Простак "Обича" България

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Простак "Обича" България

Мнение от exotique » 21 Май 2012, 19:50

Club BMW написа:Тия за какво са се дърпали няма да ги коментирам и не ме интересува, но ме дразнят мненията на някои хора.

Значи те са съгласни с това, че могат да паркират неправилно и да затрудняват другите с начина си на паркиране, после защо им вдигнали чистачката. И казвате бой му е майката :kuku:
Не подкрепям вандалски прояви по автомобилите и мисля, че една вдигната чистачка (не счупена, изкривена) от страната на шофьора, може да го подсети, че пречи с начина си на паркиране.

Аз съм си решил тактиката-нито вдигам чистачки,нито драскам/чупя коли...Една сочна храчка на шофьорското стъкло в горещ слънчев ден върши страхотна работа :mhihi:
Иначе като бех по-малък и по-малко ми пукаше,си се разхождах по таваните и капаците на паркиралите коли на тротоара :winky: И хич не ми е пукало...е,верно бегал съм няколко пъти,ма за сметка на това се изчистиха тротоарите от подобни изяви :yes: Много е тъпо да има как да си паркираш колата-така че да не пречиш на никой(на част от тротоар) но доста често паркирането преминава всякакви граници...Типичен пример е блъснатото момиче в студентски град,което се е движело по улицата заради паркираните на тротоара коли :ranting: Или е трябвало да звънне на 166 и да изчака случайно да дойде паяк и да вдигне 20-30 неправилно паркирани коли и тогава да продължи ? :banghead:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330i

Мнение от Nasko_ » 21 Май 2012, 20:34

Club BMW написа:Тия за какво са се дърпали няма да ги коментирам и не ме интересува, но ме дразнят мненията на някои хора.

Значи те са съгласни с това, че могат да паркират неправилно и да затрудняват другите с начина си на паркиране, после защо им вдигнали чистачката. И казвате бой му е майката :kuku:
Не подкрепям вандалски прояви по автомобилите и мисля, че една вдигната чистачка (не счупена, изкривена) от страната на шофьора, може да го подсети, че пречи с начина си на паркиране.

Дамм, тъкмо същото мисля и аз. И аз съм вдигал чистачки, разбира се никога не съм чупил, като се надявам колегата да се сети, че е пречел и да не паркира по този начин повторно.
А на тия дет чупят глави и те щели също да бият...ще им кажа, че всеки си намира майстора...ти ми спри пред гаража, ако не дай Боже ми се наложи спешно да изляза, пък ела ме питай дали съм отворко и кво ми пречи!!! :banghead:
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на 3-та

Мнение от BFM » 21 Май 2012, 20:50

:yes: За мен също това е един доста "културен" начин да покажеш на някого, че пречи, без да увреждаш неговата собственост, винаги има вариант да не е разбрал, а не да му срежеш гумите или да му издереш боята, нали? Друг е въпроса какво очаква някой, който върви по улиците с една единствена цел - да вдига чистачки :mhihi:
Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 21 Май 2012, 20:55

Аз се опасявам някой "умник" да не ми вдигне на е39ката чистачките, че ако иска до край да ги вдигне, ще имаме проблеми после :mhihi:
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2008 X5 30d
Мечтае да кара: M-power

Мнение от doncheff » 21 Май 2012, 21:01

Бой, е*ане и сръбска музика дори... Като е паркирал неправилно, да извика паяк да го отстрани принудително. Никой няма право да ми докосва имуществото. Ако бяхме нормална държава, щяхме да можем да си защиватаме имуществото и близките, но уви. А извода от цялата случка е: ако би мирно седяло, не би чудо видяло!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330i

Мнение от Nasko_ » 21 Май 2012, 21:25

doncheff написа:Бой, е*ане и сръбска музика дори... Като е паркирал неправилно, да извика паяк да го отстрани принудително. Никой няма право да ми докосва имуществото. Ако бяхме нормална държава, щяхме да можем да си защиватаме имуществото и близките, но уви. А извода от цялата случка е: ако би мирно седяло, не би чудо видяло!

Чакай малко сега...значи ти можеш да нарушиш закона, като ми задръстиш гаража, ама аз трябва да действам по закон и да извикам паяк...така ли? И що така си мислите всички, че законите са за всички други, ама не и за вас?
Да, ще постъпя така, ако не ми е спешно, но ако се наложи пак казвам не дай Боже да е спешно...да те чакам да си изпиеш кафето ли?
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cHaunepucTa » 21 Май 2012, 21:43

Nasko_ написа:
doncheff написа:Бой, е*ане и сръбска музика дори... Като е паркирал неправилно, да извика паяк да го отстрани принудително. Никой няма право да ми докосва имуществото. Ако бяхме нормална държава, щяхме да можем да си защиватаме имуществото и близките, но уви. А извода от цялата случка е: ако би мирно седяло, не би чудо видяло!

Чакай малко сега...значи ти можеш да нарушиш закона, като ми задръстиш гаража, ама аз трябва да действам по закон и да извикам паяк...така ли? И що така си мислите всички, че законите са за всички други, ама не и за вас?
Да, ще постъпя така, ако не ми е спешно, но ако се наложи пак казвам не дай Боже да е спешно...да те чакам да си изпиеш кафето ли?

Кой ти задръства гаража пък на теб ?
Видял го, че е паркирал неправилно и му вдигнал чистачките, кво...значи ще вървя по улицата и ще вдигам чистачки щото няма един да е спрял правилно.
Имаш си гараж, имаш си маркировка и табела, ако някой ти спре отпред...ти не знаеш причината, може да му се е наложило по спешност да спре някъде. В случаи, че ти се случи обаче, звъниш на паяк, полиция...но не пипаш чужди коли, защото не знаеш на кой ще попаднеш и не знаеш като изкривиш чистачките на другия човек, колко пари ще го вкараш за ремонти. :banghead:
Аман от "моралисти"...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2008 X5 30d
Мечтае да кара: M-power

Мнение от doncheff » 21 Май 2012, 21:48

Nasko_ написа:

Къде пише в закона, че не мога да паркирам пред гаража ти? :) Искам да ми цитираш :P
Знам за неправилно паркиране, но за незаконно такова не бях чувал :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Z3 Roadster 2.8
Мечтае да кара: едно да беше...

Мнение от The7omahawk » 21 Май 2012, 21:56

doncheff написа:
Nasko_ написа:

Къде пише в закона, че не мога да паркирам пред гаража ти? :) Искам да ми цитираш :P

Паркирането е неправилно, защото нарушава наредбата установена от закона за движение по пътищата.

Код: Избери целия код
чл. 98 2) Освен в посочените в ал. 1 случаи паркирането е забранено:

1. пред входовете на паркове, училища, театри, кина, предприятия, както и на други места, където е възможно да влизат или да излизат пътни превозни средства;

Бъркаш нарушение с престъпление :winky:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 21 Май 2012, 21:58

не е хубава тая практика да се вдигат чистачките- на много от колите като се опиташ и ще одереш предния капак със основата на рамото на чистачката защото са завряни отдолу и единствения начин да ги вдигнеш е ако са оставени в горно положение на стъклото.

а за нормалните страни- в една нормална страна се обаждаш- идват след 10 минути и го вдигат като му написват едно 50 евра глоба за паркиране и от 100 нагоре за паяка.

не зная защо това не работи в бг - ако беше на лице градовете щяха да се изчистят от лошо паркирани коли много бързо.
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 21 Май 2012, 22:03

The7omahawk написа:
doncheff написа:
Nasko_ написа:

Паркирането е неправилно, защото нарушава наредбата установена от закона за движение по пътищата.

Код: Избери целия код
чл. 98 2) Освен в посочените в ал. 1 случаи паркирането е забранено:

1. пред входовете на паркове, училища, театри, кина, предприятия, както и на други места, където е възможно да влизат или да излизат пътни превозни средства;

Бъркаш нарушение с престъпление :winky:

Колега doncheff,ела ми спри пред гаража,хич няма да четем с тебе Закони,Наказателни кодекси,Правилници,паяк няма да викам,даже и имуществото ти няма да пипам.....ама тебе ше те гушна мъжката :mhihi:
Не си прав брааааат ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 21 Май 2012, 22:21

И на мен десетки пъти някоя кола ми е пречела или да мина пеша, или да мина с моята. Но НИКОГА не съм докосвал чуждата, дали била тя Корса '93 или X5-ца, а не е да не съм бързал някой път. Чакал съм по 1 час да дойде собственика и да я мръдне. Ако съм бил на зор съм щял да викам паяка, зависи от ситуацията. Ако съм много на зор -> въжето, двойно, бавни и си я помествам :mhihi: Но да троша, не благодаря, колата не е виновна :nono:
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 21 Май 2012, 22:36

Чакайте малко бе, имаме си тук конкретен случай вие пак почнахте гаражи, виражи, компоти! Практика е пред гаражи да се вдигат чистачки или където некой за доста време си е паркирал кочината напреко и го отнема една седмица. Тва е некъв такъв Ентелектуален Акт. Ама според мен 10000% това осъзнато гейче-журналистче с РОЗОВИЯ РЕЙБАН се е направило на много ербап понеже нали разбираш сме от теУевизията ама то и оня е оттам и е изял некой и друг шамар и сега голямото реване! Офцете пък това и чакат само за джипове мутри тъмни джамове и въргал да чуят и се почва с храненето :kuku: И тва с паркирането - свиквайте, такава ни е държавицата. Тва гейче да беше звъннал на куките и да си направи некъв репортаж на тяхната реакция НА ЖИВО, повече рейтинг щеше да натрупа..... ама като е тъп, ся нов РОЗОВ РЕЙБАН ще купува :mrgreen:
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exotique » 21 Май 2012, 22:44

E34 написа:Чакайте малко бе, имаме си тук конкретен случай вие пак почнахте гаражи, виражи, компоти! Практика е пред гаражи да се вдигат чистачки или където некой за доста време си е паркирал кочината напреко и го отнема една седмица. Тва е некъв такъв Ентелектуален Акт. Ама според мен 10000% това осъзнато гейче-журналистче с РОЗОВИЯ РЕЙБАН се е направило на много ербап понеже нали разбираш сме от теУевизията ама то и оня е оттам и е изял некой и друг шамар и сега голямото реване! Офцете пък това и чакат само за джипове мутри тъмни джамове и въргал да чуят и се почва с храненето :kuku: И тва с паркирането - свиквайте, такава ни е държавицата. Тва гейче да беше звъннал на куките и да си направи некъв репортаж на тяхната реакция НА ЖИВО, повече рейтинг щеше да натрупа..... ама като е тъп, ся нов РОЗОВ РЕЙБАН ще купува :mrgreen:

Ако не си разбрал, и ДВАМАТА са водещи в телевизията, и ДВАМАТА са от едно и също предаване :winky:

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 21 Май 2012, 23:03

exotique написа:Ако не си разбрал, и ДВАМАТА са водещи в телевизията, и ДВАМАТА са от едно и също предаване :winky:

Кажи верно :shock: :mhihi: Че не си разбрал :mhihi: че единия е водещ на "Ние и Градът" по БНТ, а другия участва винаги в "Аз обичам България" по Нова... Ше умра, честно :dummy:

А и ако още нещо не сте разбрали... Кирчо Розовия не е бил с кола, не му е било спряно пред Гаража, не е бил запушен и пр. Бил е ПЕША, разхождал се е и и ауу, я да "опраим" тука една мутра с BMW, че спрял не на 5 метра от кръстовище в Квартала /така и не се разбра кой/... и затруднява движението ;) :D
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата