"Синя зона" и във Варна

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: e36 320i coupe
Мечтае да кара: ... по хубави пътища !

Re: "Синя зона" и във Варна

Мнение от CAMyPAu » 20 Май 2012, 20:47

Пълен цирк , ахаххаха :bowdown:
Изградиха машинките за билети зад театъра , начертаха 2000 места с боя, 2-ма човека с жълти жилетки събират такси... и накрая идва Бойко и казал на Кирето да отмени синята зона... а вече почнаха да раздават брошури , даже сайт има изграден ! :bowdown:

Кво става в тая община , никой не знае... кметя е явно нещо като говорител... Не че нещо ново казвам де :no:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F30 318d
Мечтае да кара: ......... 750li

Мнение от b0bituy » 21 Май 2012, 1:58

Не са се разбрали в кой джоб да отиват паричките. :mhihi:
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: МБ W140 V8

Мнение от sharksfin » 21 Май 2012, 10:51

Като цяло съм привърженик на идеята за синя зона, но не и във вида, в който искаха да я реализират във Варна, и най-вече - не на тези цени за месечен абонамент. А цирка по отменянето й просто довърши гротескната картинка, която всъщност не би трябвало да изненадва никого.

Хайде честито и обратно на бойното поле в борба за паркоместа ;)
Акълът е нещо, което можеш да даваш, без да го имаш.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20

Мнение от intention » 22 Май 2012, 17:09

Вижте моето мнение е следното
живял съм във Варна паркирането и без синя зона е ад.
попринцип съм от Бургас - в центъра направиха синя зона и изникнаха хубави и големи паркинги които да се конкурират със синята зона.

Отделно на това ако става въпрос за целодневно паркиране паркингите правят отстъпка!

ПОложението в центъра се нормализира понеже хората които могат да платят лев за час паркиране си спират а повечето които казват "Б*л съм ги няма да им плащам лев за час" не спират в центъра, а в периферията на въпросната синя зона и така места има достатъчно .
Когато става въпрос за ходене на работа паркингите както казах са супер решение!
Или пък както спомена някой колега - ходи се на работа с друг транспорт не със собствената кола :)
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 23 Май 2012, 18:19

Отложила се е, но ще дойде, а и не мисля, че без нея ще има решение с паркирането. Ще бъде ад, а лятото два ада..Само по този начин, може да се облекчи трафика.

Предишна

Назад към Извън Темата