5.6/5.8 Земетресение
Модератор: Общи модератори
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Re: 5.6/5.8 Земетресение
Може и да са здрави на хартия, ама като помня КЕЧ-а как ги бЕха редили тия панели като се нанасяхме в Младост, а и що бетон се изнесе отвътре през годините
Добре, че пак малкия дявол гепихме

Ubi dubium, ibi libertas
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
.Макар че го проспах ама при нас беше слабо.Жената ме събуди-а ве я бегай не ме закачай
И си заспах отново.
Добре че няма жертви -това е най важното.

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Kroki написа:Кви са тия филми бе. баси аз нищо не съм усетил :О Сега влизам във фейса и всеки едва ли не припада хаххае
На ужасите беше филма и се радвай че не си го усетил защото дълго време нямаше да ползваш тая емотиконка --> "

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- HeBePeH
- Lulin Boys Cska Sofia
-
- Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
- Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG
Аз до колкото знам панелките са плаващи и това им е плюса при земетресения .
Аз също съм в такъв и нямаше съборени вещи , но скърцането и бученето беше доста стрескащо . Днес сутринта като тръгвах за работа огледах дали има някакви външни пукнатини по мазилката , но явно се е държал мъжки докато в офиса има напукани мазилки в 3 помещения .
Интересното е че снощи коментирахме как в Италия при 5.8 има толкова съборени згради и културни паметници , а няколко часа по-късно и в Бългрария земетресение със същите стойности
Аз също съм в такъв и нямаше съборени вещи , но скърцането и бученето беше доста стрескащо . Днес сутринта като тръгвах за работа огледах дали има някакви външни пукнатини по мазилката , но явно се е държал мъжки докато в офиса има напукани мазилки в 3 помещения .
Интересното е че снощи коментирахме как в Италия при 5.8 има толкова съборени згради и културни паметници , а няколко часа по-късно и в Бългрария земетресение със същите стойности
Американски форум: питаш и ти отговарят.
Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Нещо бъркате степени и магнитуди ми се струва ...К'ви 9ки ви се въртят в главите незнам 

Ubi dubium, ibi libertas
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
HeBePeH написа:П.п Глава боли ли ви
От сутринта ми е едно все едно съм пил малко повече снощи и след това съм спал много малко време... едно такова "изморено ми е"

п.с. Моя пес изобщо не отрази ситуацията

По БТВ-то дадоха една бабичка дето котката й един час преди заметресението не спряла да мяука и това било преди всяко земетреение... предлагам котката да бъде осиновена от БАН с цел предупреждение при заметресения

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
boksioraE39 написа:Kroki написа:Кви са тия филми бе. баси аз нищо не съм усетил :О Сега влизам във фейса и всеки едва ли не припада хаххае
На ужасите беше филма и се радвай че не си го усетил защото дълго време нямаше да ползваш тая емотиконка --> ""
Колега, просто паниката е в пъти повече от нужната и едвали не, идва краят на света..

Мен вчера ме боля адски главата, като по принцип много, много рядко ме боли..
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Bavarcho написа:HeBePeH написа:П.п Глава боли ли ви
От сутринта ми е едно все едно съм пил малко повече снощи и след това съм спал много малко време... едно такова "изморено ми е"![]()
И на мен ми някакво такова колега

ЕДИТ: http://inews.bg/%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B ... 83246.html
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
deyan-enchev написа:Абе разтресе си панела, на 6тия етаж бях, но за 1 минута бях долу с детето, кучето, жената, пари, документи и ключовете за колите![]()
Самбето май ще излезе прав, е сега идва един колега разказва гардероби се отваряли, ТВто му паднало, а са на 4ти етаж в ново строителство ... вика леглото се клатеше, а при панела на 6тия етаж не беше чак така както го описва моя човек ...
Заеби ти да са панелите най-доброто. При мен в къщата жената, дето се буди и от комар едва отвори очи и вика-тва пък кво беше.. ми викам- земетресение сигурно. Нито нещо подскачаше, нито тресеше, нито нищо. Имаме разни неукрепени картини в рамки, дето си седят по мебелите облегнати само на широчината на рамката, секжцията с телевизора още не съм я вързал за стената (

5.8 при всички положения си е много, но основата на психозата ми се струва, че идва от калпавото строителство.
- Жоро 320и
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 320d
И мен ме боли глава и ми тегаво, май е от недоспиване 

- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
bum_bum написа:deyan-enchev написа:Абе разтресе си панела, на 6тия етаж бях, но за 1 минута бях долу с детето, кучето, жената, пари, документи и ключовете за колите![]()
Самбето май ще излезе прав, е сега идва един колега разказва гардероби се отваряли, ТВто му паднало, а са на 4ти етаж в ново строителство ... вика леглото се клатеше, а при панела на 6тия етаж не беше чак така както го описва моя човек ...
Заеби ти да са панелите най-доброто. При мен в къщата жената, дето се буди и от комар едва отвори очи и вика-тва пък кво беше.. ми викам- земетресение сигурно. Нито нещо подскачаше, нито тресеше, нито нищо. Имаме разни неукрепени картини в рамки, дето си седят по мебелите облегнати само на широчината на рамката, секжцията с телевизора още не съм я вързал за стената (), а е доста тясна.. всичко си седи на мястото.
5.8 при всички положения си е много, но основата на психозата ми се струва, че идва от калпавото строителство.
Интересното е, че на равтчето на секцията дето е компютъра имам една подпряна пурета, която не е мръднала. Пак казвам, че съм в ново строителство, блок на 5 години.
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Kroki написа:boksioraE39 написа:Kroki написа:Кви са тия филми бе. баси аз нищо не съм усетил :О Сега влизам във фейса и всеки едва ли не припада хаххае
На ужасите беше филма и се радвай че не си го усетил защото дълго време нямаше да ползваш тая емотиконка --> ""
Колега, просто паниката е в пъти повече от нужната и едвали не, идва краят на света..
Мен вчера ме боля адски главата, като по принцип много, много рядко ме боли..
Ми кво да ти кажа.... Аз в някои неща се мисля за доста твърд човек но да видиш жена ти и майкати в баси истерията и в същия момент и да спре тока докато падат предмети,свирят аларми и всичко е на забавен кадър а на колегите в блоковете не ми се мисли такаче няма да говориш точно така... Да си говориме реално че белята е малка но точно в тези ситуаций човек вижда колко е слаб и че нищо не може да направи...

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
bum_bum написа:deyan-enchev написа: ...
Заеби ти да са панелите най-доброто. При мен в къщата жената, дето се буди и от комар едва отвори очи и вика-тва пък кво беше.. ми викам- земетресение сигурно. Нито нещо подскачаше, нито тресеше, нито нищо. Имаме разни неукрепени картини в рамки, дето си седят по мебелите облегнати само на широчината на рамката, секжцията с телевизора още не съм я вързал за стената (), а е доста тясна.. всичко си седи на мястото.
Не знам кое е по-доброто, според мен най-доброто е хубаво построената къща .. но масово се живее тук в панелки и се самоуспокояваме, че сме в безопасност.
Просто според мен масово при повечето сгради от новото строителство се икономисва не само от материали по време на изпълнението на самия проект, ами се е икономисва още при правенето на проекта - оттам идват слуховете и впечатленията че болшинството ново строителство е идея по-калпаво от стария и разпробит панел.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.