Лев Инс - никога пак
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- Xscape
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320 Ci
- Детайли за колата: Black, M6 Rims
Лев Инс - никога пак
Здравейте,
ето я историята...
щети на паркинг, надрани 3 детайла - надиране и очукване, ама до тенекия - боята на места я няма - красота.
Полиция и всичко по реда си, обаждам се, отивам и заявявам щета в Лев Инс - следва оглед на колата, снимки и тнт - 2 врати и един калник на е46-цата ми купе.
Изненадата обаче е следната - седмица по-късно ми се обаждат и ми заявяват, че щели да изплатят 280 лева. Естествено в техния сервиз, където те ме изпратиха ми казват, че ремонта излиза най-малко 450 (2 детайла боя + един полиране, интересна цена). Т.е. аз имам пълно каско и трябва да платя 170 лева за ремонт на колата си - wtf...
Въпроса е сега какво да ги правя - да ходя да се карам с тях да си покриват ремонта или да си взема 280-те лева и да ходя при приятели да ми оправят колата за по-малко пари.
Ясно е, че тва ми е последното каско при тях - въпроса е какво да ги правя - в полицата пише, че за щети на паркинг се дават макс 5% от застрахователната стойност (8000 лева на моята полица), което прави 400, а те ми дават 280 лв.
Другото което е - били изпратили наредително писмо в сервиза
нещо не са добре. Някакви предложения ?
ето я историята...
щети на паркинг, надрани 3 детайла - надиране и очукване, ама до тенекия - боята на места я няма - красота.
Полиция и всичко по реда си, обаждам се, отивам и заявявам щета в Лев Инс - следва оглед на колата, снимки и тнт - 2 врати и един калник на е46-цата ми купе.
Изненадата обаче е следната - седмица по-късно ми се обаждат и ми заявяват, че щели да изплатят 280 лева. Естествено в техния сервиз, където те ме изпратиха ми казват, че ремонта излиза най-малко 450 (2 детайла боя + един полиране, интересна цена). Т.е. аз имам пълно каско и трябва да платя 170 лева за ремонт на колата си - wtf...
Въпроса е сега какво да ги правя - да ходя да се карам с тях да си покриват ремонта или да си взема 280-те лева и да ходя при приятели да ми оправят колата за по-малко пари.
Ясно е, че тва ми е последното каско при тях - въпроса е какво да ги правя - в полицата пише, че за щети на паркинг се дават макс 5% от застрахователната стойност (8000 лева на моята полица), което прави 400, а те ми дават 280 лв.
Другото което е - били изпратили наредително писмо в сервиза

Think. Believe. Dream. Dare...
- BMWACSCHNITZER
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 328i cabrio
- Мечтае да кара: E24 M6
Re: Лев Инс - никога пак
Съвета ми е да си вземеш парите които ти дават и повече никога да не си правиш каско при тях.Ако имаш приятел бояджия тия пари стигат за материали за тези детайли даже ще останат и за почерпка стига да ти направи колата като хората. 

5% от застрахованата стойност като има щета на паркинг?
Това е някаква шега- нали?
Това е някаква шега- нали?
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- dom1nus
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квото има
- Мечтае да кара: Bmw e36 m3
колега при мен се получи пподобно .. имах две щети при които ми бяха издрали колата от калник до калник - не я признаха обадиха ми се 1-2 седмици след снимките и тн и казха ,че не била отказана , а втроата удариха ме при заден ход (жена ест )
И шетите бяха на маската бъбреците капака и бронята . И ми изплатиха 99,99 лв :Д Това е гавра :Д

- Plamenavramov
- младши ентусиаст
-
- Кара: ...
- Мечтае да кара: годзила
Добре дошъл в клуба колега!
Преди 3 год. При неправилно изпреварване,ме удари един "гарван" ,не по моя вина!
Армеец ... се произнесоха 180лв. за : фар,мигач,пред.броня,преден калник,2броя врати,заден калник задна броня стоп..... Е36 М-пакет
Извода....никога повече каско където и да било ! Ремонта ми излезе 1300лв.
От Армеец ми казаха честито
Измикяри са навсякъде ...куросмуци итн..
Преди 3 год. При неправилно изпреварване,ме удари един "гарван" ,не по моя вина!
Армеец ... се произнесоха 180лв. за : фар,мигач,пред.броня,преден калник,2броя врати,заден калник задна броня стоп..... Е36 М-пакет

Извода....никога повече каско където и да било ! Ремонта ми излезе 1300лв.
От Армеец ми казаха честито

Измикяри са навсякъде ...куросмуци итн..
Баси,на мене преди около година 220 ми платиха по ГО за капак и броня от Лев Инс.....нещо са се стиснали явно напоследък.Та по темата-взимай колкото ти дават,тея пари горе долу ще стигнат за 2 детайла боя,а следващото каско при....някъде,където имаш познати 

- Xscape
- кандидат ентусиаст
-
Значи сега какво излиза - че от каското няма смисъл. Изобщо има ли свястен застраховател, при който мога да си застраховам колата и да съм спокоен, че като стане беля няма да се случи същото нещо ? 

- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
Добре де, аз никога не съм носил протокол от полицията при щета на паркинг? И винаги са ми плащали доста добре. Имах подобен случай, надраха ми колата на една автомивка...едната почти не се виждаше на калника и на предната врата беше малко по-голяма плюс една счупена щипка на лайсната на калника. От Армеец ми дадоха 473,60лв, а един колега от форума ми ги оправи без пари 
По принцип за тези пари, с които ще разполагаш от застраховката можеш да си оправиш колата...аз имам познат, който взема 100лв на детайл с негови материали и боя. Та предполагам, че има и други такива

По принцип за тези пари, с които ще разполагаш от застраховката можеш да си оправиш колата...аз имам познат, който взема 100лв на детайл с негови материали и боя. Та предполагам, че има и други такива

Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
- Xscape
- кандидат ентусиаст
-
Има, да - аз съм намерил кой да я оправи за добри пари, ама въпроса е, че 280 лева за пребоядисване на 3 детайла... а в техния сервиз ми искат 450
как да стане... утре отивам и си взимам 280-те пари и никога пак при тия.

9 мнения
• Страница 1 от 1