да обясняваш на всеки един от тях точно какво искаш
Поне за София са мега стабилни. Не знам как е в другите градове. Със скоростта няма ядове а и съпорта им е на ниво. Ако има проблем всичко става своевременно. Последния път, когато ми се наложи звънях в неделя вечерта и проблема беше разрешен свовременно. Единственото гадно е че ако се обадиш 4 пъти те пренасочва към различни хора и ти може да хванеш пяна да обясняваш на всеки един от тях точно какво искаш

- Lman
- Потребител
-
- Кара: като луд
/ASTERIX/ написа:От пет години съм на Мегалан и не съм имал каквито и да са проблеми..дойдоха метнаха кабела закачиха рутера и от тогава не съм ги виждал или чувал по какъвто и да е повод..
никога ми не е прекъсвал забавял или каквото и да било..![]()
Не съм обвързан с никакви договори просто плащам имам неплащам нямам.Свалям с 7-8мб.което ми е напълно достатъчно.
Същата история и при мен!

От TBC лично не съм доволен от поддръжката. Да, рядко има проблеми, но като има, отстраняването им се бави УЖАСНО много. Когато бизнесът ти зависи от това и нямаш бекъп вариант, става лошо.
- ELZAGG
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38 TDS + е30 318i и некви други!!!
- Мечтае да кара: BMW F06 — 6 Series Gran Coupe ///M Sport Package
- Детайли за колата: е38-725 TDS, автомат,
Audi A4 1.8T
+1 за Мегалан!!!
Всичко описано от колегата е вярно, освен, че като се обадя за проблем, не са ме прехвърляли на друг, а го оправят еднага, или някой цъфва на вратата!

Всичко описано от колегата е вярно, освен, че като се обадя за проблем, не са ме прехвърляли на друг, а го оправят еднага, или някой цъфва на вратата!
От цървул, бална пантофка НЕ става!
acho.rs написа:....
Мога да кажа в нас как го бяха сложили. За съжаление не бях в нас когато го слагаха, приятелката ми беше. В момента нямам снимки да покажа и нагледно, довечера мога да кача. Апартамента си има прокарани кабели до розетките, но самите розетки не са кримптнати. Та тез некадърници(не знам как да ги нарека иначе) вместо да кримпнат розетките, бяха вързали на късо кабела и го бяха омотали с изолирбанд. Само си представете, етернет кабел, наставен, вързан на късо и омотан с изолирбанд. След като се прибрах веднага им звъннах и отговора им беше, че така било по-сигурно и безпроблемно и те не се занимават с вътрешно окабеляване. Какво ти вътрешно окабеляване да кримпнеш една розетка.
Интернета когато има е добре. Когато има някакъв проблем(не са много редки, поне по веднъж на месец) са им нужни от един до три дни за реакция. Три дни без интернет! Пълна малоумщина е този доставчик в мойте очи. Да не говорим че ако стане през ноща няма и кой да ти обърне внимание.
- dblos
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E91 330D
- Детайли за колата: Touring
В единия апартамент вече 5 или 6-та година PowerNet - нямам забележка , нета не е спирал , бързо реагират при авария, има мегдан да се циганим за цените
Дори преди 2 години имаше промо - плащам 6м останалите 6 free
Незнам при другите ISP как е.
В момента в квартирата ползвам NadejdaNet - некомпетентен персонал , злокачествени услуги, слаб нета за цените си спрямо конкурентите им.
Последната 1 година не съм брал ядове с тях след като провеждах обучение на последното спиране на нета "какво е RJ45 и как се монтира на кабел stp"
Двата доставчика са за София в моя Случай

Дори преди 2 години имаше промо - плащам 6м останалите 6 free

В момента в квартирата ползвам NadejdaNet - некомпетентен персонал , злокачествени услуги, слаб нета за цените си спрямо конкурентите им.
Последната 1 година не съм брал ядове с тях след като провеждах обучение на последното спиране на нета "какво е RJ45 и как се монтира на кабел stp"
Двата доставчика са за София в моя Случай
- darko1
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 M52B20TU '00 Shadowline
- Мечтае да кара: Самолет
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
darko1 написа:Networx BG
Непобедими в Русе и региона. Гледах онзи ден чак до Разград са се смъкнали

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Кейбъл тел - това за Сливен- нета им е с добра скорост и като има проблем, което се случва рядко - идват бързо и си го оправят, печени са момчетата 

Никой не мое ма връне на селу!
- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
xerial написа:Мегалан!!![]()
повече от година и нета не е спирал и за миг, ТВ е супер , отношение е супер, поддръжката е супер, реално услугите им са на Европейско ниво

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
мегалан не са ми спирали и за секунда над една година-имаХА супер яката екстра да ползваш отсрочка от ден-два преди да ти спрат кранчето за неплатена сметка
минах на НЕТ1 ,-ок са,но спира нетя сегиз-тогиз...

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Bogat-Beden написа:мегалан не са ми спирали и за секунда над една година-имаХА супер яката екстра да ползваш отсрочка от ден-два преди да ти спрат кранчето за неплатена сметка
Oтсрочката сега е до 14 дена

- momo-1st
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
- Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution
За Горна Оряховица-"Телнет" не знам дали го има по София,ако го има който му предстои закачане да се върже за тях.Не знам какво общо имат със Замунда(един от шефчетата ми е френд и ми обяснява,но не можах да го разбера),та не знам какво общо имат със замунда,ама нема такава скорост на сваляне от там-под 8-9Мб/с не падам,па ако и да има 5-6 сийдъра само или както обичам да се шегувам с приятели закачени на другия основен доставчик за тук-докато цъкна на торента в замунда и ми отваря директно БиЕс плеъра и ми тръгва филма . За 5 години нета ми е спирал 1-2 пъти и то имаше некви опити да ми се краде,та затва е спирал иначе нямам никви проблеми.За 20 лв месечно плюс няколко тв канала,ама аз тв не гледам,безплатна свързаност към градската им ВиФи мрежа,като цяло не е нещо космическо но бива.
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива![]()
![]()
![]()
Забравете го вече тоя гнил строй.
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
За Плевен по-добри от Опти-Спринт нема! От замунда със минимум 6-7 MB/s.. Доскоро имаше и локални торенти ама ги затвориха
..
Малко е гадно, че при по-силни гръмотевици спира, ама то и тока спира тогава, така че все едно

Малко е гадно, че при по-силни гръмотевици спира, ама то и тока спира тогава, така че все едно

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
44 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3