5.6/5.8 Земетресение
Модератор: Общи модератори
- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Re: 5.6/5.8 Земетресение
drago_pavlov написа:cod-cdbp написа:Аз още не мога да разбера какви хора има в тая държава - постват глупости във ФБ вместо да предприемат мерки.
A ти какви мерки предприе???
->cod-cdbp написа:ПС Като се залюля и му крещя - Спри бе, Спри да ти *** майката... п**&*** лелина и тн, ама с цяло гърло![]()
![]()
Баси яките мерки...
За какво да скачам и да събирам багажите??? Да не съм в Япония??? По блока ми нямаше нито 1 пукнатина, нищо съборено, само люка на пералнята се беше отворил...
Това че ти си се панирал и си офейкал на секундата не значи, че това е най-правилното решение
Драго,да спориш със Стоян,е като да пробваш да се върнеш откъдето си излязъл ...
Някой да пусне правилата при такива ситуации и да се приключва със спора

Много като тебе вече плакаха ...
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Момците дето толкова спокойно са преживели нещата и се присмиват на останалите ,че ги е хванало шубе ,а в същото време са били на пичkа си лелина от Перник,София и региона като цяло ,могат да си спестят анализите на ситуацията
Щото аз освен от София ,ПК и околните села ,не разбрах някъде другаде в Бг да са наизлезли стотици хиляди души по улиците . И още повече,че аз ПАНИКЬОСАНИ хора ,лутащи се без да знаят на къде отиват ,не видях. Видях много разтревожени лица,включително на близките ми ,на приятелката ми и гласовете на приятелите ми ,които живеят в София и Перник ... Та явно съм реагирал "нормално" на ситуацията , щот не ми беше толкова спокойно и лежерно преживяването.
Оттатък Стара планина и в радиус на 150- 200км и повече от ПК всички са курназ и нямат щети по жилищата си ,ма не си дават сметка тия милион и половина души какъв стрес преживяха посред нощ ,щото нито са чули тътена от земните недра,нито са усетили същинската сила на земетресението...
А иначе ,кой как реагирал ... който както е могъл... Всички са живи ,което е най-важното ...
Аз лично си направих кафе в 3:15,запалих цигара и пуснах компютъра ,за да се ориентирам в ситуацията,докато адреналина още ме блъскаше в главата ... В 4 излезнах навън и така ...
На който му е до шегички и да обяснява как хората да не се панират ,да заповяда на следващото земетресение на гости в някоя панелка на висок етаж и да си паркира колата до сграда с 60 годишен комин... Едва ли ще му е толкова апатично... Искрено НЕ го пожелавам на никой и дано не му се удаде шанс,още по-малко да се повтори такова събитие където и да е ...

Щото аз освен от София ,ПК и околните села ,не разбрах някъде другаде в Бг да са наизлезли стотици хиляди души по улиците . И още повече,че аз ПАНИКЬОСАНИ хора ,лутащи се без да знаят на къде отиват ,не видях. Видях много разтревожени лица,включително на близките ми ,на приятелката ми и гласовете на приятелите ми ,които живеят в София и Перник ... Та явно съм реагирал "нормално" на ситуацията , щот не ми беше толкова спокойно и лежерно преживяването.
Оттатък Стара планина и в радиус на 150- 200км и повече от ПК всички са курназ и нямат щети по жилищата си ,ма не си дават сметка тия милион и половина души какъв стрес преживяха посред нощ ,щото нито са чули тътена от земните недра,нито са усетили същинската сила на земетресението...
А иначе ,кой как реагирал ... който както е могъл... Всички са живи ,което е най-важното ...
Аз лично си направих кафе в 3:15,запалих цигара и пуснах компютъра ,за да се ориентирам в ситуацията,докато адреналина още ме блъскаше в главата ... В 4 излезнах навън и така ...
На който му е до шегички и да обяснява как хората да не се панират ,да заповяда на следващото земетресение на гости в някоя панелка на висок етаж и да си паркира колата до сграда с 60 годишен комин... Едва ли ще му е толкова апатично... Искрено НЕ го пожелавам на никой и дано не му се удаде шанс,още по-малко да се повтори такова събитие където и да е ...

- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
drago_pavlov написа:cod-cdbp написа:Аз още не мога да разбера какви хора има в тая държава - постват глупости във ФБ вместо да предприемат мерки.
A ти какви мерки предприе???
->cod-cdbp написа:ПС Като се залюля и му крещя - Спри бе, Спри да ти *** майката... п**&*** лелина и тн, ама с цяло гърло![]()
![]()
Баси яките мерки...
За какво да скачам и да събирам багажите??? Да не съм в Япония??? По блока ми нямаше нито 1 пукнатина, нищо съборено, само люка на пералнята се беше отворил...
Това че ти си се панирал и си офейкал на секундата не значи, че това е най-правилното решение
падам долу без земетръс

п.с. иначе наистина трябва да е било здраво , щом франсетата преди малко го отразиха по новините , да се чудя какво да обърна .
- Драгослав
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46XI / W164
В Дупница също се е усетило много силно.Доста хора излезли.
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
The_Ancient написа:sambeto написа:...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
заеби...
Е по просто няма как да го обясня

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
plradev написа:Момците дето толкова спокойно са преживели нещата и се присмиват на останалите ,че ги е хванало шубе ,а в същото време са били на пичkа си лелина от Перник,София и региона като цяло ,могат да си спестят анализите на ситуацията![]()
Ако визираш мен, аз си бях в леглото в Студентски град; не гледай, че на профила ми пише "Местоположение: Плевен"

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
Както казах, и аз съм в панелка на 8-мия етаж и все пак не преекспонирам толкова нещата - в 03:30 вече спях. Нормално е някой хора да реагират различно, да се паникьосат и т.н., не сме терминатори все пак. Но нито е първото нито е последното земетресение, горе главата и да се радваме, че живота продължава нормално 

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
drago_pavlov написа:plradev написа:Момците дето толкова спокойно са преживели нещата и се присмиват на останалите ,че ги е хванало шубе ,а в същото време са били на пичkа си лелина от Перник,София и региона като цяло ,могат да си спестят анализите на ситуацията![]()
Ако визираш мен, аз си бях в леглото в Студентски град; не гледай, че на профила ми пише "Местоположение: Плевен"
Нямам предвид конкретно теб ,не съм те видял да се хилиш

- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Нищо кво е едно земетресение пред градушката,която ще се изсипе след малко

Много като тебе вече плакаха ...
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
А сега дъжд ще ни удави .. Бахти капките дето почнаха да падат ...
П.П. Има една жертва от снощното земетресение, не е от затиснати падащи неща, а от инфаркт .. Уплашила се е жената и ..
П.П. Има една жертва от снощното земетресение, не е от затиснати падащи неща, а от инфаркт .. Уплашила се е жената и ..
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- Драгослав
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46XI / W164
В Ст.град имало евакуация.
Аз живея в младост в шеснайсет етажно чудовище.Това
недай боже ако тръгне да пана нито ще има време за евакуация ,нито за нищо.
Аз живея в младост в шеснайсет етажно чудовище.Това

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Навън си еб@ дроба .. На терасата ми има около 3 см. вода ... Т'ва в Люлин. Крийте колите, че и градушка има
EDIT: Малко снимки с телефона:

EDIT: Малко снимки с телефона:
Последна промяна randity на 22 Май 2012, 14:47, променена общо 1 път
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- Phil
- ентусиаст
-
- Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS
Аз малко безотговорно подходих към тази случка
Събудих се, станах, облякох се и то спря да друса...след което си легнах пак и спах като пън до 11 часа...даже се разбучах на брат ми, че ми звъни и ме буди към 3:40...

- Radoslav318i
- младши ентусиаст
-
- Кара: М50+++
Голяма паника голямо нещо
Квото е писано да стане.. ще стане, няма да се плашите

По принцип не псувам! Майкаму да ебаа , кара ми се ново BMW,. а не втора употреба!
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
ай оня да реши ше ни дави ли или ше ни клати че ми писна да го мисля