"Синя зона" и във Варна
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- CAMyPAu
- Потребител
-
- Кара: e36 320i coupe
- Мечтае да кара: ... по хубави пътища !
Re: "Синя зона" и във Варна
Пълен цирк , ахаххаха
Изградиха машинките за билети зад театъра , начертаха 2000 места с боя, 2-ма човека с жълти жилетки събират такси... и накрая идва Бойко и казал на Кирето да отмени синята зона... а вече почнаха да раздават брошури , даже сайт има изграден !
Кво става в тая община , никой не знае... кметя е явно нещо като говорител... Не че нещо ново казвам де

Изградиха машинките за билети зад театъра , начертаха 2000 места с боя, 2-ма човека с жълти жилетки събират такси... и накрая идва Бойко и казал на Кирето да отмени синята зона... а вече почнаха да раздават брошури , даже сайт има изграден !

Кво става в тая община , никой не знае... кметя е явно нещо като говорител... Не че нещо ново казвам де

- b0bituy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F30 318d
- Мечтае да кара: ......... 750li
Не са се разбрали в кой джоб да отиват паричките. 

Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

- sharksfin
- младши ентусиаст
-
- Кара: МБ W140 V8
Като цяло съм привърженик на идеята за синя зона, но не и във вида, в който искаха да я реализират във Варна, и най-вече - не на тези цени за месечен абонамент. А цирка по отменянето й просто довърши гротескната картинка, която всъщност не би трябвало да изненадва никого.
Хайде честито и обратно на бойното поле в борба за паркоместа
Хайде честито и обратно на бойното поле в борба за паркоместа

Акълът е нещо, което можеш да даваш, без да го имаш.
- intention
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
- Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
- Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20
Вижте моето мнение е следното
живял съм във Варна паркирането и без синя зона е ад.
попринцип съм от Бургас - в центъра направиха синя зона и изникнаха хубави и големи паркинги които да се конкурират със синята зона.
Отделно на това ако става въпрос за целодневно паркиране паркингите правят отстъпка!
ПОложението в центъра се нормализира понеже хората които могат да платят лев за час паркиране си спират а повечето които казват "Б*л съм ги няма да им плащам лев за час" не спират в центъра, а в периферията на въпросната синя зона и така места има достатъчно .
Когато става въпрос за ходене на работа паркингите както казах са супер решение!
Или пък както спомена някой колега - ходи се на работа с друг транспорт не със собствената кола
живял съм във Варна паркирането и без синя зона е ад.
попринцип съм от Бургас - в центъра направиха синя зона и изникнаха хубави и големи паркинги които да се конкурират със синята зона.
Отделно на това ако става въпрос за целодневно паркиране паркингите правят отстъпка!
ПОложението в центъра се нормализира понеже хората които могат да платят лев за час паркиране си спират а повечето които казват "Б*л съм ги няма да им плащам лев за час" не спират в центъра, а в периферията на въпросната синя зона и така места има достатъчно .
Когато става въпрос за ходене на работа паркингите както казах са супер решение!
Или пък както спомена някой колега - ходи се на работа с друг транспорт не със собствената кола

Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Отложила се е, но ще дойде, а и не мисля, че без нея ще има решение с паркирането. Ще бъде ад, а лятото два ада..Само по този начин, може да се облекчи трафика.
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2