Шампионска лига сезон 2011-2012г,
Модератор: Общи модератори
- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
Re: Шампионска лига сезон 2011-2012г,
ааааааааааа полудявам
Поздрави за всички феновеееееее

Поздрави за всички феновеееееее
- vanioboy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
- Мечтае да кара: ///M6
dimodi написа:...Браво на Челси!
П.С. Аз като фен на Арсенал разбира се се радвам, че Тотнъм няма да играе в ШЛ догодина.
+1

- Malik
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530d '09
Честито хейтърчета! ЧЕЛСИ Е ШАМПИОН!
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
САМО ЧЕЛСИ! 

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- quickshare
-
-
- Кара: Хулиган по пътищата
- Детайли за колата: Екстри много :)
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Честито по един или друг начин взеха купата.
Въпреки 110те от 120 минути защита.
Байерн само могат да съжаляват за пропуските и липсата на поне малко късмет, трябваше по-рано да си решат мача.
А че това не беше футбол, мисля, че няма нужда да коментираме, не е и важно вече, в историята ще остане името на челси, които играха най-малко футбол в тазгодишното издание на шампионската лига.
Въпреки 110те от 120 минути защита.
Байерн само могат да съжаляват за пропуските и липсата на поне малко късмет, трябваше по-рано да си решат мача.
А че това не беше футбол, мисля, че няма нужда да коментираме, не е и важно вече, в историята ще остане името на челси, които играха най-малко футбол в тазгодишното издание на шампионската лига.

E34, E38
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
Супер смешен финал.. добре че имаше дузпи та да е малко по-интересно....
Иначе аз лично очаквах мн повече от Байерн... но сами са си виновни... не може да дадеш на Робен да бие тая дузпа, която решава мача , а той вече е доказъл че не го бива в това
В крайна сметка съм доволен че Челси спечелиха, защото иначе Байерн щяха да се помислят за велики и да понастигнат Милан
Но реално доста тъп финал поне за мен ...

Иначе аз лично очаквах мн повече от Байерн... но сами са си виновни... не може да дадеш на Робен да бие тая дузпа, която решава мача , а той вече е доказъл че не го бива в това

В крайна сметка съм доволен че Челси спечелиха, защото иначе Байерн щяха да се помислят за велики и да понастигнат Милан

Но реално доста тъп финал поне за мен ...
- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
посредствен отбор взе титлата,да им е честита спечелиха си я в сърцето на врага.
Тия сладури от Байерн вееха 2 еврейски знамена,нормално след трансперанта в подкрепа на мангалите от Катуница
Тия сладури от Байерн вееха 2 еврейски знамена,нормално след трансперанта в подкрепа на мангалите от Катуница

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
Как не ви е срам бе ?????
Наполи ни бият 3:1, ние бием 4:1 - продължаваме
Барселона ги бием 1:0 - ПОБЕДА !!!!!!!
Барселона повеждат 2:0 - НИЕ ПРАВИМ 2:1 с 10 човека
Барселона получава дузпа - ЧЕЛСИ СПАСЯВА !
Барселона продължава ДА СЕ КЛАСИРА с 2:1 ние с 10 човека вкарваме 1 гол за 2:2 , за да сме сигурни !!!!!!
Байерн Мюнхен водят 1:0 ние изравняваме за 1:1
Байерн Мюнхен получава дузпа - ЧЕЛСИ СПАСЯВА !
ЧЕХ СПАСЯВА още 2 ДУЗПИ
ЧЕЛСИ ВКАРВА ОБЩО 4 ДУЗПИ
ЧЕЛСИ ШАМММПППИИИОООННН !!!!!!!!!!!!!
прочетете горното помислете и ми извадете статистиката за 20те греди, владеене на топка, пасове, точност на пасове и си вадете от затъмненото място статистики и аз ще извадя НАЙ-ВЕЛИКАТА СИЛА ----------- РЕЗУЛТАТ !!!!!
КЪСМЕТ е 1 път, 2 пъти, ама колко пъти да Ви се доказвам тази година ???????????///
ЗАСЛУЖАВАХМЕ - СПЕЧЕЛИХМЕ !!!!!!!!!! ХВАЛА ЧЕЛСИ !!!!
Наполи ни бият 3:1, ние бием 4:1 - продължаваме
Барселона ги бием 1:0 - ПОБЕДА !!!!!!!
Барселона повеждат 2:0 - НИЕ ПРАВИМ 2:1 с 10 човека
Барселона получава дузпа - ЧЕЛСИ СПАСЯВА !
Барселона продължава ДА СЕ КЛАСИРА с 2:1 ние с 10 човека вкарваме 1 гол за 2:2 , за да сме сигурни !!!!!!

Байерн Мюнхен водят 1:0 ние изравняваме за 1:1

Байерн Мюнхен получава дузпа - ЧЕЛСИ СПАСЯВА !
ЧЕХ СПАСЯВА още 2 ДУЗПИ
ЧЕЛСИ ВКАРВА ОБЩО 4 ДУЗПИ
ЧЕЛСИ ШАМММПППИИИОООННН !!!!!!!!!!!!!
прочетете горното помислете и ми извадете статистиката за 20те греди, владеене на топка, пасове, точност на пасове и си вадете от затъмненото място статистики и аз ще извадя НАЙ-ВЕЛИКАТА СИЛА ----------- РЕЗУЛТАТ !!!!!
КЪСМЕТ е 1 път, 2 пъти, ама колко пъти да Ви се доказвам тази година ???????????///
ЗАСЛУЖАВАХМЕ - СПЕЧЕЛИХМЕ !!!!!!!!!! ХВАЛА ЧЕЛСИ !!!!
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Нищо не заслужават тия калитковци Челси, за мен Байерн Мюнхен играха по-добре и повече заслужаваха победа!

айде стига кълнахте бе!!! посредствен отбор, таратанци
бихме ли байерн с резервите си на техния стадион? да! според вашите разбирания сигурно трябваше да им правим преса или какво? големи сте мениджъри... моуриньо ряпа да яде пред вас.
челси играха с огромно сърце!!! огромно и синьо!!! горд съм с тях!!! въпреки всички обстоятелства, които бяха против тях, те отидоха за тази купа и я взеха! за какъв късмет говорим, когато ГОСПОД ТЕ ОБИЧА?!?
P.S. поздравявам всички фенове на байерн, отборът им не заслужава такива провали. има си сезони и сезони. нека следващите години ГОСПОД да е с тях, както тази беше с нас.

бихме ли байерн с резервите си на техния стадион? да! според вашите разбирания сигурно трябваше да им правим преса или какво? големи сте мениджъри... моуриньо ряпа да яде пред вас.
челси играха с огромно сърце!!! огромно и синьо!!! горд съм с тях!!! въпреки всички обстоятелства, които бяха против тях, те отидоха за тази купа и я взеха! за какъв късмет говорим, когато ГОСПОД ТЕ ОБИЧА?!?
P.S. поздравявам всички фенове на байерн, отборът им не заслужава такива провали. има си сезони и сезони. нека следващите години ГОСПОД да е с тях, както тази беше с нас.
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
vlad0
Аз лично с оглед последните 2 мача немога да кажа, че Челси играха футбол, срещу барса си бяха с титулярите и играха същото.
Просто последните 2 мача, това не беше късмет, това беше нещо повече.
Едно мога да кажа, че се радвам за тери, лампард, дрогба, чех и т.н. наистина след всички несправедливости през годините, заслужаваха да вдигнат и те купата, че толкова години си оставяха сърцата по стадионите от игра. Просто не мисля, че беше този начина. Определено не бяха отбора показал по-добра игра последните 2 мача, просто липсата на шанс и късмет у съперника и съумяването на челси да реализира малкото си положения с огромна доза късмет им помогна. И евала на Дрогба и Чех, много големи както винаги
Но според мен с оглед показаното, спечели отбора показал най-малко футбол от 4те, които стигнаха полуфиналите...
Аз лично с оглед последните 2 мача немога да кажа, че Челси играха футбол, срещу барса си бяха с титулярите и играха същото.
Просто последните 2 мача, това не беше късмет, това беше нещо повече.
Едно мога да кажа, че се радвам за тери, лампард, дрогба, чех и т.н. наистина след всички несправедливости през годините, заслужаваха да вдигнат и те купата, че толкова години си оставяха сърцата по стадионите от игра. Просто не мисля, че беше този начина. Определено не бяха отбора показал по-добра игра последните 2 мача, просто липсата на шанс и късмет у съперника и съумяването на челси да реализира малкото си положения с огромна доза късмет им помогна. И евала на Дрогба и Чех, много големи както винаги

Но според мен с оглед показаното, спечели отбора показал най-малко футбол от 4те, които стигнаха полуфиналите...

E34, E38
- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
Не бе не са посредствен
имаха 3ма фенове и една титла маи някъде през 50те,страшен колос са в Европа
Добре че дойде някой от някъде да налива пари.Утре няма пари и ще си играят с Тотнъм за 10то място.С тия пари за тва стана и такъв футбола.
Кърпачев Ловеч (Литекс) и Лудогорец и те сигурно са колоси в БГ

Кърпачев Ловеч (Литекс) и Лудогорец и те сигурно са колоси в БГ

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
Е**ти смешниците - шампиони
Имат късмет и могат да се защитават добре
Това е най-смотания финал, който съм гледал

Имат късмет и могат да се защитават добре

Това е най-смотания финал, който съм гледал